Hoe Installeer Ik Woocommerce?

WooCommerce is een van de vele plugins van het Content Management Systeem WordPress. Je gebruikt deze plugin om een webwinkel op te zetten en deze vervolgens te beheren. Voor je WooCommerce kunt gebruiken, moet je de plugin echter installeren. Zorg ervoor dat het betalingsproces voor je klanten moeiteloos verloopt en verbeter je conversieratio.

Deze plugin verstuurt volledig automatisch betalingsherinneringen naar klanten. Je kunt exacte vereisten instellen voor het versturen van de betaalherinneringen. Voor onze webshop Emmathee.nl gebruiken we de Premium plugin en de Premium Templates plugin. De gratis plugin bevat een basis PDF template voor de facturen. Je kunt dit template aanpassen met de Pro versie van de plugin in combinatie met de WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips Premium Templates.

  • Een webshop met WooCommerce is dankzij WordPress snel, eenvoudig en bovenal zeer kostenefficiënt.
  • Alleen werkt dit niet… Er is geen reden voor een klant om zomaar een pagina te delen.
  • Helaas belanden opdrachtbevestigingen of andere berichten van webshops nog regelmatig in de spambox of ze worden zelfs door de ontvangende mailserver geweigerd.

1 / Selecteer producten of subcategorieën in de vervolgkeuzelijst. In dit voorbeeld willen we stoppen met de free of charge verzending wanneer deze op 28 februari eindigt. 5 / Publiceer wanneer u tevreden bent en klaar om uw winkelmelding reside te laten verschijnen.

Identificeer Klanten By Way Of Idin

1 / Gebruik de pijltoets om het aantal producten te verhogen / verlagen. Met standaardsorteersortering kunt u de volgorde bepalen waarin producten worden weergegeven woocommerce op de pagina’s Winkel en Categorie. Bezoekers kunnen desgewenst nog steeds een andere manier sorteren. Je hebt geen toestemming om deze instellingen te bewerken.

Magento is een zelfstandig draaiend e-commerce platform. Het staat bekend om zijn stabiliteit en schaalbaarheid. Daardoor kiezen veel grote e-commerce bedrijven voor Magento. Magento is verkrijgbaar in een free of charge versie , in een betaalde versie en in een versie die met webhosting is gecombineerd . Zo’n 9% van de e-commerce platforms draait op Magento. Performance en schaalbaarheid – Overstappen naar een ander platform kost altijd extra website bouwen werk. Liefst kies je dus voor een platform dat zo lang mogelijk met je meegroeit en ook bij grote hoeveelheden producten en bezoekers soepels blijft draaien.

Verder biedt WooCommerce – als verlengde van WordPress – goede mogelijkheden voor content-uitingen. Dus stel dat je een blog bijhoudt, dan kun je dit met WooCommerce mooi vormgeven. Veel ondernemers beginnen met een bestaand thema maar je kunt hiervoor ook een van de vele Woocommerce-ontwikkelaars voor inschakelen. Nadat je het theme hebt aangepast naar jouw wensen kun je functionaliteiten installeren en configureren. Ook hier heb je de keuze uit free of charge en betaalde plugins.

Woocommerce Themes

Om je producten overzichtelijk te houden voor jezelf en je klant is het handig om minimaal categorieën te gebruiken. Klanten zijn vaak wel bereid om een review achter te laten voor jouw webwinkel of het product wat ze hebben besteld. Het zit alleen niet in het systeem om terug te keren naar de webwinkel en een review achter te laten. ‘WooCommerce Dropshippers’ is een plugin die je niet kunt missen wanneer jij aan dropshipping doet vanuit jouw WooCommerce webwinkel. Met deze plugin kun je werkelijk alles wat je als dropshipper nodig hebt. Het voordeel van deze plugins ten opzichte van andere plugins die ook een ledenomgeving kunnen maken, is dat deze plugins enkel een eenmalige investering vragen.

De free of charge variant kent minder mogelijkheden, waardoor je al snel voor de betaalde versie moet kiezen. Wanneer je een simpel product hebt kun je “eigenschappen” gebruiken om specifieke product eigenschappen aan te geven. Deze worden vervolgens in je webshop standaard getoond in een tab onderin je product details.

Voor een goed design, ook wel thema genoemd, kun je Themeforest gebruiken. Dat is dé marktplaats van de thema ontwikkelaars. Hier vind je kant-en-klare templates waar WooCommerce ook al in is geïnstalleerd.

Woocommerce is een uitstekende keuze om een professionele webshop mee op te zetten. Vooral door de vindbaarheid, beheerbaarheid en de vele funcionaliteiten die het platform biedt is Woocommerce zeker het overwegen waard.

Wij werken sinds april dit jaar samen met B&S Media. De werkwijze van het bedrijf is erg professioneel. De aanpak voor onze web optimization WordPress hosting & SEA is goed en duidelijk. De resultaten zijn tot nu toe ook goed en naar wens.

In Woocommerce heb je niet alleen een BTW share maar ook een BTW klasse. Gebruik je de standaard optie voor BTW dan kijkt de koppeling alleen naar de BTW percentages in en het leveringsland van de bestelling. Voordat de koppeling gebruikt kan worden dienen eerst de voorwaarden geaccepteerd te worden. De voorwaarden zijn gebaseerd op de algemene ICT Voorwaarden en de algemene AVG richtlijnen.

Bekijk dan op onze webshop laten maken pagina alle mogelijkheden of neem gerust contact met ons op. Je wilt natuurlijk met je webshop zoveel mogelijk omzet genereren. Hierbij is het erg belangrijk om je bezoekers een zo duidelijk mogelijk bestelproces te geven. Verder kan het helpen om de meest gebruikelijke betaalmethoden aan te bieden.

Dit vind je misschien ook leuk...