• Niet gecategoriseerd

Magento Commerce Webshop Laten Maken? 10+ Jaar Ervaring

Voor het goed laten verlopen van een bestelling van moment van bestellen tot afleveren is een duidelijk en uitgebreid orderbeheer belangrijk. BijMagento 2kunt per bestelling nauwkeurig de status magento volgen en indien nodig handmatig aanpassen en/of aanvullen. Het bepalen van verzendkosten is één van de manieren waar een webshop zich op kan onderscheiden.

Magento 2biedt vele mogelijkheden om de verzendkosten per regio of gebied nauwkeurig te bepalen zodat de klant een zo scherp mogelijk tarief betaald. Meten is weten, dat begrijp jij als ondernemer ook. Met de statistieken en rapportage-mogelijkheden van Magento 2heb je alle benodigde informatie om de webshop op de cijfers aan te sturen. De kracht van online magento ondernemen is de mogelijkheid om processen te automatiseren. Sebwite ontwikkelt maatwerk-extensies voor Magento 2om de gewenste koppeling tussen systemen te realiseren.

In Magento 2kan de voorraad per product en per productvariatie nauwkeurig worden bijgehouden. Tevens zijn er koppelingen mogelijk met externe systemen.

Magento 2 webshop laten ontwikkelen? Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento 2 voor jouw webshop? Sebwite is een e-commerce bureau gevestigd in Lisse, gespecialiseerd in Magento 2. Sebwite bestaat uit een group magento hosting van ervaren Magento 2 specialisten.

Wij ontwikkelen professionele, snelle en conversiegerichteB2B en B2C Magento webshops. Kwaliteit voorop, of het nu gaat om een migratie naar Magento 2 of een nieuwe Magento 2 webshop, wij helpen je graag! Noord-Holland Utrecht Zuid-Holland Sitemap Algemene voorwaarden Magento webshopMigratie Magento 1

Dit vind je misschien ook leuk...