• Niet gecategoriseerd

Webshop Systemen Vergeleken

Features waardoor WordPress hosting PDF Invoices & Packing Slips een goede keus is Direct nadat je de plugin hebt geïnstalleerd kun je PDF facturen en bestelbonnen gaan printen – voor zowel je huidige als eerdere orders.

Woocommerce Of Shopify? Welk Platform Moet Ik Kiezen?

Wie zou deze WooCommerce plugin moeten overwegen? B2B online winkels kiezen meestal voor deze plugin, omdat het zo makkelijk wordt om facturen naar klanten te sturen. Het is ook erg handig als je zelf je producten opstuurt naar klanten en geen extern orderbedrijf gebruikt. YITH WooCommerce Wishlist helpt je bij het imiteren van de “Favorieten”-lijst die je op grotere e-commerce websites WordPress website vindt, zoals op Amazon.

Features waardoor YITH WooCommerce Wishlist een goede keus is De plugin belooft hogere sales per order en brengt klanten in herinnering wat ze eerder interessant vonden.

De plugin integreert perfect met WooCommerce voor een naadloze transitie. Klanten kunnen zo op een later moment de site bezoeken en dan zien dat een voor hun interessant product weer te verkrijgen is. Hierdoor kun je een increase woocommerce in gross sales krijgen – daarnaast is het prettig voor je klanten. De basisplugin is gratis, maar je kan kiezen voor additional options voor $89,ninety nine.

De plugin is in te stellen in diverse talen, waardoor het makkelijk is om de plugin te gebruiken, onafhankelijk van je moedertaal. Alle facturen worden op volgorde gesorteerd en je kan de nummering instellen als jou het beste uitkomt. Met de plugin kun je bestelbonnen en facturen maken per individuele order of voor meerdere orders in één keer. Je kan mail sturen met de facturen in de bijlagen, afhankelijk van naar wie je de mail stuurt.

Vraag Toegang Tot De Woocommerce Intergratie Via De Online Chat

Dit vind je misschien ook leuk...