Magento Of Woocommerce

Qua gebruiksvriendelijkheid wint Shopify het zonder twijfel. Het is voor iedereen die enigszins met een pc overweg kan mogelijk om een Shopify webshop op te zetten. Bij WooCommerce moet je toch wat extra stappen nemen om de store live te zetten.

Daarnaast heb je wellicht nog andere koppelingen nodig, zoals boekhoudsoftware of verzendmogelijkheden zoals PostNL of DPD. Gelukkig is dit bij zowel WordPress/WordPress website als met Shopify goed geregeld.

Ook dit is geen eerlijke vergelijking. Shopify regelt de veiligheid voor jou, bij WooCommerce dien je dit zelf te regelen. Je veiligheid met WooCommerce is onder andere afhankelijk van je SSL certificaat, je hostingpartij en het up-to-date houden van je WordPress installatie.

Hierdoor is er uiteindelijk veel meer mogelijk, maar moet je wel de technische kennis bezitten. Winnaar: Zonder twijfel Shopify. Wanneer je een webshop beheert, is het uitermate belangrijk dat de koppelingen met verschillende partijen goed mogelijk zijn. Denk alleen al aan je betaalmethodes! Een webshop in Nederland zonder iDeal ondersteuning is gedoemd te mislukken.

Product Instellingen

Mocht je zelf een beetje handig zijn, kun je met WooCommerce oneindig knutselen, terwijl je bij Shopify al snel tegen de limitaties binnen het platform aan loopt. WooCommerce vs Shopify: Gebruiksvriendelijkheid Ook hier kan ik weer vrij duidelijk zijn.

Vond je dit interessant, en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op! De 12 beste apps voor jouw Shopify store Lees meer berichten uit de categorie WordPress

Bij beide kun je goedkoop iDeal betalingen ontvangen, maar ook andere betaalmethodes als Paypal, Credit Card, Bancontact en Bitcoin. Qua verzendmethodes kun je onder andere koppelingen maken met PostNL, wordpress webshop DHL, DPD of UPS. Kunnen we hier dus een winnaar aanwijzen? Uiteraard een van de belangrijkste punten voor je webshop. Hoe veilig is mijn webwinkel en hoe veilig zijn de gegevens van mijn klanten?

Qua prijs zal WooCommerce op de lange termijn goedkoper zijn, al is het enkel omdat je hier geen maandelijks bedrag hoeft te betalen . Tenzij je gebruik maakt van bestaande betaalde plug-ins. Heb je een keuze gemaakt, en zoek je iemand die je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een webshop? Ik ben een Freelance developer, en bekwaam met zowel WordPress/WooCommerce als Shopify, en assist je graag bij het ontwikkelen van je webshop. Neem contact met mij op, en ik neem graag de mogelijkheden door!

Heb je dit allemaal in orde, dan is er niets aan de hand. Shopify daarentegen regelt dit allemaal voor jou. Je hoeft geen systemen bij te werken en het SSL certificaat is prima in orde. Wel is je data WordPress hosting afhankelijk van Shopify, en daarmee de knowledge van je klanten ook.

Stap 9 WordPress Widgets Uitkiezen Voor Je WordPress Webshop

  • ShipStation heeft zelf wel kosten, maar de WooCommerce plugin is free of charge om te installeren en te gebruiken.
  • De plugin biedt verschillende typen customization, van speciale verzendmeldingen tot bestelbonnen.
  • Features waardoor WooCommerce Shipstation Gateway een goede keus is
  • Je kan zo een hoop tijd besparen met het importeren van orders uit WooCommerce, eBay en Amazon.

Mocht Shopify ooit gehackt worden, in hoeverre loopt jouw webshop dan gevaar? Twee platforms, met beide zijn voor en nadelen. Shopify werkt honderden malen beter als kant-en-klaar platform voor iemand die weinig verstand heeft van de ontwikkeling van een webshop. Toch loop je bij Shopify al snel tegen limitaties aan, waardoor je niet de vrijheid hebt om bepaalde dingen in te stellen zoals jij dat wilt. Met WooCommerce heb je wellicht zelf niet de kennis om bepaalde dingen aan te passen, maar er is veel meer mogelijk.

Dit vind je misschien ook leuk...