• Niet gecategoriseerd

Website Laten Maken Op Maat

De siteadres is het adres waar bezoekers je op kunnen vinden. In dit geval is het adres dus wel hetzelfde, want de WordPress installatie staat op dezelfde locatie.

Een One Page WordPress Website

Wijzig dit dus niet zomaar, dan kom je in de problemen. Siteadres : De siteadres is internet iets anders dan een WordPress-adres.

Administratie e-mailadres: Hier zal het e-mailadres staan die je hebt ingevoerd bij het maken van WordPress je inloggegevens voor WordPress. Je zal op dit e-mailadres notificaties ontvangen van WordPress.

Het is dus belangrijk om hier je beste e-mailadres in te voeren. Standaard rol voor nieuwe gebruikers: Mogen bezoekers zich op jouw website WordPress hosting registreren?

Ondertitel: Bij de ondertitel kun je jouw web site in een paar woorden beschrijven. Het kan zijn dat de ondertitel ergens getoond zal worden op je web site website bouwen, maar bij veel thema’s is dit eigenlijk niet het geval.

  • Een gratis .nl, .be, .eu of .com domeinnaam (scheelt € 5,00 a € 15,00 per jaar)
  • En de snelheid van je website heeft invloed op de gebruiksvriendelijkheid, aantal bezoekers, conversie en jouw rating in Google.
  • De web site is 4 tot 6x sneller dan bij een normaal hostingpakket.
  • En de allerbelangrijkste: WordPress ondersteuning.
  • Meer dan genoeg schrijfruimte en dataverkeer (honest-use).
  • Vijf mensen kunnen dan mailen met een zelfgemaakte e-mailadres, bijvoorbeeld

Vps Hosting

WordPress-adres : Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zou je hier ervoor kunnen zorgen dat de domeinnaam in de database ook altijd HTTPS is. Bij de WordPress-adres zie je altijd de de locatie waar WordPress op geïnstalleerd staat.

Dit vind je misschien ook leuk...