WordPress Hosting

WordPress Webdesign & Seo

Nieuwe galerijwidget en bijgewerkte tekst- en videowidgets toegevoegd. Bronnen, noten en/of referenties Categorieën: Opensourcesoftware en vrije software Verborgen categorieën: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata

Een WordPress Website Is Ook Voor U Een Goede Keuze!

WordPress heeft de mogelijkheid om meerdere thema’s te installeren en tussen deze te wisselen. Thema’s zorgen ervoor dat het uiterlijk en de functionaliteit van WordPress wordt veranderd. Thema’s kunnen worden geïnstalleerd by way of het “Dashboard” of door het te uploaden through FTP.

Veel beveiligingsfixes.2.5Brecker29 maart 2008Volledig herontwerp van de interface en diverse andere aanpassingen.2.6Tyner15 juli 2008Press this[bron? Verbeterde interface etc.three.2Gershwin4 juli 2011Snelheidsverbeteringen, lichter systeem. Slechts four maanden na three.1, wat duidt op de versnelde ontwikkeling van WordPress.three.3Sonny12 december 2011Verbeterde interface. Inline-TinyMCE-factor, afbakeningen van links, nieuwe media-widgets, wysiwyg in tekstwidget.

OntwikkelaarWordPress foundationRecentste versie5.four WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content material wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één web site te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multisite beschikbaar.

Op een eigen server is dit wel mogelijk. Een weblog op het domein WordPress.com kan gebruikmaken van various gratis templates en premium templates. Ook kan tegen betaling het lettertype, de kleuren en het stijlblad aangepast worden. De meeste majorversies van WordPress zijn vernoemd naar bekende jazzmuzikanten. Deze benaming begon na versie 1.zero wordpress website.

Widgets kunnen een slideshow, een zoekbalk, een blogarchief of inschrijfformulier voor een nieuwsbrief and so forth. bevatten. De gratis versie van WordPress.com is echter beperkt: het is bijvoorbeeld niet mogelijk om zelfgemaakte thema’s of plug-ins te gebruiken.

Een van WordPress’ populairste mogelijkheden is de rijke aanwezigheid van plug-ins. Deze stellen de gebruikers en ontwikkelaars in staat om nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan WordPress. Er zijn anno 2019 meer dan 50.000 plug-ins in de WordPress.org-database. Widgets zijn kleine functionaliteiten die gebruikers op hun website-sidebar en -footer kunnen zetten door middel van een drag-and-drop-systeem.

Maatwerk website met rijlesplanner Of heb je een concrete vraag? Slimmer Online: leren over online marketing met een studying wordpress webshop administration systeem d-Media laat het web voor je werken Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

WordPress Specialist In Breda

Ook zijn er talloze plug-ins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Dit vereist vaak beperkte technische kennis, waardoor WordPress vrij eenvoudig te gebruiken is. WordPress-gebruikers wordt verzocht onderaan pagina’s te linken naar de website WordPress hosting van WordPress.

Dit vind je misschien ook leuk...