Rabobank Perfect Integreren Op Je WordPress Webshop

U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Met de WooCommerce plugin weet je zeker dat jouw webshop uniek is. Met de duizenden further plugins kan jouw webshop zo worden ingericht dat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. WooCommerce wordt momenteel gebruikt op ongeveer 30% van alle webshops. Hierdoor weet je zeker dat er altijd nieuwe updates en versies uit blijven komen. Met de Enhanced Ecommerce Google Analtyics Plugin for WooCommerce kun je jouw WordPress webshop koppelen aan Google Analytics. Met deze plugin zorg je er ook meteen voor dat je de e-commerce statistieken kan bijhouden.

De meeste verzendpartijen zoals bijvoorbeeld Sendcloud bieden on-line software program die veel werk uit handen kan nemen. WordPress heeft standaard al veel plugin’s ter beschikking. Tevens zijn er tal van free of charge maar… ook commerciële plugin’s beschikbaar. Your Concept kan voor jouw deze plugin’s installeren en desgewenst op maat uitwerken totdat deze geheel naar jouw persoonlijke wensen zijn.

De nummers verwijzen naar de punten die we doorlopen hebben. Je bent een heel eind met je WordPress webshop maken. Je bent in feite bijna klaar om de rest van je producten erin te gaan zetten. Maar eerst gaan we even de fijne details van je webshop kloppen. Klik op WooCommerce om de plugin te installeren. Ga dan naar Geïnstalleerde Plugins, waar WooCommerce inmiddels in de lijst staat.

Jouw webshop kan gekoppeld worden aan de welbekende betaalsystemen. Laat je klanten betalen WordPress hosting met PayPal of iDEAL, maar vooruitbetaling of verzending onder rembours is ook mogelijk.

MarcelMedia helpt je graag bij het instellen van jouw webshop en de bijbehorende opties van de Woocommerce. Wij zullen je altijd laten weten wat we aanraden en aan welke kosten je daarvoor moet denken. Ook al kosten de further functies van de plug-in extra geld, het is nog altijd een stuk goedkoper dan het ontwikkelen van een complete webshop zonder WordPress. Nummer twee op de lijst van de 10 belangrijke plugins voor jouw WordPress webshop, staat Mollie. Mollie is een plugin waarmee je verschillende betaalmogelijkheden kan toevoegen aan jouw webshop. Voor het gebruik van de plugin is een gratis account bij Mollie vereist. Binnen je account vind je een API-sleutel waarmee je de plugin aan je account kan koppelen.

Natuurlijk zijn de kosten om een wordpress webshop te laten maken van groot belang. Wij werken met drie verschillende pakketten die de kosten van u WordPress webshop voor een groot deel bepalen. Met ons Starterspakket heeft u tegen zeer scherpe kosten een WordPress webshop die alles kan en oogt zoals u wilt. Hoe groot of klein je webshop ook zal worden, 10.000+ producten of slechts één. Wij kunnen ieder gewenste webshop voor je bouwen.

Een product zonder afbeelding valt natuurlijk niet op. De klant wil graag weten hoe een product er uitziet voordat hij/zij het koopt. Daarom kan je gemakkelijk productafbeeldingen toevoegen aan jouw product. Zou je graag advies willen hebben welke supplier en pakket het beste previous bij jouw bedrijf? Wij biedengratis hostingadviesaan voor bedrijven en leveren daarnaast premium internet hosting diensten.

Veel Bekeken Paginas

WooCommerce biedt standaard een aantal betaalmethoden en er zijn veel add-ons beschikbaar waarmee deze kunnen worden uitgebreid. Alle voor de hand liggende betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, betaling op factuur en PayPal kunnen worden gekoppeld. Vul jouw gegevens in het onderstaande formulier in en geef ons algemeen beeld van jouw idee. Iedere vrijdag gebruiken wij om nieuwe kennis op te doen. Zijn expertise en pragmatische oplossingen waren voor ons precies wat we nodig hadden in dit project om dit zo tot een goede einde te brengen. Paul heeft ons ondersteunt bij het maken van een advanced project waarin wij meerdere web-elementen in 1 web site wilde hebben.

Doorgaans zijn naast de basis van WooCommerce aanvullende functionaliteiten nodig. Denk aan betaalmiddelen als iDEAL, tools om je verzending en verzednkostenstructuur goed in te regelen, PDF facturen mogelijk te maken et cetera. Veel van dit soort further add-ons zijn free of charge, een deel is betaald.

De meeste online betalingen in Nederland lopen through iDeal. Je kunt iDeal integreren in jouw WordPress webshop, door een abonnement af te sluiten bij je financial institution of gebruik te maken van een payment service provider wordpress webshop. Zoals eerder geschreven in het start van deze blog is WooCommerce een gratis plugin waarmee je de basis voor een webshop invoegt in je WordPress web site.

Laat dan een betaalbare full maatwerk WordPress webshop ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor Google. We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies. Webshop gemaakt voor het verkopen van hondenbenches, hondenmanden en accessoires. Verder een landingspagina gemaakt voor verschillende zoekwoorden. Alleen is er gekozen vanwege SEO om per product een aparte pagina te maken met uitgebreide informatie.

Als laatste probeer ik in een notendop de belangrijkste categoriën van plugins kort toe te lichten. De installatie van de plugin kan je waarschijnlijk zelf als je bij stap 10 bent aangekomen. Het account van de voorbeeldwebsite van WordPress wordt soms gedeeld met klanten en cursisten, schrik soms niet van de “testproducten” die erop staan.

Lees dan onze Beste WordPress Hosting Vergelijking 2019 en registreer direct. Voorbeelden van geschikte thema’s zijn Shopkeeper en Snapshop. Het vergt vaak wel even wat geduld en uitzoekwerk, maar let er vooral goed op dat het template responsive is en dus geschikt voor mobiel.

Na een korte training weet je al waar je alle content material kunt vinden en hoe je zelf aanpassingen kunt doen. WooCommerce beschikt over duidelijke rapportages. Zo kan je de verkopen per dag, maand of jaar bekijken en heb je de mogelijkheid dit te exporteren naar een CSV bestand. 1 jaar free of charge hosting en domeinregistratie + ssl certificaat+ 15 mailboxen. Woensdag levert ondersteuning op uw Woocommerce webshpo met uitstekende en persoonlijke klantenservice.

  • Zeker wanneer je een Nederlandse webshop begint is dit de beste keuze.
  • Voor WooCommerce zijn ook plugins ontworpen met functionaliteit die niet standaard in deze pakketten wordt meegeleverd.
  • Ik heb een vraagje, ik zou graag op mijn website een soort van klantenpagina willen installeren.

Wij denken in elke stap met u mee, wij zijn uw online partner in het hele online plaatje. Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen om te zetten in een maatwerk WordPress webshop. Wilt u een nieuwe full WordPress en WooCommerce webshop laten maken? Wij denken van a tot z met u mee om een webshop te ontwikkelen die past bij uw bedrijf. Geen enkele aanvraag is te lastig, alles is mogelijk!

Laten we verder gaan met andere zaken die belangrijk zijn voor je WooCommerce webshop. Ga je producten verkopen die niet echt fysiek of real-life zijn, maar bv. Software of iets in die geest, check deze optie dan aan …het verwijdert ook de verzendmogelijkheden.

Dit vind je misschien ook leuk...