Alles Over Woocommerce

Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een automatische bankenkoppeling of Scan & Herken dan komt er vaak iets op het maandbedrag. Diverse pakketten op deze pagina bieden een gratis website maken WooCommerce koppeling aan, denk dan bijvoorbeeld aan Silvasoft.

Het voordeel daarvan is dat je wel over de vrijheid beschikt om zelf een passende hostingpartij te kiezen. Een goede hostingpartij kan ook helpen met randzaken zoals je domeinnaam, mail en een SSL certificaat. Daarnaast kunnen er nog kosten bijkomen voor een thema of additional plugins.

Woocommerce Increase

Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers. Zie het als het gebouw dat je huurt voor je winkel. Voordat we aan de volgende stappen beginnen, raad ik het je echt aan om je eerst goed te buigen over een zo volledig mogelijk plan voor je WordPress webshop. Alles wat je van tevoren bedenkt, maakt keuzes verderop in het stappenplan makkelijker.

  • Het voordeel is dat jouw producten niet alleen op jouw webshop zichtbaar zijn, maar ook op andere platforms.
  • Want een klant die op z’n wenken bediend wordt is een klant die gaat kopen. [newline]Er valt nog veel meer te vertellen over een WooCommerce webshop.

Heel eenvoudig om meerdere webshops naast elkaar op te zetten, bijvoorbeeld per land of per doelgroep (B2C / B2B). Wanneer je een e-commerce platform kiest, kun je natuurlijk talloze factoren met elkaar vergelijken. Om te zorgen dat je niet in het wikken en wegen blijft hangen, is het belangrijk van tevoren te beslissen welke factoren voor jou echt belangrijk zijn. Wij raden je aan om de onderwerpen in deze lijst in ieder geval mee te laten wegen. Is er een standaard waarde die je wilt laten zien bij je product dan kies je die hier. Deze wordt dan als eerste keuze getoond in de productpagina. Bij een variable product kun je opties (eigenschappen & variaties) toevoegen.

Mollie biedt niet alleen WooCommerce met iDEAL aan, maar je kunt ook nog voor andere betalingsmogelijkheden kiezen. Zo is betalen per creditcard hier bijvoorbeeld ook mogelijk.

Daarnaast komen er uiteraard kosten bij voor de internet hosting van je webshop, deze hangen volledig af van de grootte van je web site en het verkeer dat je web site krijgt. Bij internet hosting is het belangrijk dat deze is geoptimaliseerd voor WordPress en e-commerce gebruik, dus incl. In dit artikel vergelijken we Woocommerce VS Magento, hierbij lichten we een aantal zaken uit dit in onze optiek belangrijk zijn om een keuze te maken. Een aantal hoofdkenmerken, prijs, beveiliging en product management passeren o.a. Hiermee proberen we je te helpen bij het maken van je keuze tussen deze 2 platformen. Woocommerce heeft verreweg het grootste marktaandeel binnen de E-commerce platformen met 42%, waar Magento goed is voor zo’n 4%.

Met een SSL-certificaat worden de gegevens die de browsers van jouw bezoekers uitwisselen met jouw webshop versleuteld. De gegevens zijn daardoor onleesbaar voor derden. Je herkent een website of webshop met SSL-certificaat door het slotje in de adresbalk en het feit dat de URL met ‘https’ in plaats van ‘http’ begint. MplusKASSA & WooCommerce is een gouden combinatie. Simpelweg omdat je leunt op een wereldwijde community. Nooit meer hoge kosten voor nieuwe options en altijd up-to-date!

Een web site bestaat uit code die door de robots van Google beoordeeld wordt voor het indexeren in de zoekmachine. WordPress hosting gebruik je altijd in combinatie met open-source CMS WordPress. Zoals je zult begrijpen is dit nogal een vage methode.

Wil je online producten verkopen met WooCommerce? Benieuwd naar de regels, software program of veelgestelde vragen? Lees dan verder over een eigen webshop beginnen. WooCommerce is een webshop-plugin voor WordPress. Hiermee kun je eenvoudig producten verkopen op je web site. Soms wil je further informatie bieden over bepaalde productsoorten of merken. Of je wilt bijvoorbeeld beter gevonden worden op een specifieke productcategorie in je webshop.

Geen handmatige gegevensinvoer meer, alle bezorg- en ordergegevens worden doorgezet naar jouw webshop. Jouw webshop is altijd responsive en leveren we SEO-vriendelijk op.

Voor Ideal is bovendien een betaalde plugin nodig. Voor Woocommerce is dat bijvoorbeeld Pronamic Pay een betrouwbare leverancier. Maar steeds vaker stellen IDEAL aanbieders zelf ook gratis plugins beschikbaar, zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie.

Met WooCommerce kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer je producten bijna uitverkocht zijn. Instellen dat de verzendkosten worden berekend op foundation van het totaal gewicht van de bestelling of op foundation van het aantal producten. In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Tenslotte kan je elke gewenste WordPress webshop plugin installeren die je nog mist. Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare items woocommerce, als je die graag wilt hebben.

Nadat je de plugin hebt ingeschakeld, wordt automatisch de activatiewizard van WooCommerce gestart. Hiermee zul je de eerste configuraties moeten instellen. Het is handig om daarvoor alvast over het volgende na te denken.

Denk bijvoorbeeld aan een betaaloplossingen en verzendmethodes. WooCommerce behoort, Samen met Magento, tot de grootste open source-pakketten ter wereld om een webshop mee te bouwen. Volgens de web site BuiltWith zijn er medio 2021 bijna four,5 miljoen WooCommerce-shops stay. Een belangrijke reden voor de grote populariteit van de WooCommerce-plugin – dat sinds 2011 bestaat – is het gebruiksgemak. Zeker wanneer je al een WordPress-website hebt, is het nog maar een kleine stap om een webwinkel te beginnen.

Dit vind je misschien ook leuk...