Magento

10 pagina’s met waardevolle suggestions over hoe je een schaalbare Facebook advertentie campagne opzet voor meer winst met je bedrijf. Pingback: Contentstrategie voor marketing en website in 9 stappen – Menno Bouma Gaaf dat je zelf een Magento store opgezet hebt.

Wat een prijsplaatsje van * 50 betekent per maand in ons geval !!! Maar als dit snelheidswinst betekent en de omzet gaat er met x aantal % mee vooruit is het zeker het overwegen waard … Live zijn we tremendous magento hosting goed bezig, nu on-line met onze nieuwe eshop hopelijk ook 🙂

Je kunt met Google goed geholpen worden en de kosten drukken, maar je loopt altijd tegen zaken aan waar je een Magento specialist voor nodig hebt. Magento op een shared server draaien is niet zo’n goed idee, hoewel ik vind dat je shop magento webshop snel draait. Ik raad toch wel aan om een pakket van euro per maand te gebruiken. Heb zelf goede ervaringen met hypernode.com.

Snelheid is cruciaal voor een goede verkoop. Vaak wel een beetje een vicieuze cirkel, je wilt in snelheid upgraden maar hebt nog geen budget en je krijgt geen price magento webshop range omdat de snelheid niet goed is… Veel succes en als ik je kan helpen dan kun je altijd even contact opnemen.

Momenteel heb ik voor ninety% zelf een magento web site opgezet. Dankzij google ben ik een heel eind op weg gekomen en op deze manier kan ik de kosten dus ook drukken. Voor de echte aanpassingen moet ik wel ten rade gaan bij vakmensen, zoals de synchronisatie van onze kassa in de winkel en de magento website. Al bij al ben ik zeer tevreden over het resultaat wat ik momenteel op het web heb gezet. Er zijn inderdaad nog wel werkpunten die de prijs al snel de hoogte in kunnen jagen.

Dit vind je misschien ook leuk...