• Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Laten Maken Voor Jouw Bedrijf

Dan zijn er tientallen extensies van zowel WooCommerce zelf als derden, waarmee jij alle functionaliteit kan realiseren die je nodig vindt. Ook in 2021 raden wij deze plugin aan aan elke webshop eigenaar. Naast de factoren die invloed hebben op de WooCommerce plugin, is er ook nog het onderliggende CMS. Je hebt naast de Core te maken met additional WordPress website plug-ins en thema’s die ook de snelheid van je site beïnvloeden. Ook die moeten geoptimaliseerd worden voor snelheid. Heeft u al een web site welke draait op WordPress en bent u van plan een webshop te starten?

Onze specialisten gaan met deze kennis vervolgens aan de slag om jouw WordPress webshop geheel naar jouw wensen op te stellen. We stellen hierbij altijd een zoekwoorden onderzoek op, need een goede vindbaarheid van jouw webshop is voor ons een vereiste.

De prijs kan ik er niet meer in zetten, al die opties en tabbladen zijn verdwenen… ook bij het product wat ik er al in had gezet (waar ik het eerst wel had!). Bij mij ontbreekt op de pagina waar ik Het BTW- percentage in woocommerce in moet stellen de optie BTW-bedrag instellen. Ik wil een site bouwen voor fustbier waar ook de mogelijkheid van statiegeld betalen en retour in zit. – Ik kan zoveel produkten toevoegen als ik wil.. Hij maakt er alleen fixed een nieuwe tab voor aan op de pagina. Dus 4 produkten is four tabbladen terwijl dit prima op een pagina past.

Het thema heeft ook een groot aantal lay-outs om uit te kiezen, met zeven demo’s, drie productpagina’s, 10 headers en nog vele andere opties. Verder zijn er ook shortcodes en een child-thema inbegrepen voor het beter beheerbaar maken van je webshop. Door de zeer gebruikersvriendelijke page builder van Divi genaamd Divi Builder, is het ontwerpen van lay-outs voor iedereen een eitje. Als je Divi gebruikt, kun je kiezen uit standaard templates voor bijvoorbeeld je homepage, producten, e-commerce store front en contactpagina. Als je voor een minimalistische en moderne Woocommerce web site wilt gaan dan is Jayla zeker een geschikte optie. Jayla bevat elke functionaliteit die je nodig hebt om een professioneel ogende webshop te creëren. Het thema is volledig responsive en tremendous flexibel door middel van het geavanceerde paneel met opties.

Wij ontwikkelen een e-commerce strategie en bouwen daarvanuit een webshop zodat je ook de gewenste resultaten behaalt en je merk naar een hoger niveau tilt. Ons web growth bureau zet onze ervaring graag in om ook jouw webshop te bouwen en te laten groeien. Of je nu alleen een webshop wilt opzetten of een webshopgedeelte wilt toevoegen aan je WordPress website WordPress hosting; het is allemaal mogelijk. Als dienst bied ik maatwerk voor WooCommerce webshops. Met onze premium plugins die je gratis kunt gebruiken, haal je het meeste uit jouw webshop.

Waar Let Je Op Bij Het Kiezen Van Woocommerce Webshop Hosting:

Jouw producten professioneel on-line verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

Nu wordt er gevraagd om je website te koppelen met Jetpack. Klik op Doorgaan met Jetpack om de plugin te configureren. Nu komen we terecht onder het kopje aanbevelingen. Hier kun je bijvoorbeeld nog kiezen of je het thema Storefront wilt installeren. Nadat je de Woocommerce setup wizard bent gestart, moeten er een paar standaard pagina’s worden aangemaakt op je WordPress website. Zoals; shop, my-account, add-to-cart, checkout page. Heb je WordPress al geïnstalleerd op je webhosting?

Kosten Bij Een WordPress Webshop Laten Maken

Wanneer je kiest voor een webshop met WordPress, zijn er naast de keuze voor plugins en thema’s nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de laadtijd van je website niet te lang is. Kies daarom voor een WordPress-host die betrouwbare en krachtige hardware in beheer heeft.

Dit kan jou als webshop eigenaar dus veel omzet schelen. Zorg er daarom altijd voor dat jouw webshop zo snel mogelijk laadt.

Een webshop moet in de basis net zoals een website passen bij je onderneming. Het is belangrijk dat een webshop duidelijk en overzichtelijk is maar ook vertrouwen uitstraalt. Bezoekers willen makkelijk kunnen filteren op producten zonder uren te zoeken. Organiseert u binnenkort een evenement, congres of training ? Zelf – in eigen beheer uw tickets voor uw evenement on-line verkopen?

Onder het kopje ‘pagina’s’ zorg je ervoor dat alle pagina’s goed zijn ingesteld. Zo moet bij winkelpagina ‘winkel’ komen te staan en bijvoorbeeld bij afrekenpagina ‘afrekenen’.

Wij zorgen ervoor dat uw website een dagelijkse cease wordt bij uw doelgroep. Deze zijn niet standaard gekoppeld aan Woocommerce.

Plug-ins die het mogelijk maken om reside chat te integreren binnen jouw wordpress webshop zijn LiveChat en Tawk.to. Met TrustPulse kun je eenvoudig aan potentiële klanten laten zien wat er realtime wordt gekocht. Vervolgens wil je jouw free of charge weggever onder de aandacht brengen, dan komt OptinMonster aan bod. Hiermee kun je eenvoudig subtiele (!) pop-ups maken om jouw gratis wordpress webshop weggever op jouw website mee te promoten. Als je een gratis weggever hebt gemaakt heb je enkel nog een landingspage nodig waar males deze kan aanvragen.

  • Als u echt voor een volledige op maat gemaakte design en webshop kiest, dan kunnen de kosten wel oplopen tot zo’n € 15.000,-.
  • Het is echter uw keuze welke betaalprovider u kiest.
  • Onze ervaring brengt ons kennis over de laatste developments en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling.
  • Gevoelsmatig zeg ik, die WP oplossingen zijn mooi voor ‘erbij’ webshops.

Ontdek alle mogelijkheden die WordPress biedt om on-line te verkopen. Zorg voor een zo eenvoudig mogelijk afrekenproces om de drempel tot verkoop zo laag mogelijk te houden. Biedt sowieso ook de meest gebruikte betaalmethoden aan. Zorg voor een snelle afhandeling van bestellingen én een vlotte reactie naar klanten. Als u internet aan uw reis in onlinehandel begint, is het bestellen van een online winkel op Woocommerse een winstgevende oplossing. U kunt gemakkelijk en snel de markt betreden met uitzicht op verdere ontwikkeling.

Dit vind je misschien ook leuk...