• Niet gecategoriseerd

Producten Categoriseren In Woocommerce!

Natuurlijk beveel ik Fanny aan! eigenlijk ook Anne, haar medewerker, need ik ben vooral door Anne geholpen. Aan haar uitleg zal het niet liggen! Sommige dingen moet je gewoon vaker doen.

  • Ben je van plan je producten of diensten aan meer landen te leveren dan het land waar je zelf gevestigd bent?
  • Binnen WooCommerce kan je gemakkelijk een meertalige webshop opzetten zodat je je klanten optimaal kan bedienen.
  • Want een klant die op z’n wenken bediend wordt is een klant die gaat kopen.
  • Een meertalige webshop met WooCommerce
  • Ook nog Frans, Spaans, Duits en Italiaans erbij?
  • Ben je van plan om niet alleen Nederlands sprekenede mensen aan te spreken, maar ook Engelsen?

Meer Woocommerce

Zelfs met 5 kledingstukken weet je tot inspirerende ideeën te komen. Binnen de kortste keren wist ik wat ik aan mijn garderobe wilde toevoegen. Waaronder, voor het eerst van mijn leven, een rok en jurk.

Anne heeft goede eigen ideeën, maar kan ook goed vertalen wat ik wil. En ook voor SoDressed geldt dat Fanny een vakvrouw is in wat ze doet. Zie je je kledingkast even niet meer zitten?

Dan helpt zij je uit de brand. Kijk op de web site wat ze voor je kan betekenen. woocommerce Na een gewichtsverlies van ruim 35 kilo wist ik me eigenlijk geen raad met mijn kledingkeuze.

Deze Klanten Gingen Je Voor

WordPress Met Webshop: Ideale Combinatie

Fanny is een heel enthousiast en denkt goed mee wat het beste bij jou past, en wat jij ook leuk vind ook al is het niet trendy. Ik vond het tremendous leuk en leerzaam. Ik wil mij toch wat vaker vrouwelijker gaan kleden. Door samen door mijn kast te struinen ben ik op veel ideeën gekomen en heb waardevolle tips gekregen.

Fanny denkt goed mee, oplossingsgericht, creatief en houdt van uitdagingen. Gewoon al een heerlijk mens, leuk om mee samen te werken! geweldig mooie website voor mij gemaakt Fanny , ik heb het zelfs al eens aangedurfd er zelf iets op te zetten ! Maramass – Marijke van der Heide

Een behoorlijke drempel, need winkelen was in het verleden nooit leuk. Met geweldige ideas en een goede focus op wat ik wilde hebben, liep ik aan het eind van de dag met een “bewust” gevulde tas naar huis. Nu een paar maanden na deze workshop blijkt nog steeds dat alles wat ik gekocht heb tijdens de workshop van Fanny mijn lievelingskleding blijkt te zijn.

Wat staat me goed en wat kan ik echt beter laten hangen? Maar vooral hoe kom ik over en hoe zou ik over willen komen? In een supergezellige middag WordPress heeft Fanny me met al mijn vragen geholpen. Binnen vijf minuten was het ijs gebroken en stond ik verschillende variaties uit te proberen.

Nogmaals bedankt voor de supermiddag en het gevoel dat je me hebt gegeven er prachtig en vrouwelijk bij te kunnen lopen. Fanny is een kanjer van een websitebouwer. Ik ben helemaal happymet mijn nieuwe WordPress site WordPress hosting. Alles waar ik het afgelopen jaarzelf mee heb lopen stoeien, heeft zij binnen mum van tijd voor mijopgelost 🙂 Ze is zeker het aanbevelen waard. Warme woongroet, Diane van Beek

Dit vind je misschien ook leuk...