Woocommerce Vs Shopify

Het biedt de meeste mogelijkheden voor meertaligheid wanneer we klantspecifieke themes/templates maken of functionaliteiten inbouwen in WordPress. Op die manier houdt je alle vertalingen ook bij wijzigingen en updates altijd netjes. Een oplossing als Polylang biedt die niet. Bovenstaande maakt dat je goed moet overwegen of een meertalige webwinkel iets voor je is.

Ook kan de gratis plugin Polylang gebruikt worden. Andere vertaalplugins bieden vooralsnog te weinig mogelijkheden. In dit artikel zetten we de de voor,- en nadelen van de twee methodes uiteen. Met behulp van de free of charge plugin Polylang kan je je website meertalig maken. Om ook het winkelgedeelte meertalig te maken heb je daarnaast de plugin Hyyan Woocommerce Polylang Integration nodig.

Woocommerce Als Onderdeel  Van Een WordPress Website

Deze plugin wordt momenteel verbeterd en doorontwikkeld. Er is niet altijd duidelijkheid over compatibiliteit met alle bestaande plugins voor Woocommerce. Indien je dus Woocommerce al hebt uitgebreid met additional specifieke Woocommerce plugins bestaat er een goede kans dat dit problemen kan geven. Methode 2: Meertalige WordPress Woocommerce Webshop met WPML De enige professionele oplossing voor meertalige webwinkels met Woocommerce is door gebruik te maken vanWPML (licentie 1 jaar $seventy nine).

WPML is zo’n beetje de enige plugin die meertaligheid aanbiedt van werkelijk alle onderdelen in WordPress die maar meertalig kunnen zijn. Hoe meer exotische combinaties van plugins je gebruikt op je web site, hoe groter de kans dat er problemen optreden. En daarmee is het eerste nadeel benoemd.

Woocommerce En Wpml Kwadrateren De Complexiteit In WordPress

Een webwinkel aanbieden in meerdere talen vergroot je theoretische bereik en afzetmarkt enorm. Bovendien kan het handig zijn voor kopers die geen nederlands kunnen lezen, maar bijvoorbeeld wel engels of duits begrijpen. Er zijn twee methodes om in WordPress dit te bereiken. Voor beide oplossingen heb je in ieder geval WordPress hosting nodig, de meest bekende e-commerce plugin voor WP. Met gebruik van de premium plugin ‘WordPress Multi Language’, kortweg WPML genoemd, kan een volledige meertalige webwinkel gemaakt worden.

Verder moet je ook voorzichtiger zijn met updates, met name als je veel plugins gebruikt die Woocommerce gerelateerd zijn. Het is zaak goed overzicht te houden welke versies van plugins goed met elkaar werken.

Wat betreft de configuratie, deze is niet heel eenvoudig als je met een webwinkel gaat werken. Daarnaast is een goed management van vertalingen absoluut noodzakelijk, zodat vertalingen ook overal goed werken en doorkomen. AllesWP geeft op dit punt veel support WordPress website, omdat web site-eigenaren vaak het overzicht kwijt raken.

Bovendien is het een zware plugin die tezamen met Woocommerce maakt dat je een goede internet hosting nodig hebt om te zorgen dat je website enigszins snel blijft. Goede caching is daarnaast aan te raden (voor de technici: vooral om het aantal queries op de database drastisch te verminderen). Bedenk dat een webwinkel als Zalando of Bol.com tonnen uitgeeft om een web site woocommerce snel en goed te draaien. Het is dus niet altijd realistisch om je website met dit soort winkels te vergelijken al kom je met goede hosting een heel eind. Wij werken op dit moment uitsluitend met WPML voor projecten van onze klanten.

Woocommerce Koppelen

Dit vind je misschien ook leuk...