Een Professionele WordPress Webshop Laten Maken?

Wil je een webshop in WordPress starten dan heb je naast de meest recente versie, WooCommerce en een Payment Service Provider nodig. Hieronder vind je een verdere toelichting over alle functies voor een webshop in WordPress. Uiteraard wordt jouw webshop ontworpen en gebouwd volgens de laatste richtlijnen om je webshop goed te laten scoren. Dit betekent echter niet dat je vandaag stay gaat en morgen in de top drie staat. Zelfs als je daar al stond kan je even terugvallen.

WooCommerce is een plug-in voor WordPress-websites die kan worden gebruikt om goed functionerende, succesvolle e-commerce winkels te creëren. Snelle webshop hosting voor Woocommerce is van groot belang voor de ervaring van bezoekers. Onze snelle servers met caching zorgen voor optimaal bereik van bezoekers. Uitbreidingen als een CDN zijn geen uitzondering voor optimaal resultaat. WordPress is het meeste gebruikte open supply cms systeem, dit gekoppeld aan de krachtige Woocommerce extensie zorgt voor een optimaal resultaat. Voor WordPress zijn er een aantal e-commerce oplossingen waarvan Woocommerce de meest uitgebreide extensie is.

Verklein ze bijvoorbeeld in Photoshop en gebruik vervolgens TinyPNG om de bestanden kleiner te maken zonder kwaliteitsverlies. Let er wel op dat je de bestanden niet te veel verkleind, need dat komt de kwaliteit ook weer niet ten goede wanneer er ingezoomd wordt op de foto. Idealiter zou ik er voor kiezen om je bestanden ongeveer 1500 – 2000 pixels breed te maken en een dpi van one hundred WordPress forty four.

Hoe Kan Je Jouw Resort Laten Ranken In Google?

In deze weblog gaan wij kort en bondig maar stapsgewijs uitleggen wat een WordPress webshop is en wat je als bedrijf hiervan kan verwachten. Is het zelf bouwen van een WordPress webshop toch iets te lastig? Geen probleem ik assist je graag bij het bouwen van een WordPress webshop. In mijn portfolio heb ik numerous WordPress web sites en webshops staan. Met de plugin WooCommerce kun je vervolgens je webshop bouwen. Maak het je klanten gemakkelijk door ze de mogelijkheid te geven om te kunnen met betalen met bijvoorbeeld iDeal. Mollie koppelen aan je webshop is een fluitje van een cent.

  • Onze kennis van techniek èn online marketing zorgt voor praktische en helder adviezen.
  • 🙂 Ze denken vanuit de klant en nemen echt de tijd om jouw wensen en eisen te bespreken.
  • Doordat heel veel thema’s en functies al ontwikkeld zijn, hoeven ze niet vanaf de grond met code opgebouwd te worden.
  • Als je niet huge wil zitten aan maandelijkse kosten dan kun je ook kiezen voor open supply software zoals Magento bijvoorbeeld.

Met onze ruime ervaring met WordPress webshops kunnen wij jou helpen een professioneel verkoopkanaal op te zetten om jouw producten of diensten on-line te verkopen. Dit doen we met WooCommerce, een plug-in voor WordPress die een groot deel van de functionaliteiten bevat om on-line zaken te kunnen doen. Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook shop.

WordPress Webshop Laten Bouwen?

Verder is de beheeromgeving vrij uitgebreid waardoor je veel zelf kunt zonder kennis te hebben van bijvoorbeeld HTML en CSS. WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt voor het maken van een website maar het systeem wordt pas sinds enkele jaren op grote schaal voor webwinkels ingezet. De afgelopen jaren zijn er tremendous veel plugins bijgekomen, ook de e-commerce mogelijkheden van WordPress nemen snel toe. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we de beste free of charge a-commerce plugins voor je op een rijtje gezet in deze top zeven. Een WordPress website met Woocommerce is geen concurrent van Magento. Beide systemen worden voor verschillende doeleinden ingezet.

Om dit mogelijk te maken op jouw WordPress webshop, raden wij de Official Facebook Chat Plugin aan. [newline]Met deze plugin integreer je de Facebook reside chat functie op jouw webshop. Hiermee kunnen klanten direct met je involved WordPress hosting komen via Facebook. Als je vaak laat reageer krijgen bezoekers dit te zien en dat geeft natuurlijk geen goede indruk. Een handige plugin voor het verbeteren van je klantenservice.

