• Niet gecategoriseerd

Woocommerce + Klarna

Met WooCommerce kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer je producten bijna uitverkocht zijn. Instellen dat de verzendkosten worden berekend op foundation van het totaal gewicht van de bestelling of op basis van het aantal producten. In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Tenslotte kan je elke gewenste WordPress webshop plugin installeren die je nog mist. Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare objects WordPress hosting, als je die graag wilt hebben.

Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers. Zie het als het gebouw dat je huurt voor je winkel. Voordat we aan de volgende stappen beginnen, raad ik het je echt aan om je eerst goed te buigen over een zo volledig mogelijk plan voor je WordPress webshop. Alles wat je van tevoren bedenkt, maakt keuzes verderop in het stappenplan makkelijker.

Wanneer Kiezen Voor Woocommerce

Bij het derde veld vul je in wanneer de webhook wordt geactiveerd. Wij adviseren hier “Order updated” (Nederlands “Order gewijzigd) te kiezen. Als je wilt koppelen met WooCommerce dien je een WooCommerce consumerkey en consumersecret in je webwinkel aan te maken. Ga naar de WooCommerce instellingen en klik op het tabblad Advanced. Naast de plugin zijn er ook veel aanvullende WooCommerce-plugins voor further WordPress functionaliteit, koppelingen of gebruikersgemak.

De plugin is volop in ontwikkeling en wordt continu verbeterd. De kosten van Woocommerce zijn relatief laag, wat het ook interessant maakt voor kleinere webshops.

Woocommerce & Actual Online Koppeling

Bovendien is de investering voor zo’n thema vaak maar een paar tientjes. Deze installatie wizard duurt hooguit 5 minuten en hiermee staat de foundation van je webwinkel direct goed; je kunt dit het beste direct occasion doen. Deze plugin geeft meer opties om te integreren met een bestaande webshop om ook op product niveau ophalen toe te staan of juist niet. Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel.

Met het ‘core’ pakket van WooCommerce heb je al een volledige webshop. WooCommerce is dan ook uit te breiden met duizenden extensies.

Groeit met vraag en aanbod mee, dus ook geschikt voor groeiende webshops. Als de bezoeker een bestelling heeft gedaan is het handig dat er een factuur van de bestelling wordt gegenereerd. Met de plugin wordpress webshop PDF Invoices & Packing slips kan je een factuur op maat genereren. Je geeft alle velden aan die jij belangrijk vindt op een factuur, en geeft precies aan wie deze factuur in welke fase van het bestelproces binnenkrijgt. In de back-end kan je makkelijk je bestellingen beheren.

Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in. Heb je geen zin om de wizard te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Kies dan in de wizard voor het implementatiepakket. Wij inventariseren en installeren dan de gekozen koppeling. Ook kun je bij ons terecht voor vragen tijdens het testen en de livegang.

  • Hiermee kan je binnen advertentiecampagnes veel beter sturen op resultaat.
  • Ik, Marco, help je graag on-line aanwezig te zijn.
  • Wel betaal je doorgaans een commissie of charge, maar een verkoop is een verkoop.
  • Dan heb je deze functie niet nodig omdat de DHL plugin voor WooCommerce zelf deze functie heeft.

Verder kan je een hyperlink naar je privacybeleid maken. Klik dan op het onderdeel WooCommerce en je kan indien nodig deze onderdelen aanpassen. De variaties worden gemaakt op basis van de eigenschappen van een product, je zal deze dus eerst moeten definiëren. Bij het toevoegen van een simpel product, kan je ‘virtueel’ aanvinken in het productsoort paneel. Dit zal de velden zoals, verzending verwijderen. Verborgen– Alleen zichtbaar op de product pagina zelf, dus niet op de overzichts en categorie pagina’s en niet in de zoekresultaten.

Voor uitgebreidere informatie over de specifieke velden bekijk de technische documentatie van de koppeling. Als je een webshop hebt, zijn statistieken over het gedrag van je klanten belangrijk. WooCommerce biedt standaard statistieken en een dashboard die intuïtief te bedienen is. Bovendien kun je WooCommerce heel goed integreren met andere statistische programma’s, zoals Google Analytics. Een webshop in meerdere talen met gedeelde producten en voorraad is lastig te maken. Je kunt voor het aanpassen van de look & really feel van je webshop uit zowel free of charge als betaalde WordPress thema’s kiezen. Dat komt vooral doordat de meeste bedrijven ervoor kiezen om een custom thema te laten bouwen.

Voor Ideal is bovendien een betaalde plugin nodig. Voor Woocommerce is dat bijvoorbeeld Pronamic Pay een betrouwbare leverancier. Maar steeds vaker stellen IDEAL aanbieders zelf ook gratis plugins beschikbaar, zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie.

Dit vind je misschien ook leuk...