Vertaal Woocommerce In Het Nederlands

Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen. Hierdoor worden de mogelijkheden nog uitgebreider.

Vaak komt het voor dat je als webshop eigenaar producten hebt, die je via pakket bezorging moet versturen. WooCommerce biedt hiervoor de mogelijk om verzendingklassen in te stellen. Hiermee kunnen producten worden samengevoegd voor transport of je kunt per product specifieke verzendkosten instellen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor verkoop per pallet of per doos. Optioneel categorie winkel invullenBij de volgende stap word je verleidt om een aankoop te doen, maar dat is meestal niet nodig en kan altijd nog. Vink eventueel wel aan dat je ook downloadbare producten wil gaan verkopen (bijv. online cursus of e-boeken). Wij voeren automatische updates van WordPress Core en plugins standaard uit voor alle WordPress web sites.

In S-Connect stelt u zelf in welk veld in SnelStart de WooCommerce-artikelcode bevat. Ook zoekt S-Connect Artikel de artikelen in SnelStart op met de artikelcode. Ontdek hoe wij uw bedrijf in contact kunnen brengen met meer klanten in lokale en internationale markten.

Het voordeel daarvan is dat je wel over de vrijheid beschikt om zelf een passende hostingpartij te kiezen. Een goede hostingpartij kan ook helpen met randzaken zoals je domeinnaam, mail en een SSL certificaat. Daarnaast kunnen er nog kosten bijkomen voor een thema of extra wordpress webshop plugins.

Website 50gb

Voor web sites is dit een groot voordeel, maar voor webshops kan dit ook direct een groot nadeel zijn. Er kunnen namelijk flinke problemen ontstaan in het bestelproces wanneer er fouten worden gemaakt in de caching.

De Webshop is met elk thema wel te gebruiken van WordPress maar er zijn ook thema’s te krijgen die volledig zijn geoptimaliseerd voor WooCommerce. Als ik het dus goed begrijp is er dus eigenlijk, maar 1 product. Je kunt er ook voor kiezen om de voorraad te beheren via het bewerken van het product. Complexe integraties; voor WooCommerce komen steeds meer integraties beschikbaar met derde producten.

  • Ze geven aan dat ze het erg leuk vinden om met WooCommerce te werken en dat ze er toekomst in zien.
  • De voorraad altijd bijgewerkt en orders foutloos verwerkt.
  • Online kunnen we deze truc natuurlijk ook aanpassen.

Alleen dan profiteer jij van de advertising die wij inzetten als online advertising bureau. WordPress is wereldwijd het meest populaire en bekende Content Management Systeem . Zo’n 40% van de 10 miljoen meest bezochte web sites gebruiken WordPress als CMS systeem. Het is daarnaast erg leuk om gewoon de mogelijkheden eens stuk voor stuk te proberen.

Volg Ons Op Facebook

Ik, Marco, help je graag on-line aanwezig te zijn. Heb je in een vorig product al een eigenschap wordpress webshop aangemaakt dan kun je deze weer kiezen door op het dropdownmenu met de naam “Custom producteigenschap” te klikken.

WooCommerceis een open-source e-commerce plugin voor WordPress die het mogelijk maakt om een webshop te hebben samen met jouw web site. Het is ontworpen voor kleine tot grote on-line verkopers die WordPress gebruiken. Hiermee kun je jouw materialen uit je Rentman database op jouw website WordPress hosting tonen die je klanten kunnen zien en huren. Laat zien hoe het materiaal eruit ziet, wat de beschikbaarheid is en wat de verhuurkosten zijn. De standaard van WooCommerce is al fijn te gebruiken. Je kan eenvoudig producten invoeren, zowel simpele als variabele producten.

Functionaliteiten Koppeling

Betalen doen we liever via iDeal en de creditcard wordt eerder gebruikt bij een buitenlandse vakantie. Is de Facebook integratie in Woocommerce niet gelukt en kan je wel wat hulp gebruiken? Ik bied webshops ook ondersteuning bij de setup. Zorg ervoor dat je deze een duidelijk naam geeft.

Deze pakketten zijn namelijk speciaal afgestemd op dit soort specificaties. Met een WooCommerce hostingpakket weet jij dus zeker dat je het beste uit jouw webshop kunt gaan halen. Bij caching worden er namelijk kopies van de pagina’s op jouw web site gemaakt. Wanneer iemand vervolgens jouw website voor de tweede keer bezoekt worden eerst deze kopies geladen. Deze zijn namelijk al een keer geladen en daardoor is jouw web site veel sneller.

Een keuze maken tussen beide platformen is niet makkelijk, er is dan ook geen beste keuze in dit geval. Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd.

Dit vind je misschien ook leuk...