• Niet gecategoriseerd

Mustmedia Bouwt Webshops

De kracht van deze plug-in zit vooral in het volledige beheer van het verkoopproces, klantenbeheer, kortingscodes en datarapportages. Ook krijg je tools voor het tracken van refunds, affiliate-systemen, mailinglijsten wordpress webshop en nog veel meer. Lees onze gedetailleerde handleiding over hoe Easy Digital Downloads te installeren en configureren. Cart66 Cloud is een plug-in met als doel het leveren van een slim platform voor allerlei soorten ondernemers.

Snel Starten

Wat betreft prijs, Cart66 heeft een gratis kernplug-in maar de beste options komen naar boven bij aanschaf van de premium versie van $forty nine per maand . Iets dat je in je achterhoofd moet houden is het feit dat Cart66 lovende recensies ontvangt over hun klantensupport.

Een ander interessant side van Cart66 Cloud is dat het zijn eigen marktplaats voor zijn klanten heeft. Cart66 kan je dus beschouwen als een platform dat zich richt op beginners. Ook al is dit niet geheel accuraat, is het wel degelijk een voordeel dat alle features zich in de plug-in zelf bevinden.

Alle functies zitten standaard inbegrepen dus je hoeft niet uren rond te zoeken naar plug-ins. Ook hoef je geen developer in te huren of leren coderen. Veel van het ontwikkelingswerk wordt namelijk door het group van Cart66 achter de schermen gedaan. Nogmaals, dit is een belangrijke reden waarom newbies woocommerce de voorkeur zouden kunnen geven aan Cart66 boven WooCommerce. De e-mailmarketingsfunctionaliteiten van Cart66 zijn bovengemiddeld.

Hoe werkt dit in de praktijk? Nou, door een zo functioneel mogelijke plug-in aan te bieden met een minimal aan add-ons. Hierdoor blijft je site strak en loop je niet tegen de problemen aan die een web site met tientallen verschillende add-ons en extensies met zich meebrengt. Om die reden zal je bij Cart66 Cloud zien dat de meeste geavanceerde functionaliteiten al standaard in de plug-in zitten. De plug-in is simpel op te zetten en de gebruikersbeoordelingen zijn overwegend positief.

WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

Het is lastig om op te boksen tegen WooCommerce binnen de e-commercetak, maar Cart66 Cloud heeft een solide product en lijkt het te lukken. We bevelen de plug-in vooral aan voor mensen die niet met add-ons in de weer willen. Met andere woorden, ben je geen developer dan previous WordPress hosting Cart66 Cloud waarschijnlijk beter bij jou dan WooCommerce.

Dit vind je misschien ook leuk...