WordPress Web Site Nodig? Wij Ontwerpen, Bouwen & Schrijven Content Material

Wanneer je gegevens verzameld, bijvoorbeeld door middel van een contactformulier, moet een bezoeker hier zélf toestemming voor geven. Vraag bovendien alleen om de gegevens die je echt nodig hebt en maak duidelijk wat je ermee gaat doen. Bij het laten maken van een WordPress web site wordpress webshop is het daarom van belang om alle zaakjes op orde te hebben. Met SSL ben je waarschijnlijk bekend zonder dat je je hiervan misschien bewust bent.

  • Is een van de bovenstaande situaties van toepassing?
  • Voor nu hoef je nog niet perse plugins te installeren als het systeem ernaar vraagt.
  • Ons contact met B&S Media is vanaf dag één al heel prettig geweest.

Je kunt je web site eenvoudig uitbouwen en optimaliseren voor zoekmachines. Voor alles geldt dat je daarbij vooraf de juiste keuzes maakt. Een nadeel van WordPress is dat er heel vaak updates uitkomen. Je kunt dit vergelijken met de updates die je pc of Mac moet downloaden en installeren. Deze updates zorgen er voor dat alles veilig blijft, of bieden nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Wanneer je jouw website niet updated loop je een beveiligingsrisico.

Wpw WordPress Web Site Maken

We maken gebruik van een aantal beveiligingsplugins om de veiligheid van jouw WordPress web site te verbeteren. Wanneer je ons Update & Security abonnement afneemt stellen wij alles voor je in. Iedere week wordt jouw WordPress website voorzien van de laatste updates. Het updaten van het CMS, de plugins (en eventueel de thema’s) nemen we dus helemaal voor onze rekening. Helaas zijn hackers continu op zoek naar nieuwe ingangen in verschillende systemen. Als je nog niet in het Dashboard bent, plaats dan weer /wp-admin achter de url van je website. Waarschijnlijk ben je nog ingelogd en kom je gelijk in het Dashboard.

Google en andere zoekmachines waarderen een veiliger internet. Om deze visie te bekrachtigen laten ze web sites die ‘veiliger’ zijn hoger ranken. Veiligheid krijg je door een SSL-certificaat te installeren, ook wel het groene slotje genoemd. Je krijgt dan een HTTPS web site in plaats van een HTTP website. Het certificaat zorgt ervoor dat alle informatie die een bezoeker ziet, ook echt de juiste informatie is.

Je kan ook het zoekveld gebruiken om te zoeken op termen, zoals ‘social media buttons’. Na de instellingen gaan we over op plugins en op het laatst bespreken we thema’s. Als je WordPress hosting hebt gekocht, dan krijg je automatisch een mailtje wanneer jouw WordPress web site on-line staat. Hoewel het hostingpakket direct op je naam staat, kan het even duren – meestal een uurtje – voordat alles goed staat. Je kunt in de tussentijd wat anders doen of verder lezen.

URL’s zijn een belangrijke indicatie hoe jouw website opgebouwd is. Door een goede URL-structuur te gebruiken kun je de bezoeker veel informatie verschaffen. Ook is heldere URL-structuur voor de zoekmachines ook een genot. Probeer dus altijd structuur aan te brengen hierin. Vergeet lidwoorden, cijfers en andere rare tekens. Gebruik alleen maar onderwerpen, zoals de URL van deze pagina. Ook veiligheid speelt een rol in vindbaarheid vergroten.

Vervolgens klik je op ‘publiceren’ en heb je jouw eerste pagina gemaakt. Naast een over ons pagina, is het ook slim om een contactpagina aan te maken. Heb je dit gedaan, dan heb je in ieder geval al twee belangrijke pagina’s aangemaakt.

Als je verkeerd begint, kan het heel lastig zijn om dit later te veranderen. Deze resultatenpagina kun je met de Theme Builder van Elementor eenvoudig naar wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld extra call-to-actions toevoegen of de stijl van de getoonde artikelen aanpassen. Onze webhosting pakketten onderscheiden zich van elkaar door de hoeveelheid rekenkracht dat ze tot hun beschikking hebben. Meer rekenkracht betekent meer snelheid en stabiliteit, meer snelheid en stabiliteit betekent tevreden website WordPress hosting bezoekers en betere conversies. Voor een webshop of zakelijke website is goede en snelle assist natuurlijk additional belangrijk. Om die reden bieden we vanaf het Power WordPress Two pakket premium assist aan, jouw tickets worden met prioriteit behandelt.

Geel is een secundaire kleur die je vooral gebruikt als achtergrond of voor ondersteunende elementen. Vaak worden er kleine witruimtes gebruikt door designers. Geef de content ruimte om het voor je bezoekers rustiger en dus overzichtelijker te maken. Witruimte in een website-ontwerp kun je gebruiken tussen widgets, tekstblokken, afbeeldingen of ieder ander deel van je web site.

We zijn dan ook onderzoek doen naar een oplossing die voor iedereen werkbaar is. Als je er helemaal klaar voor bent, klik je nu op ‘Installeer’. Wij zullen de installatie van WordPress vervolgens automatisch voor je uitvoeren. Op deze pagina zie je de voortgang van de installatie direct terug. WordPress is direct te installeren zodra jouw webhostingpakket actief is. Heb je een WordPress Hostingpakket gekozen, ga dan direct naar het hoofdstuk ‘WordPress configureren op jouw domeinnaam’.

Zie je alleen een overzicht van onze webhostingpakketten? Dan is WordPress Hosting niet beschikbaar voor jouw domeinextensie en kun je alleen een webhostingpakket voor je domeinnaam uitkiezen. Ik heb een domeinnaam en hier staat een webhostingpakket opGa in dit geval direct door naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Een duidelijke domeinnaam zorgt ervoor dat je gemakkelijker gevonden en onthouden wordt. Kies bijvoorbeeld voor een unieke .nl domeinnaam voor jouw web site. Nu is het tijd om de domeinnaam te kiezen voor je WordPress-website. Vul het domein in dat je wenst, klik op Check en kijk of die vrij is.

In dit geval kunt je ervoor kiezen om het te accepteren en het op een andere manier te doen of je kiest ervoor om gebruik te maken van een page builder. Een page builder is namelijk additional toevoeging waarmee jij zonder enige technische kennis een website helemaal naar wens kunt maken. Dit komt onder andere door het drag & drop systeem. WordPress is een content material management systeem dat makkelijk in gebruik is en draait om snelheid en veiligheid. Er zijn vele plug-ins en thema’s die het mogelijk maken om je web site te personaliseren. Bij mijn.host kies je een thema tijdens de installatie en kun je direct beginnen met bloggen.

Neem dan contact op met de persoon die je website heeft gemaakt of geïnstalleerd. Is een van de bovenstaande situaties van toepassing? Dan kan je beter gelijk met een nieuwe web site beginnen. Sommige aanpassingen wil of kan je misschien niet zelf doen. Op het moment dat je een web site bouwer moet inhuren, dan kunnen complexe aanpassingen alsnog veel geld kosten. In het algemeen zijn aanpassingen financieel gezien wel voordeliger.

Er is een uitgebreide database aan plug-ins beschikbaar. Zo zijn er plug-ins voor contactformulieren, web optimization optimalisatie en beveiliging. U begint door in te loggen op uw WordPress web site WordPress, ook wel het wp-admin gedeelte van de web site. U kunt deze vinden middels een soortgelijke URL. Door deze cookie aan te laten staan assist je onze site te verbeteren.

Dit vind je misschien ook leuk...