• Niet gecategoriseerd

Ooit Gedacht Aan Plisse Gordijnen?

Met onze handige montage instructies hang jij jouw plissé gordijnen eenvoudig zelf op. Afhankelijk van het type montage dat je hebt gekozen kun je de plissés ophangen. Of dit nu met klemsteunen zijn voor draai-kiepramen, een plakstrip of met steunen voor in- of op de dag montage. koop Rolgordijn online Kies voor onze montageservice en wij komen de plissés vakkundig plaatsen. Met onze handige meetinstructies meet jij jouw plissé gordijn eenvoudig in. Bepaal van te voren hoe je het plissé gordijn wilt monteren; in het kozijn , op het kozijn of op een draai-kiepraam.

plisse gordijnen

Wij zorgen er vervolgens voor dat de gordijnen op maat geleverd worden. Met de enkele lichtdoorlatende plissegordijnen op maat bepaalt Jaloezieën laten bezorgen u zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk in uw woning. De enkele stof van het gordijn zorgt voor een mooie zig-zagvorm.

Jouw Persoonlijke Maatwerk Plisségordijn Koop Je Bij Decorette

Tussen de dubbele stoflaag wordt lucht vastgehouden, waardoor honingraatplissés een betere isolerende waarde hebben dan standaard plissés. Plissé gordijnen bestaan uit een enkel geplooide stof en bevatten een zigzagstructuur. Hierdoor zie je de koordjes Webshop duo rolgordijnen door de stof heen lopen. De dupli plissé bestaat uit een dubbele stoflaag en zijn de koordjes in het systeem weggewerkt, waardoor er geen licht door de gaatjes schijnt. Naast het type stof kijk je natuurlijk vooral naar de kleur, wat past bij je huis.

De stof is zo aan elkaar bevestigd dat er vanaf de zijkant bezien holle, honingraatvormige banen ontstaan. Voor een sfeervol dubbel plisségordijn kun je terecht in onze collectie Luxaflex® Duette® Shades. Onze gordijnen met plissé zijn verkrijgbaar in diverse mooie, rustige kleuren. Of je je plissé-gordijn nu wit wilt, je plissé-gordijn groen wilt of voor zwarte plissé-gordijnen gaat – bij Decorette vind je het allemaal.

Sfeertip 1:day & Night Plissé

Met behulp van kleine handvatjes op het gordijn kan je het op en neer laten. Dit type plissé gordijn is vooral geschikt voor draai-kiep ramen of voor als je niet wil/kan boren in je kozijnen.

Van alle Top Down Bottom Up stoffen hebben we kleurstalen voorradig die we snel en gratis jouw bestellen bamboe vouwgordijn kant op sturen. Je kunt de kleur en transparantie dan thuis goed bekijken en de stof voelen.

  • Plissé-gordijnen zijn een vorm van raamdecoratie met horizontale, strak geplooide stof.
  • Tot slot willen we nog benoemen dat plissé gordijnen weinig tot geen ruimte in je interieur nemen.
  • De plooibreedte 32 mm staat erg mooi bij middelgrote en grote ramen.

Kiest u ervoor om uw ramen te bekleden met raamdecoratie plissé, dan heeft u de keuze uit vele stofsoorten en kleuren stof. Tegen een kleine vergoeding laten wij – in overleg met jou – de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis Plisségordijnen kopen monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers. Met plissé gordijnen kiest u voor gebruikersgemak. U kunt het gordijn op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt.

Dit vind je misschien ook leuk...