• Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Laten Maken In Woocommerce?

Zet de winkel op met free of charge verzending of verzending tegen een huge tarief. Eenvoudig uitbreidbaar met plugins voor PostNL of iedere andere pakketvervoerder. Woocommerce is één van de bekendste webshop systemen en draait op WordPress. Woocommerce is gratis en heeft honderden mogelijkheden. Vertegenwoordigers van de klantenservice staan klaar om uw vragen te beantwoorden through telefoon en e-mail.

Je wilt graag een WordPress Webshop beginnen omdat je graag wilt starten met verkopen van producten online. Het is op dit second misschien wel de beste periode om te gaan beginnen met een on-line webshop. Want bijna iedereen plaatst bestellingen on-line tegenwoordig. Content City heeft ervoor gekozen om een full responsive webshop te bouwen met WordPress en Woocommerce. Op de webshop moest een selectie van fietsen en scooters komen te staan. Om de vindbaarheid in zoekmachines te vergroten heeft Content City samen gewerkt met remix advertising.

Voorbeelden Woocommerce Webshops

Afhankelijk van de gekozen WordPress-interface kun je behalve de menustructuur ook het ontwerp van je webshopsite (bijv. kleur en lay-out) instellen en aanpassen. Hiervoor bestaat een groot aantal branche-gerelateerde en gedeeltelijk free of charge templates. Welk webdesign het meest geschikt is voor jouw webshop hangt onder meer af van WordPress hosting je branche, het productassortiment en natuurlijk ook van de smaak van je doelgroep. WordPress is een Open Source CMS. Dit betekent dat iedereen functionaliteiten kan schrijven en aanbieden waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Daarnaast zorgen de vele gebruikers er daarom ook voor dat vrijwel elke denkbare functionaliteit beschikbaar is.

Verkopen bestaat tegenwoordig uit veel meer dan enkel een mooi prijsje voor een mooi product. Zowel de eerste indruk, als de laatste is erg belangrijk.

Er zijn nogal wat mogelijkheden en wij helpen je graag goede keuzes te maken, om deze vervolgens te gaan realiseren. Onze webdesigners gaan aan de slag en maken de eerste opzet van jouw nieuwe website. Zij focussen hier op zowel de gebruiksvriendelijkheid als de aantrekkelijkheid van jouw webshop. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen web site en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen via onze Academy. WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende neighborhood waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uitbreidbaar naar uw wensen d.m.v. shopmodules in beheer van het moederbedrijf zelf.

Woocommerce Installatie En Setup In 5 Stappen

Dit verandert niet bij het feit of het een leadgeneratie website of een webshop en ook niet of je ervoor kiest om het uit te besteden of zelf te maken. Je kunt ervoor kiezen om een internet developer of webbureau in te huren om een webshop voor je te laten bouwen bijvoorbeeld via wordpress website WordPress met de WooCommerce plugin. Een andere keuze is om een webshop te maken door hier zelf mee aan de slag te gaan. Marketing, e-commerce en enige technische kennis zijn dan wel essentieel.

  • Monkey Vision heeft voor mij een web site gemaakt, zeer tevreden over het resultaat!
  • Er was alleen maar negativiteit waarbij WordPress en Woocommerce volledig werden afgebrand.
  • Je kunt ze natuurlijk zelf maken of een fotograaf inhuren.
  • Zo kun je makkelijk achterhalen welke actie je uitvoerde voordat er een piek kwam in de conversie.

Veel goede en direct bruikbare adviezen gekregen. Een aanrader voor iedere onderneming.I am very satisfied with the introductory assembly I had with Wouter van Monkey Vision. Many good and immediately useful recommendation obtained.

Dit kan jou als webshop eigenaar dus veel omzet schelen. Zorg er daarom altijd voor dat jouw webshop zo snel mogelijk laadt.

E.e.a. is afhankelijk van wat uw wensen met betrekking tot het onderhoud. Wilt u een Woocommerce webshop laten bouwen, neem contact met ons op. De werkwijze is overigens gelijk aan bijWordPress website laten maken. Net als bij WordPress kunt u zelf een webshop inrichten, echter dit vergt veel tijd en gezien de mogelijkheden loopt u de kans om fouten te maken. Wij maken conversie gerichte webshops met Woocommerce. Vanuit de luie stoel winkelen, op een zelfgekozen tijdstip.

Medusa heeft daarvoor een selectie van templates gemaakt van webshops binnen WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Met de WooCommerce Brands plugin creëer je gemakkelijk en snel merken en merkcategorieën voor jouw webshop. Hierdoor is het mogelijk om merken overzichtelijk te rangschikken, toe te voegen aan een widget en te koppelen aan je producten. Op deze manier is het gemakkelijk voor je klanten om merken terug te vinden en hierop te filteren. Ideaal dus als je jouw WooCommerce Webshop strak en professioneel wil laten overkomen.

Astra kunt u op een ongelimiteerd aantal websites gebruiken. Al deze premium-shop themes zijn volledig aangepast op het samenwerken met Woocommerce, de razendpopulaire WP-plug-in voor webshops. Ze zitten boordevol extra settings en geven mogelijkheden om zonder technische kennis uw productpagina’s precies zo te stylen als u dat wilt. Ook bieden ze veel additional wordpress webshop’s zoals wishlist, quickview die er een compleet professionele shop van maken.

Lees dan eerstde 5 vragen die je moet stellen als je een webwinkel wil beginnen. In dit artikel bespreken we ook hoe je een webshop bekend kan maken en succesvol. MarketPressEcwid is een Ecommerce plugin die je in staat stelt om checkout functies toe te voegen aan je web site of Facebook en Instagram storen. Deze plugin is een goede optie voor kleine online retailers die free of charge een “instant site” willen, waardoor je snel kunt beginnen met online verkopen. Veiligheid is een puntje waarop je eigenlijk geen compromissen mag sluiten. Het hoeft maar één keer goed mis te gaan om het vertrouwen van je klanten te schaden. En aangezien zij voor je inkomsten zorgen is dat een risico dat je niet kunt nemen!

Dit vind je misschien ook leuk...