Wat Kost Een WordPress Web Site Maken?

Is de website technisch rommelig gebouwd, bijvoorbeeld omdat er te veel plugins actief zijn? [newline]Dan kan dit het functioneren negatief beïnvloeden en kan het voor latere webdevelopers lastig zijn om alles recht te trekken. De voornaamste reden om het zelf allemaal te doen, is dat het geld scheelt. Redenen om het níet zelf te doen, zijn bijvoorbeeld dat het heel veel tijd kost om het een beetje in de vingers te krijgen. En dat het resultaat – tenzij je zoiets al veel vaker hebt gedaan – waarschijnlijk niet erg professioneel zal zijn. De kosten zijn waarschijnlijk enkele tientallen euro’s voor een domeinnaam, de internet hosting en een WordPress theme.

Lees dan vooral verder, want wij laten zien hoe jij zelf je website kan aanpassen. Wees voorzichtigmet het gebruik van customized fonts. Sommige lettertypes zijn gemaakt voor koppen en niet geschikt voor paragrafen. Andere lettertypes zijn gemaakt voor print en niet voor het web. Bedenk daarom goed waarom je een specifiek lettertype wilt gebruiken en wijk alleen af van de standaard webfonts als je hier overtuigd van bent. Regelmatig komen wij web sites tegen waar direct op de homepage een enorme headerfoto getoond wordt. Vaak kun je toe met de helft van een foto; het is een sfeerbeeld.

WordPress 5

Domeinnaam – Een domeinnaam zorgt ervoor dat je website op het internet gevonden kan worden door je gebruikers. Bij de registratie van een domeinnaam komen kosten kijken. Je kunt alle WordPress-thema’s en -plugins kiezen die door het cms worden ondersteund.

Al onze WordPress websites zijn zoekmachinevriendelijk zodat jij direct aan de slag kan gaan met de content material. @Coen, mijn theme is niet zozeer een los thema, het zit vol met technieken, met name om zoveel mogelijk te automatiseren zoals de Kennisbank. Je moet bereid zijn om in jezelf en in je business te investeren.

Of je nu kiest voor een Phoenix website of een customized Divi web site. In beide gevallen kun je de website zelf éénvoudig onderhouden met een Visual Builder. Geen zorgen, de code blijft netjes geoptimaliseerd voor een goede SEO website maken foundation en een snelle website. Voor het Divi Theme heb ik additional code geschreven voor nóg meer flexibiliteit.

In grote lijnen bepaalt het thema dus de look-and-feel van je website. LanceringHet grote second is daar; jullie nieuwe website gaat live! We leveren de website op en beginnen met het verzamelen van knowledge. InventarisatieDit is de foundation voor een goed presterende nieuwe website. De oude web site wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, USP’s, jullie doelgroep, de pagina’s and so forth.

Dankzij onze dagelijkse back-ups, zet je jouw web site met één klik terug naar een vorige versie. Typ je domeinnaam in de adresbalk en zet daar /wp-admin/ achter. Het wordt dus voorbeeld.nl/wp-admin/ waar je ‘voorbeeld.nl’ vervangt met je eigen domeinnaam.

Als je de WordPress-installatie through de TransURL uitvoert, geldt dit ook gewoon voor je domeinnaam. Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad ‘Domein & Hosting’ en selecteer hyperlinks je domeinnaam . Scrol nu naar ‘Extra’s bestellen’ en klik naast ‘Snel jouw website on-line’ op ‘Bestellen’. Volg nu de stappen in het artikel ‘Ik wil mijn domeinnaam naar TransIP verhuizen’ om, je raadt het al, je domeinnaam naar ons toe te verhuizen. Tijdens de aanvraag voor de verhuizing kies je dan een webhostingpakket uit. Om te beginnen met het bouwen van een WordPress website, heb je eerst een domeinnaam nodig.

WordPress zal dan automatisch het meest recente standaard thema activeren. Een kleine aanvulling op de zin “komen er hackers op bezoek”, ik heb vaak de vraag gekregen wie dat nou eens kan zijn die het op ze gemunt heeft.

WordPress is ideaal voor het plaatsen van blogberichten. Plaats waardevolle blogberichten op je website en je zult zien dat je steeds meer bezoekers en steeds meer resultaat uit die bezoekers zult gaan krijgen. Ik hoop hiermee de “Mythe” over het opzetten van een goede website doorbroken te hebben. Je hoeft hier echt niet technisch voor te zijn, het kost vrijwel niets en je kunt het letterlijk binnen een dag geregeld hebben. Kies een domeinnaam voor je web site en controleer of deze nog beschikbaar is.

Als je even op vakantie gaat of tijdelijk druk bent met andere bezigheden, kun je je website makkelijk even offline zetten. Zo weet je zeker dat niet alleen jij maar ook je website tijdelijk even geen zaken kan doen. We raden aan met de plug-in Sucuri direct een scan uit te voeren. Je krijgt dan tips WordPress hosting om de beveiliging van je website verder te verbeteren. Lees hier ook de beveiligingstips van WordPress. Je kunt nu weer inloggen op het dashboard van WordPress (jouw-domeinnaam.nl/wp-admin) en beginnen met het herinrichten van je website.

Hier kun je eenvoudig teksten schrijven, afbeeldingen uploaden of de navigatie aanpassen. Madoo heeft voor mij een mooie en goedwerkende website gemaakt, tijdens een prettige samenwerking. Wanneer ik een vraag had, kreeg ik vrijwel altijd snel een reactie. Op mijn web site kan ik nu mijn klanten direct bij inschrijving laten betalen voor de yoga lessen die ik geef, dat is wat ik graag wilde. De prijs-kwaliteit verhouding is voor mij helemaal prima.

Dit kun je bijvoorbeeld zien op de onderstaande afbeelding. Je ziet de hoofdpagina “Beste hosting” daaronder komen een heel aantal pagina’s die onder deze categorie vallen. Je kunt deze items simpelweg slepen naar de plaats waar jij ze wilt hebben staan. Vervolgens krijg je het menu te zien dat op dit moment op jouw web site actief is. Deze kun je helemaal aanpassen, zodat alle pagina’s en berichten die jij in het menu van jouw website wilt hebben ook in het menu kunnen staan. Het koppelen van het SSL certificaat aan jouw domeinnaam en website is helemaal niet lastig, maar toch kan de instelling wel even zoeken zijn.

Dit zijn namelijk de achterdeurtjes waar een hacker gemakkelijk binnen kan sluipen. Kijk hier voor eens in onze ultieme plugin en thema gids. [newline]Natuurlijk kan het zijn dat je dagelijks de inhoud van je web site WordPress verandert. Blogposts, nieuwe reacties of andere content kunnen verloren gaan.

  • Voor iedere onderneming die zijn/haar online presentatie professioneel wil aanpakken.
  • Bovendien ken jij je bedrijf en je doelgroep als geen ander.
  • Wil je jouw diensten of producten online verkopen, dan kun je met de plugin WooCommerce met je WordPress-site een webshop beginnen.
  • En dat de pagina die we Home hebben genoemd onze homepage wordt.

Met plugins kun je functionaliteit aan je website toevoegen. Op deze plek kun je deze handige extensies beheren.

Dit vind je misschien ook leuk...