35 Mooie Voorbeelden Van Woocommerce Webshops

In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Dit zijn alle plugins die je nodig hebt om een webshop met iDeal op te zetten. Dan kunnen we nu beginnen met de webshop zelf maken. Laten we voor deze WordPress tutorial eens een webshop maken waarin we potloden gaan verkopen. WooCommerce is simpelweg de beste Webshop plugin WordPress.

Met iDeal als meest gebruikte betaalmiddel in Nederland is het belangrijk dat je dit ook aanbied op je webshop. Met de plugin van Mollie Payments is dit gelukkig zo geregeld. Hierbij gaat er altijd een klein proportion van het bedrag naar Stichting Mollie Payments.

Denk hierbij aan iDeal betalingen, verzending through UPS, and so on. Mocht je zo’n plugin willen gebruiken, dan zul je hier een aangepaste offerte voor ontvangen. Mustmedia zorgt ervoor dat je je webshop helemaal zelf kunt onderhouden.

Je ontvangt dan 1 a 2 keer per maand een nieuwbrief met handige tips om je bedrijf te laten groeien. Bij de volgende stap kun je kiezen hoe je betalingen wilt ontvangen. Als je gebruik wilt maken van een Payment Service Provider zoals Mollie, dan kun je deze stap beter even overslaan. Meer weten over het bouwen van een webshop met Astra en WooCommerce? In deze blog publish vertel ik je hoe je een webshop maakt met WooCommerce in combinatie met Astra. We schaven het nog hier en daar bij en dan kan jij van start gaan. Je hebt dan een web site die 100% afgestemd is op jouw wensen, jouw branche en jouw doelgroep.

Vertalingen van elke webpagina zorgen voor internationaal bereik en afname. U kunt een cadeau geven bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. Bijna elke gangbare betaalmethode kan gekoppeld worden aan uw WordPress webshop. In de eerste stap zal je alle benodigde pagina’s maken die jij nodig hebt om een webshop te runnen. Je kan hierbij denken aan de productpagina en “checkout” pagina en je winkelwagen pagina.

Internet Hosting En Onderhoud

Daarom is het belangrijk dat jouw kennis over online marketing up-to-date is. Alleen moet je nog wel aandacht besteden aan de instellingen WordPress hosting binnen WooCommerce. Daar hebben we namelijk nog helemaal niet naar gekeken. Hier kun je belastingtarieven, verzendmethodes en betaalmethoden toevoegen.

De webshop is momenteel veel beter vindbaar, waardoor het aantal bezoeken met 200% is gestegen. Er waren al meerdere webshopsystemen beschikbaar binnen het WordPress cms, maar onlangs nam Automattic , WooCommerce over. De ontwikkelaars van WordPress zien het dus helemaal zitten met WooCommerce.

IDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel, als webshop is het dus belangrijk dat je dit ook aanbiedt. Door middel van de Mollie Payments plugin kunnen klanten through iDeal in je webshop betalen.

  • Op de home-pagina kun je heel veel beelden kwijt, ideaal om bijvoorbeeld je producten of portfolio uit te lichten!
  • Je wilt namelijk jouw web site bezoekers aansporen om actie te ondernemen, zodat ze dus ‘converteren’ .
  • Bij het maken van een WordPress webshop is dit altijd ons uitgangspunt, zodat jouw conversiepercentage zo hoog mogelijk wordt.
  • Een rapportcijfer waar we bijzonder trots op zijn.

Wilt u een voordelige maatwerk WordPress webshop laten maken in Limburg? Dan bent u bij Vimonto aan het juiste adres om uw webshop design te laten maken. De meeste van onze webshops gebruiken Mollie als betaalprovider.

Heb je ook internationale klanten, dan zijn Paypal, Creditcardbetalingen, mr.Cash en Sofort wellicht ook handig om toe te voegen. Wij raden het gebruik van Mollie aan vanwege de goede werking en prima tarieven (per transactie – dus geen vaste kosten per maand). Er zijn overigens diverse andere payment suppliers die je kunt gebruiken. De meeste hebben een WooCommerce plugin gemaakt die je kunt gebruiken. Raadpleeg vooraf of de payment WordPress provider die jij op het oog hebt een WooCommerce plugin heeft ontwikkeld. Of geef ons even een seintje, dan controleren wij het voor je. Een andere plugin vanuit WooCommerce is de EU Vat Number plugin.

Hoe lang het duurt om een WordPress en Woocommerce webshop laten maken hangt volledig af van het design en functionaliteiten. Sommige webshops zitten iets wat ingewikkelder in elkaar en hebben meer tijd nodig.

WordPress Webshop Bouwen: Hoe Doe Je Dat?

Als je bepaalde add-ons nodig hebt, dan moet hier vaak wel voor betaald worden. Voor een relatief eenvoudige webshop is dit doorgaans echter niet nodig. Met een WordPress webwinkel kan je goed voor de dag komen. Hoewel WordPress bij de meesten van ons bekend staat als een gedegen systeem voor web sites, kan het ook uitstekend functioneren als webshop. En met hier en daar wat uitbreidingen heb je een webshop die zeker niet onder doet aan andere webshops.

Met een goede e-mail marketingstrategie kan je (potentiële) klanten betrokken houden bij jouw web site. Gebruik bijvoorbeeld automation om de klant automatisch te informeren hoe het product bevalt en om een evaluation te geven. Voor gebruikers van de WooCommerce plugin voor WordPress zorgt de module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring . Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Met reviews WordPress website vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop.

Gebruikers kunnen m.b.v. de WooCommerce plugin een account aanmaken om hun bestellingen en gegevens te beheren. Het succes van webwinkels kan tegenwoordig niet meer genegeerd worden.

Dit betekent niet dat het zinloos is om te bespreken hoe je een thema moet instellen. Redelijk wat onderdelen zullen waarschijnlijk overeenkomen. Na het installeren van een thema belanden we in een groot grijs gebied.

Dit vind je misschien ook leuk...