• Niet gecategoriseerd

Woocommerce Of Magento 2? Voor

Je kunt een thema op maat laten ontwikkelen, maar het is ook mogelijk om een kant en klaar thema te kopen. Dit kun je doen by way magento webshop of de Magento Marketplace. Wil je een eigen design op maat laten maken?

Zo heb je extra korting in het eerste jaar! Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen aan loopt met het bouwen van je Magento webshop. Dit is tot wel 5x sneller dan een normale harde schijf .

Kom Kennismaken En Ontdek Magento

Kijk dan eens op onze Webdesign pagina. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit second. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem.

De bekende betaalmethode zoals iDEAL en creditcard zijn gemakkelijk te integreren. Ook zijn er numerous mogelijkheden magento hosting om verder te kunnen optimaliseren en is het mogelijk om een nieuwsbrief te versturen. Een thema is het uiterlijk van de webshop.

Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop. Als je producten overzichtelijk zijn weergegeven bevordert dit het bestelproces met meer sales tot gevolg. Denk bij het starten van een webshop dus goed na over de indeling van je website.

Zo heb je altijd een snelle webshop. Op alle webhosting pakketten geldt Niet Blij? Er zijn various gratis open-supply CMS-en waarmee je een webshop kunt opzetten, maar Magento is toch wel een van de populairste. Dankzij de modulaire opbouw is je shop webshop gemakkelijk uit te breiden met functies.

Dit vind je misschien ook leuk...