• Niet gecategoriseerd

Misbruik Van Kwetsbaarheden In Magento Webshop Versie 1

Een Magento-extensie of -koppeling voor snelle productconfiguratie. Van een gepersonaliseerde offerte tot maatwerk producten. Met stay preview voor de klant en geheel on-demand.

Gewoon gelijk je vraag stellen? Je raadt het al: wij zijn fan van Magento. Omdat het de oplossing is voor al je e-commerce uitdagingen. Het open source platform is ideaal voor je webshop en om deze te koppelen aan al je andere bedrijfssoftware. Voordelen: waarom Magento voor e-commerce?

Importeren Aangepaste Database In Nieuwe Database

Magento is gebruiksvriendelijk en open source, met dank aan een actieve community wereldwijd. Een Magento-webshop kun je naadloos koppelen aan andere software, zoals ERP en voorraadbeheer. Met Magento 2 is het platform nóg uitgebreider. Met statistieken voor search engine optimization, advertising en meer. Laat je webshop grenzeloos groeien

Als jouw webshop is gecompromitteerd, dan zijn de betaalgegevens van jouw klanten niet langer veilig. Overleg met je ICT-leverancier of webhostingpartij welke vervolgstappen nodig zijn.

Online en offline dezelfde beleving Het gemak van on-line en de service van offline, naadloos in elkaar verweven. Met magento hosting pak je de verkoop omnichannel aan. Zodat je klant niet meerdere kanalen, maar één bedrijf ervaart. Meer over koppelen met een kassasysteem

Zet multistores op voor verschillende soorten producten. Ga de grens over met een meertalige webshop. Of koppel je webshop met marketplaces als bol.com en Amazon. Met Magento ben je er klaar voor.

Optimaliseer al je bedrijfsprocessen Je webshop koppelen aan boekhouding, kassasysteem, voorraadbeheer, ERP en bedenk het maar. Automatiseren en optimaliseren: van een klik op de bestelknop tot betaling, facturatie en fulfilment. Configurator voor 100 magento% maatwerk

“DTC maakt veilig digitaal ondernemen makkelijker” Een geweldige on-line gebruikerservaring voor je klant. De optimale e-workflow voor je bedrijfsprocessen. Het kan allemaal met Magento: voor ons het meest complete webshop e-commerce platform van dit second.

Dit vind je misschien ook leuk...