Hieronder zie je welke plugins ik download in de video. Als je deze tutorial volgt, maar nog geen payment-provider wilt toevoegen bijvoorbeeld wanneer je geen bedrijf hebt, raad ik je aan om direct naar stap 8.5 te gaan. Je kan Mollie of een andere payment-provider later alsnog toevoegen bij de instellingen in het linkermenu onder het kopje Woocommerce. De plugin van Mollie kan je ten alle tijden installeren door te zoeken naar Mollie bij een “Nieuwe plugin” toevoegen.

In mijn geval is het dan deaanhouder.nl/vario-demo/products/. Dit zou voor een “WTF”-momentje zorgen als dit de eerste pagina was die ik ging aanpassen. Maar nu hebben we al redelijk wat ervaring met het aanpassen van elementen in de Pagebuilder. Bij ‘Media toevoegen’ kan je afbeeldingen in het weblog plaatsen. WordPress Met die drie schakeltjes kan je linkjes toevoegen en als je op ‘Alinea’ klinkt kan je zinnen veranderen in koppen. Ziet er prima uit, maar ik ben wel benieuwd of ik meerdere producten naast elkaar kan zetten. Klik onderaan bij ‘menu instellingen’ op ‘Hoofdmenu’ (of iets in de trant van ‘Primary Navigation).

We komen graag bij je langs voor een kopje koffie en een goed, vrijblijvend gesprek. Hij maakte altijd tijd om iets te maken of op te lossen. Later, onder de naam Webtima, bleek hij ook nog eens creatief en super aardig te zijn. Een fijne man aan wiens hand ik me een stuk zekerder voel op het web. Een van je doelen van je webshop moet zijn een hoge conversie waarde.

Als je voor Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax hebt gekozen, dan wordt er gevraagd in te loggen met je WordPress-account. Let er bij een nieuwe bedrijfsnaam ook op of deze niet al bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een blog geschreven. Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het blog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek.

WordPres is een van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. WordPress is een minder zwaar CMS dan bijvoorbeeld Magento.

Je kunt duidelijk zien vanuit welke bron een bezoeker komt en through welke weg op jouw webshop hij tot een aankoop komt of wellicht afhaakt. Het is makkelijk om te signaleren of een bepaalde landingspagina of productpagina niet goed loopt. Daarnaast kun je gemakkelijk notities plaatsen in je statistieken. Zo kun je makkelijk achterhalen welke actie je uitvoerde voordat er een piek kwam in de conversie. WooCommerce gebruik je in combinatie met een open platform waarmee je ook tig andere websites kunt maken. Dit maakt het web een tikkeltje complexer te gebruiken.

Niets is minder waar, een goede resultaat vergt behoorlijk wat ervaring en oefening. Zo kan het implementeren van een online betaalplatform de nodige stress en irritatie veroorzaken. Wij maken gebruik van WooCommerce en zorgen ervoor, dat u webshop straalt en dat deze makkelijk te navigeren is. Zoals we al eerder bespraken is het essentieel dat je jouw e-maillijst gaat laten groeien. Je kunt dit doen door te werken met gratis weggevers. Ten tijde dat ik dit blog schrijf werken we bij Webcrafter bijvoorbeeld met free of charge marketing gidsen. Iemand die meer wilt weten over SEO of conversie zal mogelijk deze gidsen downloaden en is dus potentieel een interessant klant.

Deze optie kun je toevoegen through het menu ‘Kortingsbonnen’. Hier kun je de soort korting instellen en kortingsbedragen, verzendopties en de vervaldatum van een kortingsactie selecteren. Je kunt ook aanvullende gebruiksbeperkingen en de minimale en maximale besteding vastleggen. Daarnaast kun je bepalen voor welke producten uit je assortiment kortingsbonnen geldig zijn of juist niet. Om een product aan je assortiment toe te voegen, selecteer je in de backend onder ‘Producten’ de optie ‘Product aanmaken’. Bij de productgegevens kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een ‘Simpel product’ of een ‘Variabel product’ (bijv. een artikel in verschillende kleuren en maten).

Dit vind je misschien ook leuk...