Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Web Site

Daarom plannen we ter kennismaking een persoonlijk gesprek in. Daarbij vragen we alles wat we willen weten over uw bedrijf, uw doelen en uw eisen. Die data zetten we in om een sterke opzet voor een WordPress webshop te maken. Kortom, elk bedrijf heeft zijn eigen stijl, en een goede webdesigner houdt daar rekening mee als hij een WordPress webshop of web site maakt. Een ander groot voordeel van een WordPress webshop is de relatief lage prijs.

U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Met de WooCommerce plugin weet je zeker dat jouw webshop uniek is. Met de duizenden additional plugins kan jouw webshop zo worden ingericht dat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. WooCommerce wordt momenteel gebruikt op ongeveer 30% van alle webshops. Hierdoor weet je zeker dat er altijd nieuwe updates en versies uit blijven komen. Met de Enhanced Ecommerce Google Analtyics Plugin for WooCommerce kun je jouw WordPress webshop koppelen aan Google Analytics. Met deze plugin zorg je er ook meteen voor dat je de e-commerce statistieken kan bijhouden.

WordPress Webshop Woocommerce Of E

” forceer beveiligde pagina’s” aan te vinken bij de instellingen van Woocommerce. Hier heb je geen additional WordPress hosting extensie voor nodig zover ik zie.

We willen namelijk een SEO-plug-in om de vindbaarheid van je webshop te verbeteren. Voor een normale WordPress-website is WordPress search engine optimization by Yoast uitstekend, deze werkt helaas niet voor Webshops.

Je wilt natuurlijk dat je webshop goed gevonden wordt in zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat je je website-structuur goed op orde hebt. Denk hierbij aan je product-categorieën, je navigatie-structuur en meer. Denk hier goed over na voordat je begint met het bouwen van je webshop. Doordat plugins aanvullende http verzoeken en queries versturen, kan een te grote hoeveelheid plugins soms een negatief impact website maken hebben op de laadtijd van je website. Zorg daarom dat je alleen plugins toevoegen die je echt nodig hebt, en deactiveer en verwijder de plugins die je niet gebruikt. Lees ook onze 10 ideas om de kwaliteit van een gratis WordPress plugin te beoordelen.

WordPress Woocommerce Webshop Laten Maken

Regelmatig zie ik tutorials waarbij ze de menu’s en footers pas later in de video aanmaken. Ik vind het persoonlijk fijn om dit al in het start te doen, dan zie ik sneller hoe aanpassingen van invloed zijn op de look & really feel van mijn web site. Deze naam voer je in om een web site te bezoeken. Om deze web site te bezoeken, heb je een hostingpakket nodig. In de video worden de domeinnaam en internet hosting automatisch aan elkaar gekoppeld. Ook laat ik direct zien hoe je WordPress installeert als CMS.

Zo zijn deze goed zichtbaar zijn op alle schermen en units. Wij adviseren, bouwen en optimaliseren; zo laten wij bijvoorbeeld uw web site goed vindbaar zijn middels ‘zoekmachine-optimalisatie’ . Serieuze webshopeigenaren zijn ook dit jaar weer druk bezig zijn met het optimaliseren van hun webshop. Om ook van jouw WordPress webshop dit jaar een succes te maken, kijken we naar de 10 belangrijkste plugins voor jouw WordPress webshop in 2021. Maar naast WordPress leren aan andere ben ik er voorstander van om ook het platform écht zelf te gebruiken. Daarom ben ik mede eigenaar van de succesvolle webshop Emmathee.nl.

Een product zonder afbeelding valt natuurlijk niet op. De klant wil graag weten hoe een product er uitziet voordat hij/zij het koopt. Daarom kan je gemakkelijk productafbeeldingen toevoegen aan jouw product. Zou je graag advies willen hebben welke supplier en pakket het beste previous bij jouw bedrijf? Wij biedengratis hostingadviesaan voor bedrijven en leveren daarnaast premium hosting diensten.

Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de knowledge van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons. Denis heeft veel kennis van web sites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben.

Als het meest gebruikte webshop software pakket op het web heeft het zijn geloofwaardigheid zeker verdiend. De WooCommerce plugin zelf is free of charge maar is echter wel een basis store.

De WordPress Plugin: Woocommerce Installeren

Alleen lukt het mij nu niet met geen enkele mogelijkheid om Instagram shopping te installeren.. Heb alles al geprobeerd heb al je blogs ook inmiddels gelezen hihi. Al mijn producten staan wel gewoon in mijn catalogus en Facebook winkel maar krijg de catalogus niet gekoppeld met Instagram. In ieder geval, ik had dus een WordPress pagina. De beste manier om hiervan een webwinkel te maken is naar mijn mening met Woocommerce. Het is een gratis WordPress programma met zeer veel mogelijkheden.

Met een CMS heb je gemakkelijk controle over je web site. En dat scheelt jou kosten omdat wij je web site zo vaak snel en met goed resultaat in elkaar zetten. Bij het opzetten van de webshops werken wij met WooCommerce. Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland.

  • Magento is geen eenvoudig pakket en qua internet hosting zal je ook een behoorlijke provider moeten kiezen.
  • Hiervoor gaat een van onze WordPress developers aan de slag.
  • Wanneer je een webshop hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je je administratie goed op orde hebt.
  • Afgezien van een duidelijk plan zijn een aantal dingen essentieel om jouw WordPress webshop te bouwen.

Mochten je ideeën in de toekomst anders worden of wil je further opties toevoegen? Wij passen het graag voor je aan of upgraden het door jouw gekozen pakket. Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop. Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort. Sommige van deze opties zijn erg bruikbaar, andere zijn minder nuttig. Kies ze vanuit de gedachte, welke je graag zou zien als je zelf klant was van je eigen webwinkel.

De populariteit van WooCommerce zie je ook terug in het aantal beschikbare extensies, zowel free of charge als betaalde varianten. Wanneer je zoekt op “WooCommerce” vind je alleen al meer dan 1000 resultaten met handige extensies. De WooCommerce plugin is ook gebouwd voor en door builders en hiermee dan ook zeer makkelijk uit te breiden, schaalbaar en robuust. Het komt zelfs met een eigen “REST API” die eenvoudige service-integratie te bieden heeft voor derde partijen. Ter aanvulling hierop, wordt de veiligheid van WooCommerce ook regelmatig gecontroleerd en up-to-date gehouden.

Als je alleen digitale producten verkoopt , dan is Easy Digital Downloads een prima keus. Voor fysieke producten is WooCommerce zonder twijfel de meest populaire WordPress webshop plugin. En blijkbaar staat er ook een ‘Swift Slider’ in ons menu. Ik vind het vreemd dat ze twee slider plugins meeleveren. Ik kan dus zo de plugin voor de ‘Slider revolution’ verwijderen. Elke plugin neemt namelijk ruimte in beslag en kan je web site iets langzamer maken. Verwijder daarom altijd de plugins die je niet gebruikt.

Dit vind je misschien ook leuk...