• Niet gecategoriseerd

Maak Jouw WordPress Web Site Veiliger Met Deze 3 Suggestions

Zo voorkom je dat hun account gebruikt kan worden door hackers om je web site te misbruiken. Veruit de makkelijkste wordpress webshop manier is het installeren van een plugin. Met zo’n plugin is het eigenlijk een kwestie van installeren en gebruiken.

  • In dat geval adviseren we je met een van onze specialisten contact op te nemen, wat by way of ons contactformulier mogelijk is.
  • Verder kun je altijd een stap verder gaan, iets wat ik je zeker kan aanraden, en zelf back-ups maken van je WordPress website.
  • Werkt de website na het uitschakelen van een plug-in weer goed?
  • Sterker nog, als we WordPress websites bouwen, zijn we gek op technisch uitdagende projecten!

Die je ook nog eens eenvoudig kunt optimaliseren voor mobiele apparaten. Elementor biedt tal van widgets die je kunt gebruiken om pagina’s vorm te geven. Maar ook op het gebied van styling zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Zeer doeltreffend weet WordPress een oplossing te bieden, waarbij zowel grote als kleine web sites prima beheert kunnen worden. WordPress is zeer makkelijk in gebruik, er zijn zeer veel plugins beschikbaar. De meeste beschikbare thema’s zijn bovendien mobiel vriendelijk. Na de installatie hoef je je alleen nog maar te concentreren op goede teksten.

Half Miljoen WordPress

Bij Yourhosting krijg je altijd deskundige support. Optimale bereikbaarheid, gebruiksgemak en snelheid. Wij bieden snelle en betrouwbare webhosting voor iedereen. Liever volledige vrijheid, schaalbaarheid en meer controle? Direct inzicht in de bezoekersaantallen van je website met onze vernieuwde websitestatistieken.

Na de installatie van de plugins, kun je je web site testen met Google PageSpeed. Als je veel ‘standaard’ pagina’s op je website gebruikt, is het handig om paginatitels in te stellen. Als je werkt met een thema, is dit meestal al het geval en kun je through het thema aanpassen of juist verbergen. Maar WordPress zonder thema gebruiken betekent ook dat je de paginatitels instelt met Elementor. Een single template zegt je misschien niet direct iets. Als je gewend bent om te werken met premium WordPress thema’s, zijn deze meestal verwerkt in het thema zelf.

Hierdoor is de kans groter dat bezoekers je domeinnaam onthouden en terugkomen. Met WordPress is het eenvoudig om een web site te maken. Meer dan 35% van alle web sites wereldwijd draait op WordPress! Dit geeft aan dat WordPress erg populair en stabiel is.

Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk afhankelijk van een groot aantal factoren, maar het gebruik van WordPress maakt het wel makkelijker. Wij richten je website technisch zo in dat de belangrijkste zoekmachines je website goed kunnen vinden.

Het bekende slotje, dat zich aan het start van de adresbalk bevindt, laat zien dat er gebruik is gemaakt van een SSL-certificaat. Dit is een klein gegevensbestand dat waarborgt dat alle communicatie tussen webpagina en bezoekers in versleutelde vorm wordt verstuurd.

Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden. De wens van een nieuwe WordPress web site komt vaak voort uit de begin WordPress hosting van een nieuw bedrijf of het feit dat je niet tevreden bent over de huidige website. In de develop fase wordt de web site technisch gerealiseerd.

Bij goede hosting krijg je niet alleen het domein voor je website, maar ga je ook voor goede klantenservice en goede options. Als je vastloopt met je WordPress website wil je namelijk goed geholpen worden, door een bedrijf dat verstand van zaken heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van web sites voor de zoekmachines. Wanneer wij een nieuwe WordPress website ontwikkelen houden we direct rekening met de setup wat betreft de web optimization. En natuurlijk delen we onze suggestions met jou zodat jij verpletterende content kan schrijven. Speelt in zijn vrije tijd de PlayStation uit en onder werktijd WordPress.

Met Elementor Pro kun je zonder kennis van code een header maken en publiceren op je website. Indien gewenst kun je ook meerdere headers maken. Dan kun je ook gewoon een template uit de Elementor bibliotheek importeren. Al onze webhosting servers zijn uiterst modern.

Maar bij het updaten van de plugin vervolgens ging het volledig mis en werkte te hele website niet meer. Check of bij de verhuizing het .htaccess bestand mee verhuisd is. Elke WordPress installatie heeft een .htaccess bestand. Mocht je die in je FTP programma ook in je oude website niet zien, controleer dan of ook ‘hidden files’ worden weergegeven.

Om nog een additional slag te maken, kun je een plugin in je web site installeren die nog een keer compressie toepast op de afbeeldingen. Deze plugin comprimeert automatisch elke afbeelding die je uploadt, maar je kunt er ook de al eerder geüploade afbeeldingen achteraf nog mee comprimeren. Bekijk je WordPress web site en verwijder alle inactieve WordPress thema’s en plugins. Dit zijn namelijk vaak 9 van de 10 keer de achterdeuren waar de hackers binnen komen.

Meestal worden zo’n three tot 5 templatepagina’s ontworpen, de rest van de pagina’s kan worden gevuld met content material volgens zo’n template. Dit is dus eerder een vaste dan een exponentieel oplopende prijs. [newline]Een groot voordeel van een WordPress web site wordpress webshop bureau ten opzichte van een zzp’er is dat een bureau een meer allround aanpak heeft. De kosten om een template te laten installeren zal tussen 300 tot seven-hundred euro zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...