• Niet gecategoriseerd

Plisse Gordijnen En Duette Gordijnen

Geniet van sfeervolle lichtinval in de woonkamer zonder dat je inkijk hebt en privacy verliest. Onze plisségordijnen, ook wel dupli plisségordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die kruislings over elkaar zijn gelegd. Hierdoor staat er een honingraat structuur, wat een zeer verzorgde uitstraling heeft en ideaal is om een ruimte te isoleren. Plissé Winkel ophalen duo rolgordijnen gordijnen zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid wat betreft inrichting en sfeer. Zo kun je een plisségordijn beschouwen als een ideaal compromis tussen stijl en bescherming tegen de zon. Begin uw keuze voor het perfecte plissegordijn met de keuze tussen standaard en honingraat . Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen.

plisse gordijnen

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor uw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit. Bereikt u precies de uitstraling die bij de gevel van uw woning, kantoor of terras Online plisségordijnen bestellen past. Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat. Bij langdurig uithangen kan de plooi van een plissé uitzakken. Het advies is de plissé regelmatig volledig op te trekken.

Toch Nog Vragen?

Die worden duoplissés, dubbele plissé gordijnen of dupligordijnen en bij Luxaflex® Duette® Shades genoemd. Maar er zijn ook dupli , bestaande uit twee stoflagen. Deze lagen zijn kruislings over elkaar gelegd waardoor er een honingraatstructuur ontstaat. Door de dubbele stoflaag zijn de gaatjes door de stof heen niet te zien, omdat het licht van de gaatjes ook geblokkeerd is. Deze dupli plisse gordijnen kunnen daarom niet alleen isoleren, maar ook verduisteren. Ze zijn daarom perfect voor wanneer u een ruimte helemaal wilt verduisteren. Op die manier bent u verzekerd van uitstekende nachtrust.

Op deze website kunt u eenvoudig uw plisseegordijnen op maat online bestellen. Online bamboe rolgordijnen bestellen De bestelmodule geeft zelf aan wat de benodigde informatie is.

Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden dicht. In opgevouwen toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam. Bij plisségordijnen met top-down/bottom-up kan de plisséstof ook aan de bovenzijde Buiten rolgordijnen goedkoop kopen los. Je kan het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Dan zit de gordijnstof in het midden van het raam. Daarnaast hebben we ook plissés die uit twee schermen bestaan.

Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis. Een plisse gordijn kan voorzien zijn van een bedieningskoord of een bedieningsgreep. Een bedieningskoord wordt bevestigd aan de zijkant van het plisse gordijn. Daarmee kunt u het gordijn zowel naar beneden als boven bewegen.

  • Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ’s avonds voor een verduisterende.
  • En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen.
  • Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.
  • Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom bij onze fabriek in Weert.

Bij het opmeten van je plissé of duette kijk je waar je deze het beste kunt vastzetten. Rolgordijnen kopen Houd ook rekening met uitstekende raamhendels en de richting waarin je raam opengaat.

Of kies voor een handgreep; het LiteRise® bedieningssysteem. Jaloezieën laten bezorgen Het top down/bottom up model is fijn voor privacy.

Dit vind je misschien ook leuk...