• Niet gecategoriseerd

Hoe Optimaliseer Ik Mijn WordPress

Jouw website wordt in de meeste gevallen met het Divi Theme of Phoenix gebouwd, maar er zijn ook andere thema’s waar ik graag mee werk. Websites worden door ons gebouwd op het WordPress systeem. Dat geeft namelijk de vrijheid om iedere functionaliteit te bouwen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de klant de website eenvoudig kan onderhouden. Ik zie de homepage maar op de onderliggende pagina’s krijg ik een foutmelding. Overigens gaan er nu opeens wat dingen mis die gister goed gingen.

Voor het vormgeven van je web site kies je een WordPress thema die je de mogelijkheid geeft om kleuren, ontwerp en kenmerken van je website aan te passen. Trouwens, tegenwoordig bieden de meeste hostingbedrijven een één klik installatieinstallatie-service van WordPress aan. Dit maakt het nog gemakkelijker voor je om hiermee aan de slag te gaan. Dit betekent dat de originele broncodes openbaar zijn voor het publiek en deze free of charge te gebruiken, te bewerken en te herdistribueren zijn. Heel handig natuurlijk want dit geeft jou, als onervaren webbouwer, de mogelijkheid om zonder computercode-kennis je website te kunnen maken.

Direct na het installeren wordt je dan verwezen naar een plugin met startersites of starter templates. Na het installeren en activeren van die plugin zie je direct alle templates waaruit je kunt kiezen. Na het installeren krijg je de optie om direct een pagebuilder te installeren. Ook wordt de plugin Starter Themes met ninety gratis templates aangeraden.

Zo krijg jij de tools & know-how om later templates aan te passen of te maken. Je kan andere gratis thema’s bekijken en installeren door op Nieuwe toevoegen te klikken.

Zonder dat ik iets gewijzigd heb, er lijkt een probleem te zijn met een beveiligingscertificaat waardoor een scriptje niet goed geladen wordt. Hierin zitten plaatjes die ergens anders gehost zijn . Dat de header nu weg is vind ik eigenlijk wel goed staan. Maar wel vreemd dat hij niet meer geladen wordt. Heb daar afgelopen week mijn website in 10 (!!) minuten veilig mee verplaatst. Ik vond het echt een verademing, en de plugin ook nog eens gratis. @Erik, je kan de pech hebben dat dat thema in de options tabel zaken als objecten en arrays serialized opsloeg.

Hoe Kun Jij Zelf Een Eigen Professionele WordPress Web Site Maken?

Soms is het een hoofdmenu-item en soms wordt die onder een bestaande hoofdmenu-item geplaatst (meestal is dat onder ‘Instellingen’, ‘Extra’ of ‘Weergave’. En langzaamaan zal je de logica in het systeem vinden. Bij elk onderdeel kun je een linkje vinden naar een uitgebreide handleiding met meerdere plaatjes over dat specifieke onderwerp. Wanneer WordPress geïnstalleerd is, dan zie je direct dat het nieuwste thema van WordPress actief is. Hieronder zie je het design van het thema “Twenty Fifteen” van WordPress. Je zal bij het bouwen van de web site die jij voor ogen hebt, gegarandeerd een paar keer ergens tegenaan lopen. Niet alles spreekt voor zich, wordt besproken in deze handleiding of leggen wij niet voldoende uit.

De plugin geeft je veel mogelijkheden en biedt optimalisatie van Google Fonts. Je kan deze plugin overigens 14 dagen proberen. Bevalt hij niet, dan krijg je jouw aankoopbedrag weer terug.

De Beste Plugins Om Je WordPress Web Site Responsive Te Maken!

In grote lijnen bepaalt het thema dus de look-and-feel van je web site. LanceringHet grote second is daar; jullie nieuwe web site gaat live! We leveren de website op en beginnen met het verzamelen van data. InventarisatieDit is de basis voor een goed presterende nieuwe web site. De oude web site wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, USP’s, jullie doelgroep, de pagina’s and so forth.

