• Niet gecategoriseerd

Webshop Maken Met Magento

Wat ons betreft hét open source platform voor veeleisende e-commerce activiteiten. magento Innovatief, schaalbaar en toekomstbestendig. We werken sinds jaar en dag met Magento.

Bas van Amstel Magento Frontend Developer … Onze samenwerking met Bold ervaren wij bij SportshopsDirect als meer dan prettig. ”De specifieke kennis van de retail, professionele en pro-actieve werkwijze en de duidelijke communicatie brengen rust in de samenwerking.

Zo houden we onze retailers in topconditie. Bold bestaat uit een compact, multidisciplinair team van Magento-specialisten. Een gezonde mix van oude rotten en jonge honden. Onze ervaring, korte lijnen, focus op kwaliteit en het environment magento friendly kunnen toepassen en overbrengen van onze kennis geven ons onze slagkracht.

Na go-live verzorgen wij het technisch beheer en doorontwikkeling van jouw webshop. We gebruiken onze ervaring graag om je online vindbaarheid, purchasing experience en omzet verder te optimaliseren. Gezamenlijk optrekken om onze ambities naar het volgende plan te tillen.

Daardoor kennen wij de do’s en don’ts als geen ander. We zijn in staat om de tools die Magento biedt te customizen naar de wensen van onze klanten.Elk product vraagt om een eigen invulling. Elke klant is op zoek naar een onderscheidende shop. Bold haalt voor jou het beste uit Magento 2. Webshops verdienen voortdurende zorg en aandacht.

Vertrouwen is het gevoel dat ontstaat door het hebben van gemeenschappelijke waarden en overtuigingen. We vinden oprechtheid en authenticiteit belangrijk. Ze staan symbool voor wie we zijn en waar we voor staan: doen wat we zeggen en uitdragen waar we in geloven. BOLD retailers worden gebouwd in Magento 2.

Er wordt gespard en gebrainstormd, meegekeken, afgekeken, geleerd en gelachen. Zo elimineren we ruis, dragen we kennis over en verzetten we bergen.

Onze betrokkenheid en aandacht, focus op kwaliteit en het kunnen toepassen van onze kennis en ervaring. Onze klanten kozen voor ons omdat we vragen stelden waar ze nog geen antwoord op hadden. Kijk eens rond in ons portfolio om deze en andere Magento cases te bekijken. Er worden over en weer vragen gesteld, plannen gesmeed, workflows uitgedacht en nieuwe dingen uitgeprobeerd.

Trust differs from being dependable. Betrouwbaarheid magento hosting volgt uit nakomen wat je belooft.

Dit vind je misschien ook leuk...