• Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Maken? Maak In 6 Stappen Jouw WordPress Webshop »

De consument kan binnen enkele stappen het gewenste product vinden en online afrekenen. Voor de webmaster is het systeem ook eenvoudig omdat je een handig dashboard hebt waarin je direct de huidige orders en omzet kunt terug vinden. Marketpress is nog een voorbeeld van een plugin die inmiddels is uitgegroeid tot een complete e-commerce oplossing. Wp-ecommerce is gemaakt voor de iets meer ervaren webwinkel eigenaar die hoge eisen heeft en unieke webwinkel wil maken. Hoewel je bij WordPress zelf niet op help hoeft te rekenen staat Woocommerce hier heel anders in.

Heb je een webshop, dan wil je ook betalingen kunnen ontvangen. Welke functionaliteit je ook zoekt, de kans is groot dat er een plugin voor WooCommerce bestaat. Om van het CMS dat het tegenwoordig is een webshop te maken heb je aanvullende e-commerce software program nodig. Yoast werkt als een zonnetje en daarnaast wij wordpress webshop testen automatisch de laatste WP Core. Het is heel gemakkelijk en overzichtelijk om binnen WooCommerce te zien welke bestellingen zijn binnen gekomen. Om de bestellingen te zien klik je onderWooCommerceopBestellingen. Hier kan je de productprijs invullen, ook heb je de mogelijkheid om een actieprijs te geven aan een product.

Wanneer Woocommeerce is geïnstalleerd dan komen we terug naar dit scherm om de webshop met de producten op de homepage te laten zien. Als je bent ingelogd bij je WordPress installatie dan zit je in het Dashoard.

Via deze webshop kun je zowel fysieke als digitale producten gaan verkopen. Naast een professionele webshop heb je ook een domeinnaam, internet hosting en onderhoud voor je webshop nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online kan, zichtbaar wordt én lekker blijft werken. Als je een webshop bij ons laat maken, kunnen we je hier ook mee helpen.

Wanneer je een complexer thema installeert kan je de Widgets op meer plekken dan alleen de “Footer” plaatsen. Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk. De website bouwen mogelijkheden met de Widgets kan dus afhangen van het Thema dat je installeert. In de bonusstappen van deze handleiding leer je hoe je een ander thema installeert.

Klik op ‘Producten’ en vervolgens op ‘Categorieën’, je krijg dan onderstaand scherm te zien. Allereerst zal ik het kopje ‘Producten’ doornemen. We hebben in het begin een structuur opgesteld en deze gaan we nu toepassen binnen onze omgeving. We beginnen met het instellen van de categorieën. Zowel voor methode 1 als methode 2, ziet na het downloaden en installeren de plug-in-sectie er ongeveer als volgt uit.

Daarnaast biedt WordPress veel verschillende plug-in- en integratiemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld betaalproviders zoals Mollie, Sisow of Klarna integreren? WooCommerceis een een plugin voorWordPresswaarmee je heel eenvoudig een webwinkel kunt opzetten. In 2017 draaide 28% van alle webwinkels wereldwijd op WordPress met WooCommerce.

Wilje On-line & Design

Ook zijn de kosten voor Woocommerce vele malen lager dan bij Magento. Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan kan Mustmedia een WordPress webshop voor je bouwen. Dit is webshop software program, speciaal gemaakt voor WordPress. Wil jij graag een webshop laten maken en meer weten over de mogelijkheden en kosten van een WordPress webshop? Een webshop vraagt meer van een server dan een simpele website om goed te kunnen functioneren. Wij hebben contact met betrouwbare partijen waarbij de servers speciaal ingericht zijn voor een webshop in WordPress. WordPress is uitstekend geschikt om te koppelen aan andere systemen.

  • Al zorg je er maar voor dat je facturen van orders automatisch worden geboekt en je je BTW-aangifte gemakkelijk vanuit je boekhoudsysteem kunt indienen.
  • De grootste kostenpost is internet hosting voor een webshop.
  • Daarna moet je nog een aantal zaken uploaden en instellen, voordat je echt aan de slag kan.
  • Na een korte training weet je al waar je alle content kunt vinden en hoe je zelf aanpassingen kunt doen.

Om jouw webshop echt goed te laten werken, is het cruciaal deze informatie in te vullen. Ter aanvulling op de productafbeelding die je upload, kun je ook nog meer afbeeldingen plaatsen bij jouw product. Je kan hierbij denken aan verschillende variaties van het producten, het product vanuit andere / alle hoeken of bv. Lifestyle afbeeldingen waarop je product wordt gebruikt in de praktijk door je klanten. Je kan in deze stap verzendkosten instellen en of je wel of niet de BTW wilt opnemen in de prijs. WooCommerce heeft ook nog een optie, afhankelijk van je locatie, om suggesties te gebruiken voor novices.

Deze plugin zorgt ervoor dat jij je producten kunt verkopen via je webshop. De meeste ondernemers kiezen voor een WordPress webshop maken, omdat de software program gratis te downloaden is. De mogelijkheden die het systeem biedt zijn voldoende voor een eenvoudige webshop met een klein assortiment.

WordPress Swift Pagebuilder

Een WordPress Webshop kunnen wij voor je instellen. Ik ben Enes, de oprichter van Levelninemarketing. Hier vind je veel creatieve spullen voor je kantoorwerkplek. Als laatste conversiemiddel kun je stay chat inzetten.

Betalingen slaan we voor nu even over, omdat we zo eerst Mollie gaan koppelen aan onze webshop. Hier kun je bepalen of het mogelijk is om te bestellen zonder account en of je je klanten toe staat een account aan te maken. Zorg er ook voor dat je een Privacyverklaring hebt en dat je deze pagina hier koppelt. De Setup Wizard laat je een aantal stappen doorlopen. De interactie van de klant met uw site wordt aan u getoond en geeft u meer inzicht in de vorming van een verdere ontwikkelingsstrategie. Met WordPress kunt u een on-line winkel maken met een ingebouwd update beheersysteem. De mogelijkheden worden regelmatig uitgebreid en updates worden met één klik geïnstalleerd.

Hierdoor kan je ervoor zorgen dat er geen producten meer worden besteld terwijl de voorraad al op is. [newline]Hoe maak je een webshop met WordPress WooCommerce en wat zijn handige plugins voor WooCommerce om te gebruiken? Het kan zijn dat je na het lezen van deze voor- en nadelen nog steeds niet weet waar je nou voor moet kiezen. Daarom ga ik nu als bonus de drie beste opties benoemen die je kunt kiezen wanneer je een webshop wilt en naar mijn mening het meest geschikt zijn. In het beheer kan het dashboard er wat ingewikkeld uitzien. Door de grote hoeveelheid aan functionaliteiten kan het zijn dat je in de eerste paar dagen wat lang aan het zoeken bent naar sommige instellingen.

Het zelf maken van een WordPress hosting is niet tremendous eenvoudig. Helemaal met een sterke handleiding, een WordPress hulplijn en wat geduld. In één dag kan je een simpele WordPress webshop opzetten en in een paar avondjes kan je een webshop maken met een moderne stijl .

Dan kun je uiteraard gewoon verder gaan waar we gebleven waren in deze WordPress webshop maken met woocommerce tutorial. Als je een webshop exploiteert met heel veel producten, wordt vaak gekozen voor Magento.

En uiteraard moet je ervoor zorgen dat alle informatie aanwezig is. Denk hierbij aan informatie over bezorging, retourneren, klachten en algemene voorwaarden.

Dit vind je misschien ook leuk...