• Niet gecategoriseerd

Starten Met Woocommerce

Als de updates echter netjes bijgehouden worden en je voor betrouwbare thema’s en plugins kiest, is er niets aan de hand. Begin 2021 draaien er in Nederland nog ruim 2000 e-commerce platforms op Magento 1. Voor deze versie worden sinds juni 2020 geen veiligheidsupdates meer gemaakt. Daarmee is er zowel voor de eigenaars van deze webshops als hun bezoekers is een fors veiligheidsrisico aan het ontstaan. Wanneer iemand met criminele bedoelingen nu een lek vindt en misbruikt, wordt daarvoor geen veiligheidsupdate meer uitgebracht. De core software van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken.

Als je de updates bij blijft houden, kun je continu naar de nieuwste versie upgraden. In theorie is het onderhoud van WordPress en WooCommerce heel eenvoudig. In de praktijk leidt een update nog wel eens tot een foutmelding. Dat is één van de redenen dat ondernemers het onderhoud alsnog aan een bureau uitbesteden. Magento 2 biedt een geavanceerde safety scan software. Daarnaast worden er voor regelmatig veiligheidsupdates vrijgegeven.

Wat Is Woocommerce? Vijf Redenen Waarom Wij Voor Woocommerce Kiezen 2021

De plugins worden ook wel extensies, integraties en add-ons genoemd. De wijze van installeren kan iets verschillen, maar ze zijn allemaal bedoeld om je shop te voorzien van extra functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van toegangskaarten voor een bijeenkomsten, het reserveren en betalen van vergaderruimtes, of het downloaden van betaalde e-books. Loop nooit meer achter met updates van WordPress, thema’s en plugins. Als je dit inschakelt, wordt je shop altijd automatisch bijgewerkt. Maatschappelijke en demografische veranderingen volgen elkaar in rap tempo op.

Dit artikel te lezen over het vinden en kiezen van een goed WordPress thema. Oké, laten we het design van onze webshop aanpakken. En wanneer je bij het kopje ‘Afrekenen’ helemaal naar onder scrollt, dan kan je ook de volgorde van de betalingsverwerkers aanpassen. Dit is vooral interessant als je heel wat mogelijkheden aanbiedt. Jouw reside wordpress webshop API-key kan je vinden in het account van Mollie wanneer je klikt op ‘instellingen’, ‘websiteprofielen’ en daarna op ‘Live API-keys’. Het kan zijn dat je nog een websiteprofiel moet aanmaken.

Wil je graag meer informatie over het vertalen van je webshop? Neem dan contact op met één van onze specialisten of bekijk ook eens onze pagina over het vertalen van je webshop. Met WooCommerce is er nu eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is. Een goed CMS binnen een webshopplatform is zéker iets wat je wilt, need hoe bezoekers je shop ervaren, hangt grotendeels af van de content. Pakkende teksten en prikkelende beelden geven je webshop onderscheidend vermogen en wekken vertrouwen.

Als beheerder hoef je geen ingewikkelde trainingen te volgen of kennis te hebben van de techniek . Kortom, hét ideale systeem om te koppelen aan MplusKASSA systeem. Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige internet hosting pakket of klanten-account bij je huidige supplier te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig. Met deze unieke hardware en software WordPress hosting combinatie is jouw webshop onverslaanbaar snel.

Heb je nog maar weinig zendingen, dan is vaak een platform zoals MyParcel of Sendcloud voordeliger. Deze bedrijven rekenen vaak minder kosten website maken dan de vervoersbedrijven zelf. Dagelijks kunnen postzendingen niet worden bezorgd omdat huisnummer en of postcode onjuist zijn ingevoerd.

Goede internet hosting voor het tonen van je web site op het internet. Hi ik ben Maarten Hendrix, de bedenker van Supersnel Online. Supersnel Online is een uitlaadklep geworden van WordPress en WooCommerce tutorials. Het beste kun je dan de “core” voorraad op uitverkocht zetten. Of het echt automatisch veranderd dat is even een vraag die we niet kunnen beantwoorden. Dan denken we van begin tot einde graag met je mee. Maatwerk; De e-commerce functionaliteiten van WooCommerce zijn lastig aan te passen.

We geven u graag gratis advies over hoe we uw nieuwe wordpress web site laten maken en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast. Voor de livegang van een web site is het belangrijk dat het proces zo goed mogelijk verloopt. Bouw je bijvoorbeeld een web site in een testomgeving op, dan wil je na livegang dat alle URL’s van de site direct goed staan. Verder heb je misschien contactformulieren op de site staan, je wilt in je mailbox niet overladen worden met spam berichten. Onderstaande plugins kunnen je hierbij helpen binnen WordPress. Enige vorm van digitale kennis en/of leergierigheid is eigenlijk wel belangrijk.

Wetende dat deze klant wellicht niet meer terug zal komen om alsnog af te rekenen? Dit kan erg frustrerend zijn, maar gebeurt ontzettend vaak en kan verschillende redenen hebben. De AFAS mailchimp koppeling zorgt ervoor dat klanten automatisch naar Mailchimp verzonden worden wanneer het vinkje in AFAS is aangezet. Omdat de AFAS configuratie per klant kan verschillen bekijken we voor bovenstaande uitbreidingen eerst samen de mogelijkheden. Het leren werken met WordPress en WooCommerce is over het algemeen niet zo lastig als bijvoorbeeld Magento. Voor je een platform kiest moet je dus best veel afwegen. Laten we ons er nu niet met een dooddoener vanaf maken en zeggen dat de beste keuze helemaal afhangt van jouw situatie.

  • Wil je de voorraad van je producten beheren dan moet je deze aanvinken.
  • Het ontbreken van USP’s, een ingewikkeld bestelproces en het ontbreken van contactgegevens zijn hier een aantal voorbeelden van.
  • Ons staff maakt gebruik van bewezen opensourcesystemen, zoals Woocommerce en Magento 2.
  • Je kunt in één klap een webshop starten met een website eraan huge of juist een website met daarbij een webshop.

De gratis versie van Order Delivery Date for WooCommerce is voor een aantal webshops de ideale oplossing. Er zijn ruim voldoende opties beschikbaar om de juiste afleverdag door je klant te laten kiezen. Het koppelen van jouw WooCommerce webshop met MyParcel is heel eenvoudig en gratis.

Je kunt hierdoor vrij eenvoudig een webshop opzetten zonder dat je hier voor hoeft te betalen. Wanneer je op een serieuze manier aan de slag wilt met je webshop kan je kiezen voor premium thema’s of een website laten ontwikkelen op maat. In dit jaar ontmoeten drie WordPress specialisten elkaar by way of een discussion board. Ze geven aan dat ze het erg leuk vinden om met WooCommerce te werken en dat ze er toekomst in zien.

Het finest kan je gewoon elke rustig pagina langslopen, lezen wat er staat en kijken of je iets wil aanpassen. Soms wordt demo content met één druk op de knop geïnstalleerd, maar bij mijn thema kon ik kiezen wat voor demo content ik kon installeren. Het kiezen van een thema moet je niet overhaastig doen. Het is verre van onmogelijk, begrijp me niet verkeerd. Maar het is lastig en zal vast een paar dagen duren.

Dit vind je misschien ook leuk...