• Niet gecategoriseerd

Magento Webshop Nodig?

Krijg je bijvoorbeeld suggestions van klanten die de Magento webshop graag web even wat anders ingericht willen hebben? Of wil je de productreviews verwerken? Dan staat Webelephant voor je klaar.

Voordelen Logic4 T O.v. Magento

Gebouwd met organische vindbaarheid in het achterhoofd Een gigantische community die Magento hosting blijft verbeteren Open-source; gebouwd met PHP kan nagenoeg iedere ontwikkelaar hiermee uit de voeten Híerom wordt een Magento webshop alleen maar beter

Lees ook meer over API koppelingen die Webelephant voor jou zou kunnen realiseren. Meerdere webshops exploiteren vanuit 1 voorraad en administratie De zeer krachtige CMS kan tot eighty.000 orders per uur verwerken

Magento 2 webshop ontwikkelen? Het grootste e-commerce platform ter wereld

Wij willen natuurlijk dat de webshop functioneel goed werkt, maar daarnaast moet de webdesign ook op en prime zijn! Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die maatwerk moeten leveren en op foundation van meters, gewicht of liters verkopen. Denk aan staffelkortingen, actieprijzen en coupons. Bovendien staat de Magento webshop ontwikkeling nooit stil.

Niet in de zin van dat ze aan jouw webshop kunnen sleutelen, maar aan het verbeteren van het systeem. Duizenden ontwikkelaars optimaliseren magento webshop dan ook dagelijks zodat wij er voor kunnen kiezen om hiermee je webshop te verbeteren. Webelephant maakt enkel gebruik van applicaties die door onszelf zijn ontwikkeld, of van applicaties van derden die uitvoerig zijn gecontroleerd.

magento hosting wordt gebruikt door webshops wereldwijd. Het neemt een comfortabele positie in van de prime 5 meest gebruikte CMS systemen. Op het moment van schrijven moet het alleen WooCommerce voor zich laten en heeft het shopware webshop al achter zich kunnen laten. Hierdoor bedient een Magento webshop de twee uitersten van het spectrum alsook het middenveld.

Magento 2 Webshop

Onze kennis voor het beste resultaat Met onze kennis in Magento kunnen we de achterliggende techniek van een webshop op maat inrichten. Ons internet growth staff webshop heeft tot dusver al honderden klanten geholpen die allemaal op hun eigen manier producten willen aanbieden.

Het systeem zelf is een belangrijke voorwaarde dat een Magento webshop alleen maar door kan ontwikkelen. Magento is namelijk een open-source-systeem. Dat wil zeggen dat professionals over de hele wereld hier aan sleutelen.

Dit vind je misschien ook leuk...