• Niet gecategoriseerd

Prime Eleven Beste Woocommerce Plugins

Naast Mollie kun je bij Stripe ook kiezen voor WooCommerce met iDEAL. In tegenstelling tot Mollie is Stripe geen Nederlandse, maar een Amerikaanse betalingspartner. Ook hier krijg je niet te maken met abonnements- of aansluitingskosten.

Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding. Op het gebied van grotere webshops met duizenden artikelen, verdeeld over verscheidende categorieën, is Magento nét iets stabieler dan WooCommerce. Dat Magento stabieler is op het gebied van grotere webshops, komt doordat de databasestructuur van Magento is ingericht op grote webshops.

Met WooCommerce kun je snel een simpele webshop starten en hiermee online producten of diensten verkopen. WooCommerce is eigenlijk een ecommerce-plugin van WordPress. Wereldwijd wordt deze webshop-plugin door miljoenen ondernemers gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid van Shopify is volgens velen beoordelingen beter dan WooCommerce. Vooral voor de beginner is het zeer eenvoudig om een webshop op te zetten. WooCommerce vergt al enige voorkennis wanneer je het platform optimaal wilt gebruiken.

Daarmee kun je concurrenten te snel af zijn en prijzen optimaliseren aan de hand van jouw prijsstrategie. WordPress Hoeveel procent van jouw bezoekers plaatst wel iets in het winkelmandje, maar rekent vervolgens niet af?

Net Als 9 000 Andere Webshops Meer Verkopen? Be A Part Of The Membership :!

Nadat je dit aangeeft krijg je mogelijk extra opties. Soms gebeurt het dat je tijdens het installeren van WooCommerce wordt doorverwezen naar een pagina voor het ingeven van FTP gegevens van je webserver. Dit hangt af van de manier waarop WordPress is geïnstalleerd.

Shopify zal je sneller en beter van een oplossing voorzien maar WooCommerce zal het probleem zeker niet onopgelost laten. Zowel Shopify als WooCommerce kan je koppelen aan Google Analytics. Beide platformen bieden overigens e-commerce tracking aan waarmee je altijd inzicht hebt in hoe je webshop presteert. Een kleine webwinkel met een beperkt aantal transacties per jaar betaalt minder dan een grote webwinkel met veel facturen per jaar. Bij meerdere webwinkels onder hetzelfde kvk nummer op dezelfde boekhoud-administratie, heb je recht op korting.Hier vind je meer informatie over de kosten. WordPress Multilingual , de grootste multilanguage plug-in van WordPress, heeft voor WooCommerce een plug-in ontwikkeld om websites gemakkelijk meertalig te maken.

  • In deze weblog delen we met jou hoe WooCommerce werkt.
  • Met een paar muisklikken beveilig je je webshop tegen de meest voorkomende problemen en hou je tevens WordPress, plugins en thema’s volledig up to date.
  • Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip top in orde zijn dankzij het team van Buro Staal.

Bovendien is de investering voor zo’n thema vaak maar een paar tientjes. Deze installatie wizard duurt hooguit 5 minuten en hiermee staat de basis van je webwinkel direct goed; je kunt dit het beste direct event doen. Deze plugin geeft meer opties om te integreren met een bestaande webshop om ook op product niveau ophalen toe te staan of juist niet. Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel.

Omdat een webshop over het algemeen meer eisen heeft dan een reguliere website, raden wij minimaal het Plus pakket aan van onze hostingpakketten. De afbeeldingen van je producten, de teksten bij elk van deze producten, eventuele productvideo’s, het zijn allemaal dingen die ruimte vragen. En je wil natuurlijk ook veel verkeer hebben op je webshop en dat als dat gebeurt, je webshop er niet uit klapt of ontzettend traag is. Dit maakt dat een Plus pakket vaak de beste keuze is voor beginnende webshops, upgraden kan altijd nog. Een ander voordeel is dat WordPress website bestaande templates heeft. Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen.

De plugin is volop in ontwikkeling en wordt continu verbeterd. De kosten van WordPress hosting zijn relatief laag, wat het ook interessant maakt voor kleinere webshops.

Door een pro-actieve aanpak geloven we dat we elkaar kunnen helpen succesvol te zijn. Door inquisitief te zijn en problemen op te lossen, nemen we barrières voor u weg. Onze WooCommerce plugin is de allereerste WooCommerce integratie welke Tokenizatie aanbiedt in overeenstemming met de WooCommerce normen. Zo creëert u een naadloze betaalervaring voor uw consumenten en zorgt u voor optimale beveiliging gedurende het betaalproces. Onze PCI-compliant checkout zorgt ervoor dat uw consumenten de betaalmethoden kunnen gebruiken waar zij de voorkeur aan geven. In-house ontwikkelde oplossingen, waarmee u gemakkelijk transacties kunt verwerken.

Er zijn minder plugins voor nodig om gecompliceerde producten op te zetten. Magento is voor grote complexe webshops met veel producten uitermate geschikt. Een van de belangrijkste functionaliteiten binnen een webshop is het beheren van je producten. Het opzetten van producten on Woocommerce is verrassend makkelijk en je kunt zowel digitale als fysieke producten verkopen. Doordat WordPress en dus Woocommerce ook het meest gebruikte platform is, worden hier ook de meeste aanvallen op uitgevoerd. Met Magento heb je al een goede standaard beveiliging en met wat hulp van een developer kun je dit nog verder verbeteren.

Voor uitgebreidere informatie over de specifieke velden bekijk de technische documentatie van de koppeling. Als je een webshop hebt, zijn statistieken over het gedrag van je klanten belangrijk. WooCommerce biedt standaard statistieken en een dashboard die intuïtief te bedienen is. Bovendien kun je WooCommerce heel goed integreren met andere statistische programma’s, zoals Google Analytics. Een webshop in meerdere talen met gedeelde producten en voorraad is lastig te maken. Je kunt voor het aanpassen van de look & really feel van je webshop uit zowel free of charge als betaalde WordPress thema’s kiezen. Dat komt vooral doordat de meeste bedrijven ervoor kiezen om een customized thema te laten bouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...