WordPress Webshop?

Mollie kan je vervolgens koppelen met jouw bankrekening. De eerste stap is het aanmaken van een account bij Mollie. Vervolgens vul je bij accountgegevens al jouw gegevens in. Verder moet je een aantal documenten, zoals jouw identiteitsbewijs, uploaden. Ook moet je per betaalprovider een aantal stappen doorlopen.

Hoeveel Kost Het Zelf Maken Van Een Webshop Ongeveer?

Nadat het activeren van alle betaalopties, kan je Mollie koppelen met WooCommerce met een plugin. De plugin kan je vinden by way WordPress hosting of ‘nieuwe plugin’. Zoek op: ‘Mollie Payments for WooCommerce’.

Nadat je de webshop hebt gevuld met een aantal producten kan je kiezen om een Premium WordPress thema te installeren. Een Premium Thema previous het hele design – en soms de functionaliteit – van jouw webshop. Je kan zien hoeveel verschil het kan maken bij de afbeeldingen van Premium wordpress webshop thema’s die door het artikel zijn verspreid. Hoewel je met een premium thema een design krijgt die rivaliseert met op maat gemaakte webshops, is het instellen van zo’n thema geen eitje.

Betalen in jouw WordPress webshop met iDeal by way of de betaalprovider Mollie Eén van de populairste betaalsystemen van Nederland is Mollie. iDeal, MisterCash (de iDeal van België), PayPal en creditcard betalingen accepteren op jouw website.

Je eigen WordPress webshop bouwen Je WordPress webshop is nu klaar. Tenminste, je bent klaar om jouw store te lanceren en producten te verkopen. Nog een aantal punten waar je aan moet denken Het plaatsen van je bedrijfsgegevens op je website woocommerce.

Dit vind je misschien ook leuk...