WordPress Webshop Beheer

Inhoudsopgave: Gratis WordPress E

Denk bijvoorbeeld aan logistieke opties zoals koppeling aan het systeem van vervoerders, voorraadbeheer enz. Ik denk dat het voor de starters slim is om te kijken hoe groot hun ambitie is en welke kansen ze zien. Het zou jammer zijn als je investeert in een oplossing die bij gewenste groei al snel niet meer voldoet.

  • Recente WordPress Artikelen
  • WordPress Installeren op jouw Webruimte
  • Aanbevolen Plugins voor WordPress
  • Kies de beste Hosting voor WordPress
  • Domeinnaam Kiezen voor jouw Website of Weblog

Deze groep mensen investeert serieus in een goede webshop, dat kan op basis van open source webshopsoftware zijn met een theme in hun eigen huisstijl. Afhankelijk van het soort product kan hier ook een maatwerkshop een oplossing zijn. Ondernemers wiens on-line verkopen grote vormen aannemen (bijvoorbeeld kabeltje.com) Voor hun zit je in de hoek van de professionele pakketten met professionele support organisaties. Ook maatwerk kan hier een goede oplossing bieden geheel afhankelijk van de wensen van de klant.

Mensen die leuke spulletjes hebben en dagelijks wat pakketten richting TNT brengen. Misschien moeten we webwinkeliers even opsplitsen in een aantal categorieën.

Een belangrijk punt kan ook in de ontwikkeling zitten. Vaak worden updates woocommerce voor het hoofdpakket sneller ontwikkeld dan die voor plugins.

Zij kunnen kiezen uit de ebay outlets of een andere webshop waar ze voor een huge bedrag per maand artikelen toe kunnen voegen. Als ze iets meer willen investeren en zelf het beheer hebben neem je een WP webshop met een standaard thema.

Vooral omdat ik het leuk vond en er eenvoudig de tijd voor had. De meeste waren te ingewikkeld en/of moeilijk aan te passen aan mijn huisstijl. Magento WordPress website vond ik destijds het mooist en gemakkelijkst maar het was zo traag dat zelfs na overstappen naar een sneller server het nog “stroop” was.

Bij de plugins hangt het er maar vanaf hoe actief de maker het blijft ondersteunen – het hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar de kans is groter. In die zin is het gewoon zinnig te kijken naar hoeveel een pakket gebruikt wordt. Iets als opencart kent veel gebruikers en wordt actief ontwikkeld. Ik heb destijds veel opensource pakketten uitgeprobeerd.

Uiteindelijk voor WordPress en WP ecommerce gekozen. Ideal met Mollie werkt prima en beperkt de administratie omdat ik 1 keer per maand een uitbetaling heb met bijbehorende factuur. Dus als je tijd hebt en zin, probeer wat uit en begin desnoods met een kant en klaar webwinkel. Als je dan zeker weet dat je een markt hebt voor je producten is het nog altijd mogelijk om uit te breiden. Kemdirect Toiletvloeistof en reinigers voor caravan, camper en boot.

Om een webwinkel professioneel op te zetten zou ik adviseren gebruik te maken van Magento. Magento is geen eenvoudig pakket en qua hosting WordPress hosting zal je ook een behoorlijke supplier moeten kiezen.

Dit vind je misschien ook leuk...