• Niet gecategoriseerd

Voorpagina Onetap WordPress Website Builder ⋆ Onetap WordPress

Met WordPress zijn er vele mogelijkheden. Het is de taak aan jouw om vooral veel zelf te gaan ontdekken en vooral zelf veel te gaan doen, daar leer je het meeste van. Een WordPress website hoef je niet perse door een professional te laten opzetten, dit kan je goed zelf maken en beheren. Probeer eens meer inhoud te geven aan je pagina’s, plaatjes toe te voegen, plugins te installeren en te gebruiken enz. Andere dingen die je bijvoorbeeld kan gaan doen om je web site uit te breiden:

Doorverwijzingen naar je social media Dit is pas het start, er zijn nog zoveel meer mogelijkheden! Mocht je vragen hebben, laat dan hieronder een bericht achter of neem contact op. Wil je niks missen over andere WordPress- en programmeerartikelen? Like dan de Facebook pagina van ProgrammeerPlaats.

  • SiteGround heeft drie verschillende hostingpakketten.
  • Het GrowBig pakket kost €9,99 per maand en je kunt zoveel web sites op dit pakket plaatsen als je maar wilt.
  • De pakketten heten StartUp, GrowBig en GoGeek.
  • Het StartUp pakket kost €three,99 per maand en je kunt er 1 web site op plaatsen, je hebt 10GB aan webruimte en je kunt 10.000 bezoekers per maand krijgen.
  • Verder heb je hier 20GB aan webruimte en kun je 25.000 bezoekers per maand ontvangen.
  • Handig wanneer je van plan bent meerdere web sites te maken of ook websites voor klanten wilt bouwen en de internet hosting op je wilt nemen.

Ga nu eens terug naar de web site, dan zie je het menu staan. Als je in het menu op de namen klikt, ga je netjes naar de desbetreffende pagina’s. Echter klopt het nu wordpress webshop nog niet helemaal. De “Home” pagina is nog niet ingesteld als homepage en de “Blog” pagina is nog niet gekoppeld aan blogposts. Dit gaan we in de volgende stap rechtzetten.

Ook het koppelen van je zelf gemaakte “Blog” pagina aan de blogposts is niet lastig. Hiervoor ga je naar Settings/Instellingen > Reading/Lezen. Bovenaan kies je voor A static page/Een statische pagina. Daaronder kan je de pagina’s selecteren voor de Homepage/Homepagina en Posts page/Berichtpagina.

In Een Paar Minuten Je WordPress

Ook de blogposts zijn gekoppeld aan de zelf gemaakte “Blog” pagina. Je hebt nu al een basisopzetje staan van je eigen web site! Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt na het maken van je eigen WordPress web site WordPress hosting. Je ziet nu dat zelf een website bouwen binnen een korte tijd mogelijk is. Dit zal veel motivatie hebben gegeven om verder aan de slag te gaan!

Handige Plugins Om Te Downloaden

Stap 4: WordPress Website Maken, Het Begin

Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je “Home” pagina te verwijderen en je blogposts te gebruiken als homepage. Dit ligt er aan wat voor website je wilt maken. Echter gaan we hier een “normale” homepage maken en een aparte “Blog” pagina, die is te benaderen by way of het menu die we hebben aangemaakt. Stap eight: Homepage instellen en blog pagina koppelen Het is vrij eenvoudig om je zelf gemaakte “Home” pagina in te stellen als officiële homepage van je web site.

Klik op de afbeelding om het te vergrotenAls je het menu hebt aangemaakt, vink je bij “Menu Settings” nog even “Primary Menu” aan. Sla alles netjes op, door op Save Menu/Menu opslaan te klikken.

Klik op de afbeelding om het te vergrotenDaarna klik je onderaan opSave Changes/Wijzigingen opslaan. Als je weer terug naar de website wordpress website gaat, zie je dat je zelf gemaakte “Home” pagina nu de officiële homepage van de web site is.

Dit vind je misschien ook leuk...