• Niet gecategoriseerd

Magento Webshop Laten Maken Of Meer Omzet Uit Jouw Magento Shop?

Hoewel wij geen voorstander zijn van plugins, kan het in sommige gevallen toch raadzaam zijn om deze te installeren . Het hebben van plugins kan zorgen voor further safety gerelateerde points, of performance magento webshop dalingen. Lees voordat je een Magento plugin gaat kopen of installeren eerst de recensies en ga goed na of je de wensen niet via maatwerk kunt oplossen.

Omdat Magento 2 krachtig maar ook zware software is, doe je er verstandig aan om geen genoegen te nemen met bijvoorbeeld goedkope shared hosting. Shared Hosting is relatief goedkoop maar heeft ook grote nadelen zoals het feit dat het trager en minder veilig is dan de iets duurdere alternatieven. Naast Shared Hosting kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld Dedicated Hosting (managed & unmanaged), VPS internet hosting of echt geoptimaliseerde Magento internet hosting.

Mogelijkheden Magento 2 Webshop

Ga ervan uit dat je minimaal 2 – three uur service in de maand nodig hebt en reserveer hier een budget van minimaal webshop 200 euro voor. Een belangrijk onderdeel van het succes van je webshop is het hebben van stabiele, veilige en giga snelle webhosting.

Bekijk ook onze Magento Hosting De kosten voor de internet hosting van je webshop hangt dus erg af van de kwaliteit internet hosting die je neemt en de zwaarte van je Magento webshop. Verwacht je bijvoorbeeld veel bezoekers en dus veel dataverkeer, dan zul je zwaardere krachtige hosting magento hosting moeten nemen. Webshop Magento: extensies en koppelingen Zoals we even hierboven al beschreven is de standaard Magento installatie waarschijnlijk niet genoeg voor alle wensen die je hebt.

Online Ondernemen

De kosten van de SLA verschillen per niveau. Je hebt als SLA’s voor één uur in de maand, maar ook SLA’s van 10+ uur per maand.

Dit vind je misschien ook leuk...