WordPress Web Site Bij Klik & Steen

Om te beginnen heb je uiteraard de WordPress plugin WooCommerce zelf nodig. De plugin zelf is geheel gratis en deze kun je downloaden en installeren vanuit de backend. Deze plugin zorgt er voor dat je website niet lastig gevallen wordt door spammers. Het lijkt er op dat die seventy five miljoen gebruikers van WordPress dit niet voor niets hebben gekozen.

Lang op zoek geweest naar een website buider en uiteindelijk kwam ik terecht bij Monkey Vision Nijmegen. Het grote voordeel bij het gebruik van deze templates is dat ze snel inzetbaar zijn en je dus snel aan de gang kunt met je online wordpress webshop verkoop.

En je wil natuurlijk ook veel verkeer hebben op je webshop en dat als dat gebeurt, je webshop er niet uit klapt of ontzettend traag is. Dit maakt dat een Plus pakket vaak de beste keuze is voor beginnende webshops, upgraden kan altijd nog. De WooCommerce plugin zelf is eigenlijk de basis woocommerce voor jouw webshop, waar je alle producten toevoegt en instellingen beheert voor je webshop. De integraties met andere plugins en thema’s maken uiteindelijk dat jouw webshop er professioneel uitziet en over belangrijke kenmerken beschikt. Ik gaf al aan de WordPress WooCommerce een plugin is.

Dit geeft jouw webshop een professionele uitstraling en is een geschikte oplossing als je zelf weinig ervaring met het bouwen van websites hebt. Er zijn ook gratis varianten beschikbaar, zoals WooCommerce. Dit is een prima optie die met jouw bedrijf mee kan groeien en veel beschikbare add-ons heeft. Twijfel je of Paytium voor jouw product of dient een beter alternatief is dan een webshop plugin? Download dan de gratis versie in de WordPress plugin repository.

Geef Producten In De Aanbieding Eenvoudig Weer Met Een Shortcode

Zo zal de een aangeven al vanaf 300 euro een website te kunnen, terwijl anderen geen prijzen noemen. Dan heb je veel meer invloed op het uiterlijk van je webshop dankzij de Theme Builder. Om deze reden alleen al is Elementor Pro naar mijn mening het geld waard. Je kunt een customized design voor je productpagina’s maken en deze vervolgens aanwijzen voor alle productpagina’s of aan individuele pagina’s. Je kunt verschillende variaties invullen, maar ik kies altijd voor “Variaties voor alle eigenschappen toevoegen“. Hier kun je ook je voorraad beheren, het product een artikelnummer geven, gewicht en afmetingen invullen, enzovoort. Het enige wat je echt in moet vullen in de prijs van het product.

  • De klant heeft toen besloten om een webshop, Art store, hieraan toe te voegen.
  • Met de plugin van Mollie Payments is dit gelukkig zo geregeld.
  • Een vast tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten.
  • Uiteraard wordt jouw webshop ontworpen en gebouwd volgens de laatste richtlijnen om je webshop goed te laten scoren.

Bij het toepassen van conversie optimalisatie wordt in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn die conversies opleveren. Vervolgens op basis van metingen en tests wordt bepaalt hoe deze kunnen worden verbetert voor een hoger conversiepercentage en dus meer verkopen through de webshop. Een succesvolle WooCommerce webwinkel is meer dan alleen een goed ontwerp en techniek. Ga met de specialisten van Pronamic om tafel en kijk hoe we het rendement kunnen verhogen.

Met een Paytium bestelformulier heb je voor een landingspagina geen webshop functionaliteit nodig. Je kunt zelf een simpel formulier bouwen en onderaan de landingspagina plaatsen.

Je kunt je dus voorstellen dat bij een webshop iedere seconde telt. Het belangrijkste is dat je een goed WordPress internet hosting pakket kiest, zoals Cloud86. Kies dus niet voor de goedkoopste; als je echt serieus bent dan haal je zo’n investering er makkelijk uit door de hogere conversie die je behaalt. Er zijn verschillende Payment Gateways, en die hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Voor sommige Payment Gateways betaal je standaard een vast bedrag per maand, andere zijn gratis en rekenen alleen kosten voor bepaalde functionaliteiten.

Maar vooral word er alles aan gedaan om de veiligheid van web sites te garanderen. In heel de wereld werken dagelijks mensen om nieuwe plugins te ontwerpen. Als je kijkt naar het aantal CMS web sites dan hebben ze een marktaandeel van 61%. Door plugins is het eenvoudig te koppelen met bijvoorbeeld jouw leverancier of betaalmethodes. Alle instellingen voor het voorraadbeheer kun je hier terugvinden. De opties in het tabblad ‘Algemeen’ spreken voor zich. Selecteer alle mogelijkheden die voor jouw website van belang zijn.

Moet er ook een factuur gegenereerd en verstuurd worden? Ook dat is mogelijk en je kan dit zelfs helemaal automatiseren. Een voorbeeld van een uitgebreide plugin is WooCommerce.

Bovenstaande was meer strategisch, laten we nu concreter kijken welke tools je nodig gaat hebben om dit te realiseren. Daarnaast zijn er ook een aantal quick wins die je relatief makkelijk kunt doorvoeren, denk maar eens aan het aanbieden van upsells (zie #3 hieronder).

Er zijn duizenden free of charge en evenveel of meer betaalde plugins beschikbaar waarmee je jouw shop uitbouwt tot een volwaardige webshop. Veel van onze klanten gebruiken de plugin die beschikbaar is by way of WooCommerce zelf, EU VAT Number. Wij hebben goede ervaringen met deze plugin, deze is stabiel en betrouwbaar.

Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers. Zie het als het gebouw dat je huurt voor je winkel. We hebben ook een blog WordPress hosting over de voorbereidingen van je webshop als je hier nog meer in wilt duiken.

Zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met het vullen van je digitale winkel. Wij zorgen ervoor dat je je webshop zelf kunt onderhouden.

Bij deze voorganger konden webdevelopers steeds veel verschillende kanten op voor een oplossing, waardoor er meer veiligheidslekken in de programmatuur slopen. Na een kennismakingsgesprek gaan we over tot het inventariseren van de opdracht. Elk traject wordt weer anders ingevuld maar er zijn 9 stappen die terugkerend zijn. Wij werken met een team van creatieve ontwerpers, webdevelopers, copywriters en advertising specialisten in onze studio in Warmenhuizen. Het werk van Studioviv is maatwerk, uniek, supersnel en werkt altijd. Ik probeer deze plugin te downloaden maar telkens krijg ik de melding dat de plugin geen geldige header heeft?? Heb daarna een andere plugin geprobeerd en ook bij die kreeg ik de melding.

Deze optie kun je toevoegen via het menu ‘Kortingsbonnen’. Hier kun je de soort korting instellen en kortingsbedragen, verzendopties en de vervaldatum van een kortingsactie selecteren. Je kunt ook aanvullende gebruiksbeperkingen en de minimale en maximale besteding vastleggen. Daarnaast kun je bepalen voor welke producten uit je assortiment kortingsbonnen geldig zijn of juist niet. Om een product aan je assortiment toe te voegen, selecteer je in de backend onder ‘Producten’ de optie ‘Product aanmaken’. Bij de productgegevens kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een ‘Simpel product’ of een ‘Variabel product’ (bijv. een artikel in verschillende kleuren en maten).

Dit vind je misschien ook leuk...