• Niet gecategoriseerd

Woocommerce + Klarna

Ben je van plan je producten of diensten aan meer landen te leveren dan het land waar je zelf gevestigd bent? Tino werkt al meer dan 15 jaar met WordPress & WooCommerce. Zijn persoonlijke focus ligt op de front-end ontwikkeling, WooCommerce en de optimalisatie van de laadtijd. Tino werkt hier bij RAIDBOXES in Second Level Support en als samenwerkingsmanager. Naast de standaard mogelijkheden van WooCommerce is het mogelijk om WooCommerce oneindig uit te breiden met extensies.

Als een van je varianten wel informatie over de maat maar niet over de kleur heeft, wordt je product niet geïmporteerd. Als enkele van je producten zijn gebundeld op WooCommerce, moet je deze producten handmatig toevoegen aan Shopify.

Woocommerce Verzendzones

Als we dan aan de voorkant van de webshop kijken, zien we dat er in de Winkel nu een product staat! Een groen tekenpotlood met de ingevoerde eigenschappen zoals een prijs en een omschrijving. Bekijk de pagina’s en selecteer degene die je wilt.

Denk aan bijvoorbeeld Envelop, Klein pakket, Middel pakket, Groot pakket. Voor elke zone kan je verzendmethoden activeren en de kosten instellen. Standaard zijn dit “Vast tarief”, “Gratis verzending” en “Afhalen”. Bij vast tarief kan je ook per aangemaakt WordPress hosting verzendklasse de prijzen ingeven. Hier kan je aangeven of de prijzen tijdens het uitchecken inclusief of exclusief BTW worden weergegeven. Dit werkt onafhankelijk van de catalogus prijzen. Hieronder ga je deze menuonderdelen in gebruik nemen.

  • Als je een webshop hebt, zijn statistieken over het gedrag van je klanten belangrijk.
  • De plugin transformeert je WordPress-blog in een volledig uitgeruste onlinewinkel – en dat alles met slechts één klik.
  • WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. [newline]Deze plugin tovert een normale website om tot een webshop.
  • Je kan zowel meerdere WooCommerce outlets koppelen, als ander sort webshops naast je WooCommerce store.
  • Promotie – Een notitie voor een evenement, een speciale vakantie, een bundel, een verkoop op alle / sommige artikelen of gratis verzending.

High-traffic-merchandise-shop verkoopt in alle landen ter wereld. Uitgebreide Joolz Configurator als maatwerk in de WordPress webshop met WooCommerce. Cloudways is namelijk gespecialiseerd in Cloud hosting en dat is naast een stuk sneller ook een stuk veiliger. Dit is een erg betrouwbare partij en je zit hier op alle gebieden meer dat goed. Vooral als beginner kun je hier de komende jaren prima mee uit de voeten. De zevende hostingpartij die ook zeker niet mag ontbreken in deze lijst met beste WooCommerce internet hosting providers is Cloudways.

Product Reviews Inschakelen Voor Woocommerce

Sommige van deze opties zijn erg bruikbaar, andere zijn minder nuttig. Kies ze vanuit de gedachte, welke je graag zou zien als je zelf klant was van je eigen webwinkel. Dit zijn alle plugins die je nodig hebt om een webshop met iDeal op te zetten.

Je stelt je wensen bij en gebruikt een reeds bestaande plugin – Maak voor elke further functie of aanpassing een kosten-baten analyse. Soms zal je zien dat een “belangrijke” functie helemaal niet zoveel oplevert. Veel plugins of functies zijn op basis van de ervaringen van andere webwinkeliers ontstaan. Daarom is het vaak WordPress beter om te bouwen op wat al werkt dan het wiel opnieuw uit te vinden. Voor webshops met een groot aantal “vaste” klanten is de wishlist of wensenlijst een voordelige functie voor zowel de klant als ook de winkelier. Klanten kunnen blijvend een favorietenlijst bijhouden en in het vervolg kan de winkelier deze informatie voor promoties gebruiken.

Wil je andere producten gelinkt hebben aan dit product dan kun je dat hier doen. Heb je van een product een nog luxere versie dan kun je die hier kwijt. Of heb je nog een andere product dat op het huidige product aansluit dan kun je die hier ook kwijt. Kijk hier om de algemene verzendopties in te stellen. Afhankelijk van je tarieven die je hebt ingevoerd heb je hier een keuze Standaard, gereduceerd en 0%.

Heb Je Een Magento 1 Webshop?

Al is dat eigenlijk wel zo 😉 Of eigenlijk hangt het meer af van je ambities. De Magento group heeft talloze builders die free of charge en betaalde extensies en thema’s aanbieden. Ondanks dat wordt er over het algemeen bij Magento voor maatwerk extensies en thema’s gekozen. Je moet extensies en thema’s met code commando’s in een terminal-omgeving installeren. Kennis en ervaring als developer is hierbij noodzakelijk. WordPress is ontwikkeld als Content Management Systeem en biedt de mogelijkheid om een webshop toe te voegen. Mogelijk om meerdere magazijnen te koppelen en per magazijn voorraad te.

Met onze WooCommerce hosting is het heel makkelijk om een staging omgeving voor je webshop te maken en die op een apart domein of subdomein te plaatsen. We verhuizen niet alleen je webshop, maar ook je e-mail, databases en alle andere zaken die belangrijk zijn en horen bij je pakket. Na de bestelling stuur je ons een e-mail met alle particulars WordPress en wij doen de relaxation voor je. Onze WordPress specialisten kunnen de gehele verhuizingvan je webshop en domein uit handen nemen, zonder downtime.

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld uw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel. WooCommerce orders automatisch direct, uurlijks of handmatig ophalen. Integratie van applicaties, systemen en web-services middels een eenvoudig drag’n’drop platform.

Dit vind je misschien ook leuk...