20+ Beste Magento Extensies Voor Je Webshop In 2019

Wij hebben al meer dan 3200 klanten voorzien vanmooie online oplossingenen daar zijn we trots op. Ook voor jou gaan wij graag aan de slag. Meer weten over de mogelijkheden van Magento of interesse in eenvrijblijvende offerteop maat?

Ook het ontwerp van je webshop maken we volledig op maat. Onze adviseurs vertellen magento hosting jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over de mogelijkheden.

De opbouw van Magento shops is ingericht volgens de richtlijnen van Google. Ook kun je de URL’s, content en meta descriptions van je webshop zelf beheren. Magento staat bekend om de vele plugins die jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze plugins maken het mogelijk om je webshop in te richten op basis van specifieke behoeftes. De miljoenen gebruikers van Magento helpen elkaar graag om alles uit hun shops te halen.

Ontdek de mogelijkheden hieronder! Wij kunnen zowel bestaande webshop freelance modules als modules op maat koppelen aan Magento.

  • Laat een conversiegerichte en gebruiksvriendelijke Magento B2B omgeving ontwikkelen.
  • Breid je e-commerce omgeving uit met Magento modules.

Neem contact op voor meer informatie. Niet voor niets is bijna 30% van de webshops gebouwd in Magento. Het platform brengt vele voordelen met zich mee die voor elke webshop van belang zijn: Met Magento kun je eenvoudig beginnen, ongeacht de grootte van je shop. Het platform groeit namelijk gewoon met je mee.

Wij hebben drie verschillende designs opgesteld. Zo kan je het best passende thema voor je webshop kiezen.

Onze builders kennen het platform door en door en weten precies hoe maatwerkkoppelingen gelegd kunnen worden. Niet alleen de bouw van een module op maat nemen nemen wij op ons, we denken ook graag met je mee en zorgen voor een vlekkeloze implementatie. Daarnaast kun je in de Magento app store talloze plugins vinden die jouw webshop echt kunnen verrijken. En zo zijn er nog talloze andere plugins die je kunt installeren voor jouw Magento webshop. Niet alleen voor de functionaliteiten van Magento passen wij maatwerk toe.

Er zijn on-line vele fora te vinden waarop vragen gesteld worden en tips uitgewisseld worden. Bij Best4u kunnen we jouw webshop hosten op een speciaal voor Magento ingerichte server. Wij verkopen onze internet hosting altijd in combinatie met een default Service Level Agreement . Dat houdt in dat we maandelijks onderhoudswerkzaamheden en updates uitvoeren die nodig zijn aan de server en software. Denk hierbij ook aan het verhelpen van eventuele veiligheidslekken die kunnen ontstaan in het framework, met behulp van zogeheten safety patches.

Onze adviseurs komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vraag een vrijblijvende offerte magento aan! Waar wil je een offerte voor ontvangen? Webshop laten maken in Apeldoorn Webshop laten maken in Doetinchem

Voor een Magento 2 themawebsite van Best4u maar je slechts € 3000,-. Het design wat wordt gekozen, wordt natuurlijk aangepast op je persoonlijke voorkeuren. Teksten, foto’s huisstijlkleuren en het logo worden verwerkt zoals hoe jij het wil

Dit vind je misschien ook leuk...