Alles Over WordPress » Meer Omzet Met Écht Goede WordPress Websites

Google maps toevoegen aan WordPress 2020 WordPress tips website maken Laten we een nieuw project starten

Wil je ervoor zorgen dat je web site sneller wordt, lees dan het artikel: WordPress web site sneller maken . Upload_max_filesize in WordPress verhogen met three WordPress hosting simpele manieren WordPress tips

Simple Maintenance— Deze plugin is simpel in het gebruik. En alleen gericht op mensen die snel een onderhoudspagina willen laten zien zonder teveel zware functies. Die je website alleen maar langer laten laden Minimal Coming Soon & Maintenance Mode— Deze plugin is anders dan andere plugins, omdat het je snel een template kan kiezen.

Goedkoop Onderhoud

Besparen Op De Prijs Van Een WordPress Site

Die je dan vervolgens kan aanpassen aan je wensen. Als je gebruik maakt van MailChimp kun je makkelijk emails verzamelen. Doordat je MailChimp kan koppelen met deze plugin. Als je niet gebruik maak van wordpress of als je het niet met een plugin wilt doen. Kan het altijd nog op een andere manier.

  • Om bij de Customizer te komen kun je op de voorkant van je web site boven in het menu op “Customizer” klikken.
  • In het beheerdersgedeelte kun je naar “Weergave -> Customizer” gaan om er te komen.
  • Ik zal de belangrijkste Customizer instellingen met je doornemen.
  • Bij het Astra thema krijg je de volgende instellingen in de Customizer te zien.

Bijvoorbeeld: /onderhoud.html Dit zijn de twee makkelijkste manieren om he website uit de lucht te halen. Als het je niet lukt, kun je altijd contact opnemen. Ik ben benieuwd of het gelukt is, laat het weten in de reacties.

Waarom WordPress Hosting Van One Com?

Zoals een countdown starten en je social media icoontjes toevoegen. Maar ook een mooie achtergrond toevoegen is makkelijk om voor elkaar te krijgen.

Om je website uit de lucht te halen, moeten we toegang hebben tot het .htaccess-bestand. Hiermee kun je jouw web site doorsturen naar je onderhoud pagina. Door de onderstaande code toe te voegen aan je .htaccess-bestand wordt je web site website maken omgeleid naar wat je maar wilt. Verander naar de onderhoudspagina.

Dit vind je misschien ook leuk...