5 Plugins Die Niet Mogen Ontbreken Op Je WordPress Website

Je kunt jouw geschreven blogs vervolgens wel weer tonen op een blogpagina. Op dit moment hebben we nog geen blogpagina, maar deze pagina is uiteraard wel aan te maken. Het mooiste is om wederom van een template gebruik te maken. Het hoeft niet het huidige template te zijn waar je voor gekozen hebt, want deze bevat misschien geen blogpagina. We kunnen daarom weer naar “Weergave -> Starter Template” gaan om ook nog een weblog template uit te zoeken.

Laat de inzendingen through het contactformulier maar komen. Wil je ook gaan bloggen op jouw web site? Wist je dan al dat je blogs moet schrijven via Berichten? Pagina’s zijn namelijk alleen voor de globale pagina’s van je website en Berichten voor je blogartikelen.

Beveiliging, Op Maat Gemaakt Voor WordPress

Kopieer de shortcode die je van WPForms krijgt. Je kunt deze plakken op de locatie waar je het contactformulier wilt tonen. woocommerce Je hoeft hier geen speciale module voor toe te voegen. Je kunt deze shortcode gebruiken in een normale tekst module.

Je kunt in het zoekveld “Blog” invoeren om alle weblog templates te zien te krijgen. Bij “All” kun je aangeven dat je alleen de free of charge templates wilt bekijken. Op het second van schrijven is er op dit second WordPress hosting maar één free of charge blog template te vinden. Je kunt nu de pagina weblog selecteren om hier een goed voorbeeld van te bekijken.

Het enige waar je op moet letten is dat het op een eigen regel staat en dan werkt het al. Het eindresultaat wordpress website kan er ongeveer uitzien zoals het er hieronder uitziet: Een prima resultaat natuurlijk.

Wil Je Dat Wij Een WordPress Website Voor Je Opzetten?

Dit vind je misschien ook leuk...