Magento » Guapa E

Een echte must-have voor marketeers. Functie: WordPress integreren met Magento 2 Soms is het handig om naast je Magento 2 webshop nog een WordPress-installatie te draaien. WordPress is namelijk veel beter voor het beheren, organiseren en maken van pagina’s en CMS-content magento hosting.

Met deze module voeg je makkelijk een loyaliteitsprogramma met spaarpunten toe aan webshop freelance 2. Hiermee maak je je bestaande klanten nog trouwer en kun je ervoor zorgen dat ze nog meer besteden.

Functie: segmenteren van bezoekers voor gerichte targeting Segmenteer je klanten en bezoekers nauwkeurig op bestellingen, verzendadressen, winkelwagengegevens en vele andere parameters. Hierna kun je deze segmenten gebruiken om gerichte promoties of marketinguitingen toe te passen. Als je er additional maatwerk aan toevoegt, kun je bijvoorbeeld je webshop personaliseren aan de hand van verschillende segmenten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van segmenten voor trouwe klanten, klanten die veel besteden of klanten die producten uit een bepaalde categorie bestellen.

Met Fishpig WordPress integration zorg je ervoor dat je WordPress-omgeving netjes integreert met Magento. Je design, header en footer van de site worden overgenomen van Magento, terwijl de URL-structuur netjes search engine optimization-proof is.

Geen store kan zonder goede rapportages. Rapportages heb je nodig om inzicht te krijgen in het gedrag van je klanten. Uit die learnings definieer je concrete marketingacties of stuur je je strategie bij. Met Mirasvit Advaned Reports voeg je hele uitgebreide en gebruiksvriendelijke rapporten toe aan de bestaande rapportages van magento. Functie: toevoegen van een loyaliteitsprogramma met spaarpunten

Dit vind je misschien ook leuk...