Afhaal Optie Met Tijdslot Voor WordPress & Woocommerce

Onze efficiency hostingpakketten zijn uitermate geschikt voor WooCommerce webshops. Deze koppeling van MplusKASSA met WooCommerce synchroniseert uw producten. In uw WooCommerce winkel worden automatisch de producten geplaatst die u daarvoor in uw MplusKASSA Q-line interface heeft geselecteerd.

Als een van je varianten wel informatie over de maat maar niet over de kleur heeft, wordt je product niet geïmporteerd. Als enkele van je producten zijn gebundeld op WooCommerce, moet je deze producten handmatig toevoegen aan Shopify.

Woocommerce Kosten

Als we dan aan de voorkant van de webshop kijken, zien we dat er in de Winkel nu een product staat! Een groen tekenpotlood met de ingevoerde eigenschappen zoals een prijs en een omschrijving. Bekijk de pagina’s en selecteer degene die je wilt.

Default worden de BTW tarieven uit de WordPress hosting webwinkel opgehaald en in het overzicht getoond. Wil je de instellingen liever doen met standaard BTW percentages dan kan dat, door bij Contract-instellingen de optie BTW Standaard te selecteren. Het voordeel is dat alle EU landen dan standaard in de lijst worden vermeld. Het is dan niet nodig een land aan te lijst toe te voegen als je een nieuw EU verkoop-land toevoegt in de webwinkel. Je hoeft in de lijst alleen de Europese BTW percentages te configureren van de landen die je in de webwinkel hebt ingericht. [newline]Je kunt aangeven bij welke statussen bestellingen moeten worden doorgezet naar Exact Online. De koppeling zal bestellingen nooit dubbel doorzetten. Bestellingen uit Woocommerce kunnen worden doorgezet naar Exact Online bestellingen, facturen of verkoopboekingen.

  • Met de foundation die nu in je webshop staat, kun je beginnen met het ontvangen en verwerken van bestellingen.
  • Reageren ze snel op je vraag, helpen ze je bij het overstappen naar hun pakket, helpen ze je wellicht bij boekhoudkundige vragen, etc.
  • Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare gadgets, als je die graag wilt hebben.

Zo kun je in Google Analytics veel beter de hele customer journey in kaart brengen. Bezoekers uit een land met een andere valuta plaatsen vaak geen bestelling omdat zij niet scherp hebben hoeveel een euro of greenback is in hun eigen valuta. Nog een voordeel aan WooCommerce is dat de webshop gekoppeld zit aan WordPress waardoor je maar 1 backend hebt.

Ik Wil Mijn Merk Ook Online Gaan Verkopen

Wanneer je in het productoverzicht scherm zit, Producten/alle producten zweef je met de muis over de aan te passen productnaam heen. Je ziet dan verschillende opties waaronder “Snel bewerken”. Wanneer je hier op klikt zie je in het snel aanpas scherm. Je kan hier veel basis onderdelen aanpassen zoals Categorieën & trefwoorden. Wanneer je die hebt aangepast klik je op “Bijwerken”.

Besteed hier lekker veel tijd aan, want zo leer je de mogelijkheden van WooCommerce pas echt goed kennen. We raden aan om altijd de demo content material te importeren. Dit werkt makkelijker omdat je dan vanuit een bepaalde design opzet kunt werken en enkel dingen hoeft te vervangen i.p.v. zelf te bedenken waar alles moet. De demo content WordPress kun je dan later uit de Admin wissen. Via Themeforest.internet kun je eenvoudig en goedkoop thema’s komen voor Woocommerce. Wij raden zelf aan om voor een thema te kiezen omdat hier tal van functionaliteiten ingebouwd zijn en je niet vanaf scratch een webshop hoeft te ontwerpen.

Als de webshop eenmaal staat, kun je zonder technische kennis zelf aan de slag met het vullen en bijhouden van de shop. Houd er wel rekening mee dat de free of charge versie geen pagebuilder kent en je qua content material dan minder opmaakmogelijkheden hebt. IDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel, als webshop is het dus belangrijk dat je dit ook aanbiedt. Door middel van de Mollie Payments plugin kunnen klanten through iDeal in je webshop betalen. Een klein proportion van het bedrag gaat dan naar Stichting Mollie Payments. PayPal komt al als standaard betaaloptie bij WooCommerce. Nee, wij leveren geen assist op bestaande WooCommerce webshops.

Gratis ASP.web open supply e-commercepakket om totale eigendomskosten te verlagen en het rendement te verhogen. Shopify werkt met abonnementen die variëren van 29 tot 299 dollar per maand, afhankelijk van de functionaliteiten die je nodig hebt. Daarnaast worden er variabele kosten gerekend zoals betalingen die through een externe aanbieder lopen. Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software program lees je hier. Eensnelle web site voor het vasthouden van je bezoekers. Gemiddeld 60 verschillende Web Apps met één klik te installeren. CDN staat voor Content Delivery Netwerk, oftewel een netwerk van servers over de gehele wereld.

Na het volgen van deze WooCommerce handleiding heb je het antwoord gekregen op de vraag hoe werkt WooCommerce? Je hebt nu een goede foundation om je gratis webshop met WordPress op te zetten. Het is mogelijk om al binnen een uurtje je producten on-line woocommerce te verkopen. Het meest belangrijke is nu natuurlijk om de plugin te installeren, dit gebeurt door simpelweg op de tekst “Nu Installeren” onder de naam te klikken.

Als WooCommerce specialist kunnen we je hiermee helpen. We bouwen al onze websites met WordPress, waarbij WooCommerce de aangewezen plugin is voor het bouwen van een webshop. Wij maken natuurlijk veel webshops sites voor klanten hierdoor kunnen we niet alles laten zien, maar geven graag een kijkje in de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij ook ondersteunen in klantspecifieke prijzen, retouren, pdf-documenten, offertes en nog veel meer. Deze twee premium plugins gebruiken wij nog niet op onze webshop emmathee.nl, maar de kans is groot dat we ze in de toekomst wel gaan gebruiken. Voeg vervolgens, een shop header toe aan je PDF.

Dit vind je misschien ook leuk...