• Niet gecategoriseerd

Snel Een WordPress Blog Maken

De tweede stap: Kies een domeinnaam Je kan kiezen om een nieuw domeinnaam te kopen voor €14,95 WordPress hosting per jaar (excl. btw). Ook kan je je aanmelden met een bestaand domeinnaam.

  • Natuurlijk snap ik dat dit een lange weg is om je e-mails te bekijken.
  • Je krijgt hier informatie hoe je de e-mails die op dit e-mailadres binnenkomen kunt ophalen through een ander mailprogramma.
  • Zo kun je alle e-mails bijvoorbeeld ook binnenhalen through Gmail.
  • Veelgestelde vragen over een WordPress website maken
  • Door honderden mensen te helpen met een WordPress website maken, kom ik natuurlijk met enige regelmaat dezelfde vragen tegen.
  • Gelukkig zie je ook een menu-item Mail Configuration staan.

Hosting zelf regelen kan al voor €three,95 per maand, dan krijg je alleen internet hosting, de relaxation moet je zelf regelen. Je ontvangt bij SiteGround nu 50% korting op het eerst jaar voor een internet hosting plan! SiteGround is een van de grootste hostingprovider in de wereld.

Waarom Een Community Rondom Je Online Academie Een Goed Idee Is

SiteGround heeft drie abonnementen en through onze affliate-hyperlink kan je je aanmelden en tot 50% korting ontvangen op het eerste jaar. Het GoGeek-plan is perfect voor mensen met e-commerce en grotere sites. Of voor mensen die meer ontwikkelingsbehoeften hebben, zoals staging en GIT-integratie.

Ze zijn onze aanbevolen internet hosting supplier. website maken Ze zijn uiterst professioneel en deskundig.

Dit betekend dat je het eerste jaar tot 50% korting krijgt op je internet hosting plan! In stap three wordt gevraagd accountgegevens te verstrekken, zoals je naam, e mail, adres, telefoonnummer and so forth. In deze stap moet je ook gelijk betalen voor een jaar lang internet hosting. Dit kan gemakkelijk met iDeal of Paypal.

Stap 1.2 Het regelen van je eigen hosting De eerste stap:Kies je hosting plan

Nadat je een domeinnaam hebt gekozen, ga je verder met de volgende stap. De derde stap: Bekijken & voltooien

Je kan dan free of charge je bestaande domeinnaam overzetten naar SiteGround. Idealiter zou je je moeten houden aan een .NL of een .COM domeinnaam. Bovendien moet je een domeinnaam website bouwen kiezen die gerelateerd is aan je bedrijf. Zorg ervoor je domeinnaam makkelijk uit te spreken, te spellen en te onthouden is. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een domeinnaam?

Dit vind je misschien ook leuk...