Magento Webshop Laten Maken

In 2013 ging Jac Hensen stay met een Magento 1 webshop, inmiddels is dit uitgegroeid tot een groot succes. Om bij de tijd te blijven ontwikkelde MediaCT een Magento 2 webshop die in 2019 live ging.

Wanneer bezoekers op de website komen, kunnen zij meteen aangeven of ze de dames- of heren collectie willen bekijken. Hierdoor heb is er voor de klant gelijk een goed overzicht met gadgets die voor hen related zijn. Fabienne Chapot bouwde in 10 jaar tijd haar merk vanuit Amsterdam uit tot een volwaardig modemerk met tassen, schoenen, accessoires en eigen servies. In 2016 gingen de webshop stay met een Magento Open Source. Om related te blijven replace Fabienne Chapot voor elke collectie de webshop in de stijl van de nieuwe collectie.

Mostwantednl.nl is een open Source webshop. De vele en mooie magento hosting afbeeldingen zorgen voor een sterke merkbeleving.

Het strakke en simpele design maken de webshop overzichtelijk voor bezoekers. Eleganza is een modewinkel die zich bevindt in het hogere segment magento webshop van de mode industrie. Later breidt de modeketen uit naar on-line verkoop.

Ook is de store erg snel, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van het apparaat van de bezoeker. Jac Hensen is dé mannenmodezaak van Nederland.

Zo weten bezoekers direct waar de focus ligt voor het seizoen. In 2016 is het modemerk Loavies reside magento webshop gegaan met een Magento Open Source webshop.

Eleganza is een van de eerste Magento PWA Studio webshops in Nederland. Het is mogelijk om de webshop vanuit de browser aan het beginscherm van je telefoon toe te voegen.

Brandfield is de specialist in style objects waarmee je elke outfit compleet maakt: horloges, sieraden, tassen, portemonnees en zonnebrillen. In 2016 besloot Brandfield dat ze de hele look & feel van de webshop wilden veranderen. Brandfield onderscheidt zich door snelle levertijd, namelijk ‘voor 23.30 uur besteld; morgen in huis’. Ook is de navigatie van de webshop erg helder.

Deze nieuwe variant van Jac Hensen heeft veel nieuwe mogelijkheden en is toekomstbestendig. Zo blijft Jac Hensen on-line dezelfde ervaring nastreven als in hun winkel: een ervaring waar mannen weten dat het goed zit. Zonnebrillen.com is een webshop voor eye-wear en trend accessoires. Bij Zonnebrillen.com vind je de nieuwste en mooiste monturen van dit moment. De webshop is al ruim 7 jaar de grootste on-line zonnebrillen webshop van de Benelux en biedt een groot assortiment aan van exclusieve merken.

Dit vind je misschien ook leuk...