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Als we van sort 1 uit gaan dan zullen de kosten three.000 tot 5.000 euro zijn. Een WordPress website laten maken door een hobbyist of zzp’er kost je, afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, tussen de 300 en 3000 euro. Wat je in dit geval wel kan doen is er voor kiezen om enkel de inhoud van de site te verwijderen. Indien de WordPress web site by way of een andere folder zichtbaar moet worden hoeft u alleen de WordPress bestanden te verplaatsen. Uiteraard wil ik je geen ongewenste mails sturen.

Dank voor de tip Jaap, daar kunnen andere gebruikers misschien weer wat mee. Hoi Theodoor, heb je soms de vorige installatie met een auto-installer zoals bv Installatron gedaan? In dan geval moet je in wp-config.php een regel verwijderen. Installatron zet daar het upload pad neer, bij een handmatige installatie is dat niet.

In de tussentijd zou je de rest van de handleiding kunnen lezen, zodat je direct weet wat je allemaal moet en kan doen. Of je kan ook wat anders doen – bijvoorbeeld, champagne kopen en vieren dat de eerste versie van jouw web site bijna on-line is. [newline]Naast een domeinnaam hebben we ook nog website hosting nodig. Alle, maar dan ook echt alle websites op internet hebben hosting WordPress website nodig. Op internet hosting wordt alles wat op een website komt te staan geplaatst. Denk hierbij aan alle bestanden, afbeeldingen, teksten en alles wat er maar op een website te zien is. Je zou deze tekst niet kunnen lezen als ik geen hosting zou hebben. WordPress is een blog platform, dus vooral geschikt voor als je echt wil gaan bloggen.

Je klikt op een onderdeel van je site en kunt dit aanpassen zoals je zelf wilt. Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het maken van een WordPress thema, maar het is niet geheel onbelangrijk. Wil je één van onze Power pakketten uitproberen voordat je daadwerkelijk een bestelling plaatst en je website verhuist? Wij laten je graag zien hoe snel jouw website op onze krachtige servers kan draaien. Als je je gaat verdiepen in het maken van een website wordpress webshop dan kan het niet anders dat je iets over WordPress tegenkomt. Maar wat is WordPress nou precies en waarom wil je juist dit platform gebruiken voor het maken van je website? In deze blog geef ik de eight belangrijkste redenen waarom ik zelf met WordPress werk en jou aanraad je website in dit systeem te maken.

Alle doelstellingen zijn helder en de bouwtekeningen van je web site zijn af, mooi! Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het net en de beperkingen van moderne browsers en devices.

  • Zo confronteer je bezoekers niet met een half werkende web site en heb je zelf alle ruimte om vooraf nog even de doorgevoerde wijzigingen te testen.
  • Zo krijg jij de tools & know-how om later templates aan te passen of te maken.
  • Tussen 50 en ninety wordt gezien als een rating die verbetering nodig heeft.
  • De File Permissie wordt automatisch goed gezet zodra je op “Set recommended action” hebt geklikt.
  • Dan ligt dat misschien aan de benaming, of de pagina komt niet voor in het hoofdmenu.

Dit is dus ook van groot belang wanneer je inderdaad een bepaalde functionaliteit die veel kracht vereist, niet kan laten vallen. Het is inderdaad wel beter om het opzetten van een website aan iemand anders over te laten, maar het zal je wel wat centjes kunnen kosten. Sommige mensen kiezen er daarom voor om het zelf in elkaar te zetten, alhoewel een professional het sneller kan doen en meer eruit zou kunnen halen. WordPress is als CMS voor de meeste bedrijven voldoende scalable.

Schakel de gebruikte plug-ins dan één voor één uit en controleer ondertussen of dit impact heeft op de website. Werkt de website WordPress hosting na het uitschakelen van een plug-in weer goed? Gebruik de plug-in dan niet meer en zoek een alternatief.

Dit vind je misschien ook leuk...