• Niet gecategoriseerd

WordPress Onderhoud

Dit zijn de teksten van je website die mensen zien in de zoekresultaten van Google. Daarnaast detecteert deze WordPress web optimization plugin automatisch verbeterpunten waarmee je je WordPress website beter vindbaar kunt maken. Dan is mijn gratis WordPress 6-delige e-mail cursus “Wat zet ik op mijn website” iets voor jou. Je krijgt gedurende 6 dagen elke dag een mail met daarin suggestions en opdrachten die je helpen bij het indelen en vullen van je website.

In 5 Stappen Naar Een One Page Website

Klik hier en om de complete inhoud van de free of charge cursus te bekijken en om je aan te melden. Maak een vliegende start met de cursus WordPress

Black Studio Tiny MCE widget: hiermee kun je widgets zonder HTML-kennis opmaken en voorzien van afbeeldingen. Fast Secure Contact Form: plugin waarmee je je contactformulier kunt WordPress hosting maken. Je kunt meerdere formulieren maken met deze plugin. En niet alleen contactformulieren. Je kunt er ook uitgebreide inschrijfformulieren mee maken inclusief keuzelijstjes.

  • Aan de linkerkant zie je een aantal opties.
  • Als je bijvoorbeeld nu boven de URL balk kijkt in de browser, dan zie je bij deze geopende pagina een klein zonnetje/bloempje.
  • Het thema dat wij als voorbeeld gebruiken is ‘Twenty Seventeen’, mogelijk zie jij nu het thema ‘Twenty Eighteen’.

Elke formulier kan automatisch een bevestigingsmail versturen en per formulier kun je bepalen naar wie het ingevulde formulier gemaild moet worden. Site Origin Pagebuilder: hiermee kun je je pagina indelen met rijen en kolommen waarin je widgets website maken kun gebruiken. Handig als je blokjes tekst en/of afbeeldingen naast elkaar wilt zetten. Die mogelijkheid biedt de klassieke editor van WordPress standaard niet. Bekijk de onderstaande video om te leren hoe je deze WordPress pagebuilder gebruikt:

Affiniteit met de technische kant van websites? Dan is de iThemes Security plugin een aanrader om je website extra te beveiligen.

Update november 2019: in WordPress versie 5.3 is het Kolommen blok sterk verbeterd. Update april 2020:Nieuwe blokken en mogelijkheden in WordPress versie 5.four→ Yoast SEO: uitgebreide plugin om je WordPress web site beter vindbaar te maken. De plugin bied je de mogelijkheid om de meta-omschrijvingen toe te voegen aan je pagina’s en berichten.

Plugins zijn een soort ‘apps’ waarmee je nieuwe functies toevoegt die standaard niet beschikbaar zijn in WordPress. Hieronder een aantal onmisbare plugins:

Dit vind je misschien ook leuk...