Handleiding Woocommerce Webshop Met Ideal

Meerdere Webshops Koppelen

(De nieuwsbrief rond de invoering van de AVG was fenomenaal: Praktisch, duidelijk en makkelijk uit te voeren). Kortom: Ik ben een waarlijk tevreden klant! Ik ben zo blij met wat we nu al hebben Fanny, Had ik dit maar eerder gedaan maar zoals je al zei: Nu is de juiste tijd.

Dank je voor de leuke, inspirerende en bijzonder interactieve workshop. Dank voor de aandacht voor ieder individueel. Fanny is mijn steun en toeverlaat op het gebied van website beheer. Ooit heb ik zelf mijn website wordpress webshop opgezet, maar Fanny heeft er een “bezoek-waardige”pagina van gemaakt. Voor alle wissewasjes kan ik bij haar terecht, en de nieuwsbrieven staan altijd vol handige ideas en updates.

Heb Je Vragen Over Woocommerce En Het Ontvangen Van Betalingen?

Ik ben erg te spreken over de gastspreker. Ze dacht mee, had oog voor particulars en had WordPress hosting een goede voorbereiding. Tevens heeft iedere deelnemer individuele aandacht van haar gekregen.

Waarom Ben Je Ooit Gaan Ondernemen?

Gaat echt rocking gaaf worden! *** Coming Soon *** WordPress we zijn nog niet klaar, dus nog niets te zien

Hoi Fanny, ik begin het heel mooi te gaan vinden!!! 😀 Ik ben er nu vrij precies doorheen aan het lopen om te zien wat ik zelf moet aanpassen, wat ik jou nog wil vragen, wat ik moet leren, etcetera. Maar ‘impressed’ en gaat erg mooi worden!! Waanzinnig leuke , warme , leerzame coaching gehad , wat een vakvouw ! Er is een wereld voor mij opengegaan .

Dit vind je misschien ook leuk...