• Niet gecategoriseerd

Woocommerce Plugin Voor Partners

Magento is hiermee een krachtiger platform dat ingericht is voor de groei van een webshop. Wel betekent dit tegelijkertijd dat het platform out-of-the-box al zwaarder is en specifieke hosting vereist om te voorkomen dat de shop WordPress traag wordt. Als je ambitieuze e-commerce plannen hebt, dan zul je gebruik moeten maken van een specifieke Magento hostingoplossing die dit aankan, zoals Hypernode.

Dit vraagt natuurlijk wel weer om een grotere investering, maar als het goed is verdien je die met je professionele shop weer terug. Maar waar moet je dan dus voor kiezen?

Perfect voor de startende webshop. Begint je shop echter flink te groeien en wil je meer functionaliteit, dan is het systeem niet direct ideaal. Magento: Krachtig WordPress hosting en klaar voor groei Hierdoor hoef je voor minder functionaliteiten direct al een extensie in te voegen en krijgt je webshop direct een professionele uitstraling.

Woocommerce Of Gravity Forms

Alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt bij het opzetten van een webshop zijn aanwezig. Wil je meer functionaliteit, dan kun je die bijkopen in de vorm van een plugin. Ook al zijn deze plugins relatief goedkoop, voor een uitgebreide webshop kunnen deze kosten al snel hoog oplopen. Daarnaast wordt een webshop met honderden producten en veel plugins al snel zwaar en vereist het extra website maken hostingcapaciteit en onderhoud. WooCommerce is dus een e-commerce softwaresysteem dat je heel snel up-to-pace brengt en dat zeer gebruiksvriendelijk is.

Dankzij de uitgebreide functionaliteit is de leercurve bij het opzetten van een Magento webshop is een stuk steiler. Er wordt veel van jou als webshop eigenaar gevraagd. Zo simpel als een module installeren of verwijderen als in WooCommerce zal het niet gaan. Magento is daarom een complexer platform dat meer technische kennis vraagt. Dan is er ook de mogelijkheid om dit uit te besteden aan Magento companies die gespecialiseerd zijn in het bouwen van deze webshops.

Dit vind je misschien ook leuk...