• Niet gecategoriseerd

Plissé Gordijnen Op Maat

Plissés zijn verkrijgbaar met een enkele plooi uitvoering of als dubbel plissé, ook wel honingraatplissé genoemd. Het verschil zit hem vooral in de stofsoort die gebruikt wordt bij de productie van deze twee soorten raamdecoratie. De keuze is groot en de merken zijn gerenommeerd en kwalitatief in orde. Een zonwerend plissé gordijn op maat houdt de zon tegen en is gedeeltelijk transparant. U kijkt niet door een zonwerend plissé gordijn op maat heen. Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen.

plisse gordijn

Besteed je het ophangen van de plissé gordijnen liever uit? Maak gebruik van onze eigen meet- en montageservice. Onze gespecialiseerde monteurs komen bij jou thuis om de plissé gordijnen te Bestel jaloezieën monteren. De stof van de verduisterende plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen.

Veelgestelde Vragen Over Plissé Gordijnen

Onze plisségordijnen, ook wel dupli plisségordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die kruislings over elkaar zijn gelegd. Hierdoor staat er een honingraat structuur, Goedkoop plisségordijnen bestellen wat een zeer verzorgde uitstraling heeft en ideaal is om een ruimte te isoleren. Je hebt bij het samenstelling van jouw product de keuze uit verschillende bedieningsopties.

  • Na het kiezen van de kleur kunt u het plissé gordijn naar wens configureren, waarna wij het voor u op maat laten maken.
  • Laat het product op maat maken, zodat het precies past bij de afmetingen van uw raam.
  • Plissé- en Duette® gordijnen zijn perfect voor alle rechte ramen, dakramen en plafondramen.
  • Na bestellen wordt uw nieuwe raamdecoratie in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd.
  • Voor liefhebbers van opvallende raambekleding zijn er ook Plissé Shades met kleurrijke dessins verkrijgbaar.

Bedienbaar met schuifstang,monocontrol of electrisch. Plisségordijnen zijn fijne vouwstoffen met een prachtig zacht lichteffect, waardoor er een bijzondere sfeer in uw interieur teweeg wordt gebracht. Daarbij worden het zonlicht Duo rolgordijnen goedkoop kopen en de warmte op een prettige manier geweerd. Bij geen enkel raamdecoratie product is de veelzijdigheid zo groot als bij plisségordijnen. Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk.

Dupli Gordijnen Met Luxe Kettingbediening

Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Kies voor een Top-down/Bottom-up model om te spelen met lichtinval en privacy. Uw bestelling wordt binnen werkdagen bij u thuis bezorgd. koop Rolgordijn online Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Onze plisségordijnen voor dakramen besparen u de onaangename kanten van de zomer. Want zonder zonwering kan het onaangenaam warm worden op de zolderverdieping door te grote zonnestraling. En ook voor de speciale ramen is een oplossing want plissé shades kunnen in veel bijzondere vormen gemaakt worden. Jouw dakraam, schuine raam of ronde raam wordt voorzien van een sfeervolle raambekleding met plissé shades van Luxaflex. Plisse Gordijn Redi Shade 50% verduisterend café Goedkope tijdelijke bruine raambekledingDe oplossing voor goedkope tijdelijke bruine raambekleding.

Op en neer halen gaat met de twee bijgeleverde clips. Zeer geschikt als oplossing thuis, bij verhuizing, verbouwing, studentenwoning, boot of camper.

Plissé Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen. Plissé- en Duette® gordijnen zijn beschikbaar in allerei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden. Plissé- en Duette® gordijnen zijn perfect voor alle rechte ramen, dakramen en plafondramen. Ze zijn ook ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van ronde ramen, schuine ramen, driehoek-, vijfhoek- ,zeshoek ramen of de ramen van serres en erkers. ​Wij verkopen in onze showroom plisségordijnen tot 400cm breed. Gordijnen zijn sfeermakers, maar ook zeer functioneel binnen uw interieur.

Kies uit diverse stofsoorten die toepasselijk zijn voor de verschillende kamers. Zo zijn delichtdoorlatende plisségordijnen van ilumioperfect voor een raam in de woonkamer. Geniet van sfeervolle lichtinval in de woonkamer zonder dat je inkijk hebt en privacy verliest.

Gordijn of shutter, Luxaflex of rolgordijn, handbediening of elektrisch? Decokay heeft raambekleding voor elke ruimte, stijl en portemonnee. Zelfs de meest onhandige onder ons kunnen een plissé gordijn monteren met onze stap voor stap montage instructies. Onze Smart-fit Plissé gordijnen worden standaard met een handgreep bediening geleverd voor maximaal gebruikersgemak en een super strak resultaat. Het grote voordeel is dat bij een ingespannen plissé het gordijn strakker langs het raam blijft hangen wat ideaal is voor kiep-kantel ramen.

Dit vind je misschien ook leuk...