• Niet gecategoriseerd

Magento 2 Webshop Specialist

Zijn de afspraken die je daarover maakt op ‘finest-effort’ foundation of harde garanties. Het bemannen van een 24/7 helpdesk is een dure aangelegenheid voor een webbouwer. Hou er dus rekening mee dat hoe meer je vraagt, hoe meer het zal kosten. Ik zie regelmatig dat webshops met een groot- en breed productassortiment beter scoren dan webshops met een beperkt product assortiment. Hou hier rekening mee bij het bepalen van de producten die je via magento hosting je webshop gaat verkopen.

Erp Koppelingen Voor Jouw Magento 2 Webshop

Ook zoekmachines waarderen grotere sites over het algemeen beter als webshops met weinig content material. Waar ga je je voorraad bijhouden? In de Magento webshop, of loopt die through webshop een ander pakket zoals Snelstart, Exact of het kassasysteem van je ‘stenen’ winkel?

Bepaal dan van tevoren welke software je gaat gebruiken. De nieuwsbrief functionaliteit binnen Magento is zeer beperkt. Overweeg een koppeling met Mailchimp, Mailplus of Copernica. Bepaal van tevoren of klantsegmentatie en het na-mailen van verlaten winkelwagens belangrijk wordt voor je e-mail advertising. Dit zal voor een groot deel gaan bepalen welke nieuwsbrief tool je dient te gebruiken.

9 – Stel een migratieplan op Heb je een webshop met bestaand organisch verkeer? Zorg dan dat er een goed migratieplan komt. Over het algemeen zal je nieuwe magento webshop beter scoren op organische posities omdat de inrichting vaak beter is . Een tijdelijke ‘dip’ of terugval in organisch verkeer is echter nooit uit te sluiten.

Maak een plan om dit eventueel te compenseren met andere verkeerskanalen zoals Adwords of online marketing. Wat gebeurt er als je webshop er op zondagavond uit ligt? Verwacht je dan een gegarandeerde responsetijd van je webbouwer of internet hosting partij?

Het leggen van koppelingen tussen deze systemen en Magento kan advanced zijn. Hou hier rekening mee bij het opstarten van het project. Het is niet ongebruikelijk dat tot 25% van je benodigde investeringen van de bouw gaat zitten in koppelingen met externe logistieke- of financiële pakketten. Als je webshop live is wil je kunnen zien waar je bezoekers vandaag komen en welke zoekwoorden het meeste waard zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...